reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia no to fakt rygor jest tu niesamowity.. a czy to prawda ze tutaj jest tqak ze jak dziecko nie przyjdzie na zajecia w danym dniu a ty nie zadzwonisz i nie uprzedzisz to jakas "kare" sie placi? Jakby w PL takie warunki by byly to szkoly nby pekaly w szwach:p hehe:)
Liza nie jestes sama mnie tez dzis jakies lenistwo dopadlo, wczoraj ogarnelam z lekka w domku bo T mial wolne i pojechalismy do takiego mega parku z synkiem kuzynki i sie nachodzilismy ze hoho, ale warto bylo mimo pogody:p
Papitka popieram Malenstwo synus i tak do ciebie podobny hehe:) Swietna sesyjka widac, ze mu wygodnie w lozeczku mamusinym, hihi:)
Malenstwo gratuluje rocznicy:) czas strasznie szybko leci, nam w czerwcu juz druga rocznica uderzyla nawet nie wiem kiedy.. A pamietam pierwsze randki hahaha:-D:-D Szkoda jedynie ze rocznice osobno obchodzicie..
U nas dzis tez zapowiada sie slonecznie:) hmm zobaczymy:-D:tak:
zaraz musze leciec do skrzynki na listy wyslac pisemko bo wczoraj mialam koperte przzy sobie ale przed samym wrzuceniem przypomnialo mi sie ze najwaznijszej rzeczy nie wlozylam hehe, skleroza nie boli:p

P.S. Tyle sie napisalam i mi sie skasowalo, wiec odpisalam tyle co pamietam:)

reklama
papitka fajne to zdjecie z tatusiem:) wogole fajne malenstwo:)

U nas tez slonecznie ale co z tego jak na 14 do pracy:-(
Malenstwo odbijecie sobie jak przyjedzie:):):)

ide moze jeszcze ogarne troche mieszkanko:)

dorotar Namiary na facebook-a wysłane ;P
papitka namiary wysłałam . No Kubuś pewnie lubi mamuśke wykańczać ;P Śliczny ten twój dzieciak . Ale do mamusi chyba bardziej podobny . Jak tak patrze na takie słodkie babasy to juz chce moja córe : )
malenstwo szkoda że osobno jestescie w rocznice, ale napewno Ci to wynagrodzi jak sie spotkacie .
magda Namiary sysłane . Dobrze ze sobie przypomniałaś , musiała byś jeszcze raz wysłać ;P

Senny , nudny dzień ; / brr . Mama dziś wieczorkiem jedzie na urlop , aż sie boje . Tydzień z młodsza siostra :angry::angry::angry:

Miłego dnia . Wpadne później was poczytać . Bo idę ogarnąc , i coś przekąsić , bo teraz chyba dopieo mnie smaki biorą ;))

Milena dziekuje, juz wyslalam zapro;) i tak to nie wszystko co chcialam napisac ale coz:p Hehe tylko tydzien z mlodsza siostra?:D hehe az taka niegrzeczna jest? a ile ma lat? Ja to mam 4 mlodszego rodzenstwa, to dopiero mozna sie przerazic:p Wlasnie za 2 tyg moja siostra przyjezdza do nas na 3 tyg;) ciesze sie bardzo mocno:-):-):-):happy2::tak::happy2::-):-)
Mnie w tamtej poronionej ciazy juz na samym poczatku zapach papierochow odrzucal.. ble jak sobie przypomne.. chociaz ja nie pale ale moj T popala i kuzynka.. nawet jak na ubraniach czulam albo na dloniach.. strasznie drazniace::p

O tak niunio lubi mamuśke wykańczać.:-D Tańczyłam z nim przy jednej piosence chyba z pół godziny i zasnął a jak położyłam to sie obudził. No laboga co ja takiego zrobiłam haha. Położyłam go po jedzeniu rano na boczku bo sie nie odbiło i zasnął bo to było o 6 rano za godzine się budzi z płaczem ja wystraszona a mu góra siku wypłyneło z pampersa i całe mokre body miał haha. nie wiem jak on to robi bo to już któryś raz jak śpi na boku i budzi się mokry:confused:
Milena już końcówka i będzie niunia z tobą ;D A jak będzie miała na imię? Jeśli pisałaś to przepraszam że nie doczytałam ale przy małym jestem zakręcona i tak na szybko na forum wszystko czytam i pisze.:-D

magda . zaproszenie na facebooku przyjełam . ja młodsza tylko jedna . Moja siostra : w czerwcu skończyła 15 lat , niegrzeczna ? ona jest nie do zniesienia :angry::angry::angry::angry::angry::angry:
papitka Powiem Ci ze imię to dalej ciezka sprawa, a to zaledwie miesiac został . Miała byc Karolinka . Po czym P wymyślił Ze będzie Natalka Milena ( 2 po mnie ). I juz sama nie wiem . Liliana mi sie podoba . Dobrze ze wspomniałas , musze z P obgadać juz na ostateczność .

Ostatnia edycja:
Papitka niezly asiorek rosnie z Kuby hehehe:) Jak tak to dobrze a jak juz wiecej mokrego sie zrobi to ojojoj juz tragedia hihih:)
Milena hehe moja w czerwcu skonczyla 17 lat;) teraz jjuz troche sie zmienila ale wczesniej. ughhm.. myslalam czasem ze kazdego z osobna pozamykam z piwnicy, zaknebluje i bede sie relaksowac hehehe:p I powiem ci ze twojej pewnie to przejdzie bo to ten "glupi wiek" teraz.. Nawet moja siostra zaczela wczesniej mi sie zwierzac.. takze widze postepy i to duze:p a 3 pozostala to chlopaczury.. a wiadomo jak to z nimi:p najmlodszy tylko fochy strzela hehe bo zbyt wytulany byl jak byl maly;p ja to tak okreslam na rozpieszczuchy:p Ja jako najstarsza wiadomo mialam gorzej.. hehe nawet widze po mamie ja pierwsze lody lamalam.. a moja siostra ma luzik:p ja pod wieczna kontrola bylam::p:p

magda No ja najstarsza nie jestem . Głupi wiek ? Przy niej idzie kuu****icy dostać za przeproszeniem . 15 lat , matke w czterech literach , wiesz co szkoda gadać na jej temat ;)

:) Liza ja tez dziś rano z leniem wstalam. no ale mieszkanie wysprzątalam, dwa prania wywiesilam, zupa sie gotuje, nawet muffinki upieklam :)

Milena, Magda tez mam młodsze rodzenstwo. jestem najstarsza i mam 3 braci ( mialam 4 ). I tez przecieralam droge wolnosci dla mlodszych. No i wiadomo.. dziewczynka tatus musial pilnowac itd.. jak widze co mogą moi 15 letni bracia to mnie szlag strzela ze ja musialam o to samo walczyc :) no ale jakos przezylam.

I Milena 15 lat to naprawde glupi wiek. Jak czasami slucham moich braci to mam ochote pozwiązywac i w kosmos wystrzelic.

Papitka sliczny syneczek. i wcale do taty nie podobny. :)

reklama
:)
Milena, Magda tez mam młodsze rodzenstwo. jestem najstarsza i mam 3 braci ( mialam 4 ). I tez przecieralam droge wolnosci dla mlodszych. No i wiadomo.. dziewczynka tatus musial pilnowac itd.. jak widze co mogą moi 15 letni bracia to mnie szlag strzela ze ja musialam o to samo walczyc :) no ale jakos przezylam.

też coś o tym wiem. ja mam dwie sis starsze brata starszego blizniaka i dwoch mlodszych. ale to ja zawsze bylam ta najgorsza, winna, do każdego porównywana (pyskata kujonka nerwuska). i jak teraz patrze na moje młodsze rodzeństwo to widzę że mocno rozpieszczeni są. za dużo mama im pozwoliła i teraz jej na głowę wchodzą.

Do góry