reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek Hej . słyszałam o tym krzewie, coś okropnego , dobrze że już wszystko w porządku . Szczęścia z T. i gratuluje . No i miłego grilla jutro .

dziś padam ... Dobranoc ; ****

reklama
MILENA moje wujostwo z Olkusza strasznie się toczyli i wrócili w rodzinne strony jako bezdomni praktycznie.
Ja nie wiem czy mam Cię na fb, jak coś to daj namiary.

EVE mi jakoś nie leży ten wózek, ale każdy ma inny gust.

Na prośbę piszę o sobie więcej. Na imię mam Sandra (pewnie byście się nie domyśliły:-D). Mam 21lat. Całe życie mieszkałam w Katowicach, a teraz przeprowadziłam się pod Bydgoszcz. Tam studiuję zaocznie. Od czerwca jestem mężatką.

a ile masz do Bydgoszczy??
ja jestem z Bydgoszczy.
a już mamusia czy jeszcze nie??

Sandra witam:)
Aneta F fajny taki prezencik:) na allegro tego tez pelno:)
Milena jesli mozna ja poprosze o namiary na FB:)
Sali udanego wieczorku:)
Eve zapewne od tego kapusniaczku Cie tak wysadzilo:) A szczerze mowiac widzialam ten wozek na zywo tutaj w Londynie i tak nie bardzo mi sie on widzi, moim zdaniem troszke nie praktyczny, ale fakt faktem jest inny niz inne:p;-)i kazdemu podoba sie co innego:)
ViKamcia no powiem Ci ze masz bardoz pomyslowa core i szalona:) hihi:) Piekny ten misio;) To fakt tutaj to bardzo roznia sie szkoly, przedszkola.. Mi na poczatku baardzo dzieci sie rzucaly w oczy w tych identycznych mundurkach:), a w lato spodniczki, biale skarpetki ciemne buciki fajniee;-):tak::-) i niektore male dzieciaczki a juz w mundurkach:) no i tutaj tez jest to dobre ze dzieci musza chodzic do szkoly, i jakas okreslona ilosc godz moga opuscic nie to co w PL co 8 osoba wagaruje notorycznie..
Fikusek nie znamy sie wiec sie witam:) dobrze ze juz wszystko okyy i gratuluje oswiadczyn:) Hehe tez mam swojego T. i tez mi sie oswiadczyl calkiem niedawno bo w maju:)

Fikusek nie narazie slubu nie planujemy, tylko dzidziusia hehe:):) Mieszkamy w zachodniej czesci okolice Ealing Broadway
A teraz mieszkacie juz w PL czy dalej za granicami??:)

hej wieczorową porą. Vi piekny misio :) Ja tez zbieram prace chlopców, nie wszystkie, bo za duzo tego ale te fajniejsze albo np z dnia rodzica, czy pierwszś prace z p-la :)A z tymi piknikami, pieczeniem ciasteczek to fajnie macie. U nas t jedyne atrakcje jakie zapewniajądzieciom to wyjdcie na plac zabaw i raz na jakis czas jakis wyjazd. oczywiscie platny dodatkowo. No ale p-le przez 5 godzin dziennie darmowe jest wiec nie tak duzo sie placi za pobyt dziecka.No i masz pomysłowa core z tym chowaniem sie. F kiedyś takie atrakcje zapewniał wychowawczyniom :) pozniej panie sie wyczuliły i wiedzialy ze jego to trzeba troszke bardziej pilnowac. Fikusek to mieliscie przejscia. o krzewie kiedyś slyszalam, na szczescie nie dane nam było sie z nim spotkac.Eve wozek nawet fajny.. ale ja bym musiala podotykac, powozić zeby sprawdzić czy do reki pasuje itd..

Milena też poproszę namiary na fb.

burzowata, fikusek Hej my sie nie znamy wiec Witam

sandraX witaj

Malwina glosik oddany
Jestem padnięta mały znowu cały dzień szalał zasnął 20 min temu od 7 buszował spał tylko na spacerze jak wróciliśmy do domu to od nowa :baffled:. No szalał ten mój synek normalnie:-D.Spadam spać trochę was poczytałam ale wybaczcie nie odpisze każdej bo nie mam już siły. Zaczyna pokazywać kto tu rządzi hihi

reklama
Papitka witaj:) to Kubus ma duzo sily ze tak szeleje:) moj znowu jak byl noworodkiem i niemowlaczkiem to bylo idealne dziecko za to teraz az ciezko z nim czasami wytrzymac:-D

Do góry