reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek jak dobrze, że tej pszczoły nie połknęłaś :szok:

młoda_mamusia fajnie, że znalazłaś pracę i gratuluję podjęcia decyzji o ślubie :tak:

Milena fajny tatuaż :tak:

Ja mam 2 małe tatuaże. Za uchem a drugi tak bardziej na szyi ;-)

Co do porodu, to miałam CC a dziecko dali mi szybko, nie pamiętam dokładnie ile po porodzie ale szybko :tak: i ją sobie karmiłam. Po 12 godzinach mogłam już wstawać to też ją przewijałam.

Ja wczoraj pojechałam z Zuzią do mamy ale już dzisiaj wróciłyśmy, stęskniłyśmy się za P :-p następnym razem pojedziemy we 3 i zostaniemy dłużej. :tak:

reklama
czarnuszka a uzywasz tych sleep and play???
Milena nie był bo go pogoniłam nie doczytałaś ;p ;)
Kasiek ja też jestem za taka lista,ale zdjęcie nie;-)
wampi,liza ja mam tak samo zasypia z nami na łóżku,przekładam ją a i tak przyjdzie głównie nad ranem ja przekładam do skutku ale mój przekreca sie na bok i idzie dalej spac. Mamy duże łozko ale co z tego jak ja jestem przyklejona do ściany a R wisi nad podłogą a Ami lezy rozwalona w poprzek :dry:i tak to wygląda

Hello Co do porodu ja mialam dwa CC z Tymkiem zdarzyłam dostac skurczy o pólnocy 11 lutego tak jak mialam termin a wyjeli go o 4;35 urodził sie z wielkim guzem na głowie bo juz sie pchał kanałem;/

Z Kaja mialam wytyczona date...przyjechałąm dostałam oksytocyne ,skurczy brak ,od razu na stól ...ból nieziemski(blizna cieta w tym samym miejscu) potem niby ok ale na drugi dzien dostałam takich wzdec ze nie mogłam na drugi bok sie przekrecic ,nadwyrezyłam obojczyk od tego...antybiotyki scisła dieta zanik pokarmu ...okazało sie ze mam niedrozne jelita i jak nie pusci to grozi mi wyciecie macicy...3 dzien anty nie dziala ,dalej boli w miedzy czasie "leczyłam" sie sama esputiconem w kroplach i zaczeło puszczac ,lekarze mówili ze jestem kwiatem oddziału bo rzadko zdarza sie cos takiego...

Co do CC na rzadanie jestem zdania ze wybór nalezy do kobiety ,skoro nie chce cierpiec i woli CC to jej wybór ,jak chce zgrywac siłaczke to niech rodzi naturalnie...nikogo tym nie krzywdzi !

Tatuaz mialam juz nie raz wybrany ale jakos mi mineło...mialam duzo wzorów ale zawsze jakies symboliczne nigdy jakies kwiatki motylko itp...chcialam zeby to było cos wymyslone przeze mnie i zeby zaznaczyc tym jakis etap w moim zyciu!

hej dziewczyny jestem padnięta jak mucha ale jestem u nas upały takie ,że żyć się nie da :/
Madzia przepraszam imiona pomyliłam czasem tak mam :D starość nie radość a na chodzić się trzeba :D Co do teściowej to już chyba normalne ,że gdy się starzeją zostają same z mężami albo bez to robią się tak nieznośne ,że tłuczkiem do mięsa byś chciała ubić :D
Vegas zamienimy się bo ja już siły nie mam całe dnie leże bo jak wstaje to mi się w głowie kręci już z tego upału :/
Ah żebym nie zapomniała nie rodzę u siebie w szpitalu bo znowu nerka i infekcje do tego stopnia ,że penicyline w tabletkach zaczeli mi podawać i ooo lipa :(jej siedze i mi literki uciekają z tego zmęczenia :/
Hmmm co by tu jeszcze a mam cytologie 1 sierpnia u siebie w przychodni .I dziś wam powiem ,że od kąd zaczęłam mówić Wiki,że musimy kupywać dzidzi wózek ,łóżeczko itd to jest grzeczna jak nigdy siedzi z nami bawi się nie marudzi wybiera łóżeczko wybiera wózek dziś już zamawiamy wózek i jedziemy po niego chyba :D a łóżeczko kupujemy w babyabcd.co.uk polski dobry sklep nie drogie bo 35f takie normalne ;)

Kasiek KasiaF też nienawidze pszczół. w wieku 8 lat mnie użadliła w brzuch bo jabłko z drzewa zerwałam. albo raz jak aronie zrywałam to w rękę. teraz ich omijam. i słodkich owocowych perfum też bo je przyciagają do mnie.

martuśka85 jak chcesz spokojnie i miło to Stegna Gdańska. (właściwie to nad zalewem wiślanym ale to tak samo jak nad morzem - plaza strzezona i woda jest)

mloda_mama_93 gratuluje pracy

sandraX a co ten tekst oznacza?? Je Ne regrette rien??

ja kiedyś chciałam tatuaż na piersi lewej lub łopatce lewej albo na lewym ramieniu znak chiński oznaczający miłość
coś takiego
naklejka-chinski-symbol_267.jpg
jak sie podoba??

dzis mam lenia nawet nie pojechałam do UP jutro jade na pewno musze zalatwic rejestracje i ubezpieczenie.
powiedzcie mi jak to jest z tą ustawą dla konbiet w ciazy i ubezpieczeniu zdrowotnym (pobyt w szpitalu poród itp). ktos cos wie??

malenstwo20 - Ładny ten znaczek :-) ja mam w planach wytatuowanie imienia synka, podoba mi się takie coś, tylko nie wiem jakie miejsce do tego odpowiednie bo wiadomo że nie noga albo cuś. :-D. Ehh.. i tak zanim się do tego zabiorę to hoho :-D

młoda mama Gratuluje pracy , no i oczywiście ślubu .
RanataT Co do Imienia '' Miszela '' z początku tez mi sie dziwne wydawało , ale kwestia przyzwyczajenia :-) I z tego co wiem tez zapisana jest Miszela , bo u nas musi być ''a'' na końcu w żeńskich :p
gosia pisałas ze do bóli partych był ;P
malenstwo znaczki chińskie są fajne tylko w fajnym miejscu , bo np na nodze okropnie wyglada :)

Mi się pogoda zepsuła , popadało trochę ... Co do Listy naszych dzieciaczków, jak urodzę to wyślę dane :) Idę poleżeć .

czarnuszka Ja kupowałam dla Ami ale mie zdały egzaminu strasznie przemakały.a cena wydaje mi sie jeszcze w miare. huggiesów i dady tez uzywałyśmy tez sie nie sprawdzily dupsko czerwone i od poczatku jedziemy na pampersach. Fakt ze teraz idzie juz ich malo ale jeszcze:)
malenstwo dopytac sie musisz w UP:) ale obowiazuje CIE NAPEWNO ;p
Milena no właśnie ;p jak tylko powiedziala ze widac glowke i zapytała czy napewno chce pan zostac to ja sie nie zgodzilam;-)za bardzo bolało;p

reklama
Do góry