reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzien dobry kochane:)

Adaś padł, M padł, a ja mam chwile spokoju w końcu,bo od rana sprzątałam. Niedługo trzeba będzie obiad przygotowac,ale poczekam aż M wstanie to mi pomoże,nie ma tak dobrze:-)

Aneta czemu wstyd? Bardzo negatywne opinie słyszałam o WSH, o WSU nic do mnie nie dotarło po za tym,że drogo tam jest podobno. A jak ogólnie oceniasz studia? Łatwe? Zadowolona jesteś z wyboru?
Milena witam się i ja:-)
Eve wózeczek b. fajny,tylko zwróc uwagę,że w spacerówce podnóżek jest dosyc krótki i dziecku szybko będą wystawac nózki,moja siostra miała ten problem w Espiro, córce bardzo szybko wisiały nogi dosłownie. Jak chcesz wózek na długo i nie zamierzeasz kupowac innego potem to ten raczej nie sprawdzi się
Sandra witaj:) i gratuluję dzidziusia i ślubu:-)
Fikusek gratulacje:-) i szczęścia życzę
Papitka też witam:) śliczne masz maleństwo
Vegas hej:) szkoła,matura,Adaś,zajmowanie się domem,a po maturze moja mama w zasadzie uznała,że mogę byc pełnoetatową sprzątaczką w domu więc nie miałam wgl czasu... W czasie roku szkolnego i tak prawie wszystko musiałam robic sama,ale potem to już wogóle moja mama przestała cokolwiek robic tylko wracała z pracy na gotowe,uznała,że po co ma się wysilac skoro mogę to ja zrobic:baffled::no: teraz na szczęście jej nie ma,więc jest lepiej,nie stoi mi nad głową.Adaś też tak płacze jak wychodzę i też się staram wymykac,nie lubię strasznie jak on tak za mną płacze:-(Trzymam kciuki za bąbelka:-)

Potem spróbuje wyciagnąc M do galerii bo poluję na jedną bluzkę w Housie i chciałam deserki w rossmanie kupic Adasiowi. Lece obejrzec Chirurgow:)

reklama
Milena, obejrzalam galerie twej siostry i powiem ci ze ona jeszcze sie za bardzo nie wyroznia wsrod naszych nastolatek.Przynajmniej na tych zdieciach.

Ja pamietam ze u nas w podstawowce i LO nie bylo mowy o makijazu. Od razu do lazienki zmywac i tel. do rodzicó. Dopiero w maturalnej klasie przymykali oko. i tylko na np same pomalowane rzesy. A teraz?? Ja tyle szpachli to bym miala na caly miesiac.

Co by tu napisać ;p Mam 18 lat, mieszkam niedaleko Krakowa.
Mam prawie 7 - miesięcznego synka Michasia. ;)
Pytać co chcecie wiedzieć ;-)

Eve to dobrze że teściowa jedzie będziesz miała spokój:p:p A ten wózek wcale mi nie podchodzi;/

Milene ja mam siostrę która ma 17 lat ale ona z tych grzecznych:)

Kamcia będę zbierać wszystkie;)

Sandra co studiujesz??

Fikusek biedny mały dobrze że wszystko się dobrze skończyło:)

Vegas
a tam nie lubisz:p Biedna Martynka mam nadzieje że szybko się przyzwyczai:) Współczuję@

Gosiu
witaj gdzie teraz pracujesz??

Sandra masz praktycznie ten sam termin co ja miałam ja miałam na 28 września:) Może jakieś zdjęcie nam wrzucisz??

Papitka i tak do Ciebie podobny:) Śliczny jest:)

Maleństwo
najlepszego z okazji rocznicy:)

Kamcia
hahaha bardzo śmieszne;P

Czarnuszka witaj:) Pierwszy raz u nas na forum??

Burzowata
heheh to jakbyś o mnie pisała:)

Mi też możecie namiary wysłać:p

Sprzątam sprzątam i posprzątać nie mogę:p

Czarnuszka witam witam;) coraz wiecej nas tutaj;) Gratuluje synka:)
Milena dokladnie tak jak mowi Renata ze wszystko zalezy od dziewczyny. Ale fakt faktem te dzisiejsze "lalunie" to jest tragedia.. Ja pamietam ze u nas z makijazem tez nie mozna bylo przesadzac.. Ja zaczelam delikatnie rzeski sobie robic hmm 2-3 kl gimn i to tak balam sie ze mama cos powie:p A teraz to nawet sa laseczki ktore juz w podstawowce to robia.. yghmn..;/ P.S. na tych zdjeciach to ona wyglada na jakies hmm 18 jak dla mnie.. nie wiem po co dziewczyny sobie dodaja lat.. a jak zmyje tapete to nawet nie wiadomo kto to jest.. mialam takich kilka osob w klasie.. A moj T jak widzi takie malowidla to mowi o ta to pewie lopata naklada a jak dotkniesz to odpada jak tynk ze sciany, hahaha
:-D:-D:-D
Vikamcia
tutaj bardzo przejmuja sie uczniami, dociekaja dlaczego danego dnia nie ma.. a w PL? hmm przychodza zeby swoje odbebnic bo niektorzy w ogole nie maja podejscia zeby uczyc i spotykac sie z tak mlodymi ludzmi..
Dorota calkowicie sie zgadzam.. zreszta napisalam o tyum wyzej:)
Burzowata chwila relaksu kazdemu sie przydaje;))

Mówicie o damach to zobaczcie jak moja dama właśnie siama siem wystroiła...

201207212948.jpg201207212953.jpg

Nadrobiłam ;)
Hej i tak wasze opinie bardzo mi pomogły macie trochę racji ogólnie wózek jako wózek jest bardzo ciekawy ale może mało praktyczny i niezbyt może być wygodny do znoszenia po schodach teraz myśle nad PLIKO albo QUINNY BUZZ LUB SPEEDI ewentualnie SILVER CROSS ehh dobrze ,że jutro M jedzie na Carbot (taki nasz pchli rynek) i zacznie już szukać trochę rzeczy dla malucha bo to niedługo a zimą karbotów nie ma i zostaniemy bez niczego a nowych rzeczy nie będę kupować dzieci za szybko rosną do szpitala wezme tylko nowe rzeczy i ubranka a tak to pralka i proszek ;)
wczoraj to tak się źle czułam ,że nawet M stwierdził ,że wcale by się nie zdziwił jak by został rodzynkiem w domu hehe
Kasiek cudna ta twoja laleczka ,co do teściowej teraz wzięła urlop płatny bo na bilet dla siebie nie ma a ja powiedziałam ,że sponsorować jej nie będę bo mam swoje wydatki teraz :/
Witaj Czarnuszka ;) miło ,że dołączyłaś do nas ;D
Papitka słodki ten twój okruszek ;)
A miałam zapytać któraś z was pisała ,że jest z Londynu ;D ja jestem z Walii jeszcze ale mam nadzieje ,że jak się maleństwo urodzi to te 25km się przeprowadze do anglii :)

Vi no ja bez . jedynie rzęsy i to czasem - bardzo rzadko :) a no jak jest pogoda to trzeba korzystać .
dorotar Ja oczywiście nie mówię że każda . Ale moja siostra zalicza się do tych o których ''szkoda gadać''
RenataT portal społecznościowy , wrzuca może w miarę normalne te fotki .
czarnuszka Urodziłaś może synka przed 18nastką ? . w ktora strone od krakowa mieszkasz ?? Moze gdzieś koło mnie ;)
kasiek tez bym chciała siostrę z tych ''grzecznych'' .. A masz lalunie ;) Co te córki mają z tymi butami mamusi , ( bo na obcasie hehe ) :)
magda a mi przypomniałaś hahaha . Mój P. też nie trawi takich ''tapeciar'' ma dokładnie takie samo zdanie jak twój T. Ostatnio miałam remont , No i mój P stoi ze szpachelką , akurat jakoś przerwe sobie robił i siostra przyszła i do niej tak '' chodź tu , od razu z ciebie zdrapiemy '' padłam ... Teraz nawet 13 latki wyglądają na 18nastkę a potem będą płakać przy 25 latach ze staro wyglądają , a wszystko przez te wszystkie fluidy :)

Aha , zapomniałam ;)
Eve Mi właśnie wózki typu maked speed sie podobaja ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry