reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
sali udana jesteś....
ah burzowata gratuluję :-)
kasiek co Ty wogóle oglądasz?? chyba nigdy nie oglądałam ...
ja wpadam ponownie.. byłam po Vike .. zrobiła dzisiaj pięknego misia w przedszkolu :-) a na pikniku była grzeczna i fajnie sie bawiła...
ufff f:-) bałam się że jej nie dopilnują bo ona to ma swoje...!
raz się schowała w szopie (maja na placu szopę w której chowaja zabawki) , wlazła tam jak nikt nie widział a póxniej biene nauczycielki jej szukały wszędzie dookoła bo nie zauważyły jak się schowała.. a ta sobie buszowała zadowolona haha
ah burzowata gratuluję :-)
kasiek co Ty wogóle oglądasz?? chyba nigdy nie oglądałam ...
ja wpadam ponownie.. byłam po Vike .. zrobiła dzisiaj pięknego misia w przedszkolu :-) a na pikniku była grzeczna i fajnie sie bawiła...
ufff f:-) bałam się że jej nie dopilnują bo ona to ma swoje...!
raz się schowała w szopie (maja na placu szopę w której chowaja zabawki) , wlazła tam jak nikt nie widział a póxniej biene nauczycielki jej szukały wszędzie dookoła bo nie zauważyły jak się schowała.. a ta sobie buszowała zadowolona haha
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
oj tak ma pomysły i właśnie dlatego sie o nią boje ;-)
misia mam zdjęcie: zrobiony z talerzyków jednorazowych :-)
oni wogóle duzo prac róznych robią :-)
na wielkanoc przyniosła taki super koszyczek wielkanocny w środku miała sianko i kurczaszki i jajeczka pomalowane , do tego dostali jakieś cukierki też do koszyczka :-)
innym razem przyklejała bibułkowego kwiatka taki wielki na dużej kartce z bloku.. naprawdę super to przedszkole :-)
raz też robili balony z wycinanki a przyklejali do nich jakieś różne rzeczy , brokat , literki i jakieś takie puchowe kuleczki :-)
co najmniej raz w tygodniu przynosi jakąś prace do domu :-) taka konkretną
a do tego jeszcze często zwykłe obrazki pomalowane (kartki z malowanki)
misia mam zdjęcie: zrobiony z talerzyków jednorazowych :-)
oni wogóle duzo prac róznych robią :-)
na wielkanoc przyniosła taki super koszyczek wielkanocny w środku miała sianko i kurczaszki i jajeczka pomalowane , do tego dostali jakieś cukierki też do koszyczka :-)
innym razem przyklejała bibułkowego kwiatka taki wielki na dużej kartce z bloku.. naprawdę super to przedszkole :-)
raz też robili balony z wycinanki a przyklejali do nich jakieś różne rzeczy , brokat , literki i jakieś takie puchowe kuleczki :-)
co najmniej raz w tygodniu przynosi jakąś prace do domu :-) taka konkretną
a do tego jeszcze często zwykłe obrazki pomalowane (kartki z malowanki)
M
malenstwo20
Gość
ViKamcia śliczne butki
ja nosze okulary ale nie ma żadnych przeciwskazań zdrowotnych do SN. ale do okulisty chyba musze się kontrolnie zgłosić. ostatnio byłam jakoś w lutym.
Papitka Kubuś podobny do Ciebie bardzo. śliczny i wgl.
Milena też poproszę namiary bo nie pamietam czy mamy się w znajomych na fb.
burzowata Hej my sie nie znamy ale Witam widzę że ślicznego masz synka.
sandraX witaj
Malwina glosik oddany
ja nosze okulary ale nie ma żadnych przeciwskazań zdrowotnych do SN. ale do okulisty chyba musze się kontrolnie zgłosić. ostatnio byłam jakoś w lutym.
Papitka Kubuś podobny do Ciebie bardzo. śliczny i wgl.
Milena też poproszę namiary bo nie pamietam czy mamy się w znajomych na fb.
burzowata Hej my sie nie znamy ale Witam widzę że ślicznego masz synka.
sandraX witaj
Malwina glosik oddany
Kasiek ja obejrzałam siedem póki co,cały ten rok nie miałam czasu na oglądanie na bierząco,z tym,że teraz sobie zaczęłam znowu od nowa i jestem na 3 i powoli zmierzam ku 8 :-)
ViKamcia pewnie niezłego stresu Twoja córa napędziła nauczycielkom
Maleństwo witaj
ViKamcia pewnie niezłego stresu Twoja córa napędziła nauczycielkom
Maleństwo witaj
_Roszpunka_
oj burzowata napędziła napędziła myślały ze sie gdzieś wymknęłam..
mimo ż enai nie otworzy sobie bramy ani nie da rady otworzyć drzwi do budynku bo jest na 2 klamki górną niedostepną dla dzieci i dolną ;-)
one to chyba myslały że przez siatke ogrodzeniową może przeszła - siatka ma 1,5 m hehe
ale wkońcu ją znalazły to odetchnęły
śliczny avatarek masz
mimo ż enai nie otworzy sobie bramy ani nie da rady otworzyć drzwi do budynku bo jest na 2 klamki górną niedostepną dla dzieci i dolną ;-)
one to chyba myslały że przez siatke ogrodzeniową może przeszła - siatka ma 1,5 m hehe
ale wkońcu ją znalazły to odetchnęły
śliczny avatarek masz
reklama
Kasiek mam fb,ale nie mam zadnych zdjec ani nic,uzywalam tylko do kontaktu ze swoja klasa bo caly rok bylam na nauczaniu indywidualnym i o niczym nie wiedzialabyma Ty? To zdjecie w calosci co mam w avatarze wrzucilam do albumów na forum
ViKamcia zazdroszcze takich prac,ja czekam z niecierpliwoscia na pierwsze rysunki i laurki wykonane przez Adasia,tak samo bede wszystkie zbierac:-)
ViKamcia zazdroszcze takich prac,ja czekam z niecierpliwoscia na pierwsze rysunki i laurki wykonane przez Adasia,tak samo bede wszystkie zbierac:-)
Ostatnia edycja: