reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczynki dziękuję wam za gratulacje jesteście wspaniałe ,ale tego wam nie trzeba mówić ;) Wczoraj okropnie się czułam więc nawet nie dotykałam laptopa wieczorem bo wylądowałam w toalecie :D Vegas jak teraz nie będzie Szymonek to ja zaczne brać tabletki :)
Jak na razie mam dobry humor nic nie jest w stanie mi go popsuć hehe moja teściowa ma zamiar wracać do PL no nic nie może mnie bardziej uszczęśliwić jak pożegnanie z nią hihi wredna jestem ale nie trawie jej jak zakalca na cieście ;) obiad zrobiłam kapuśniak bo M sobie zarzyczył i od rana biegałam po sklepach teraz sprzątanie na maxa bo sobota cała zawalona wyjerzdzamy na zakupy bo buty mi pękły M też musi sobie kupić (ja już 5pare w tym roku) ale cóż no i Wiktorii trzeba kupić nową pościel :/

Będę wieczorem jak wiki zaśnie pozdrawiamy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
VI nie dzwonilam bo sie okazalo że moja znajoma u której kupuje firanki poszerzyła swoja branże i robi takie pierdulki z pampersów ręczników i sztucznej natury i zrobi mi na jutro z ręczników prezent ale jak kiedyś będę miała problem z prezentem to zgłoszę się do Ciebie bo sama bym nie wpadła na żadna z tych rzeczy które mi podsunęłaś. Ekstra macie to przedszkole

sandra witaj

dorotar zgadzam się co do Amelek

mirabelka gratulacje dla Nikoli

umi
nie wiedziałam że w adidasach nie wolno po trawie bo ja na wsi mieszkam i praktycznie tylko po trawie chodzę:-D

burzowata wstyd sie przyznać :zawstydzona/y: na WSU, u nas z gramatyką opisowa nie bylo problemu a łacinę mam jeszcze na wrzesien i większość osób z mojej grupy

eve u mnie też był dzisiaj kapuśniak, fajnie że masz dobry humor

Vi Widzę że pamięć to masz nieziemską ;)) Dokładnie tak , telefon znajomej ; )) Siostra ogólnie chcę mnie ściągnąć tam , w zasadzie to już chciała teraz , ale ciąża , może za rok pomyśle o wakacjach tam jak na razie , choć zależy jak to będzie z mała ;) nic nie obiecuje , ale gdyby się udało , jakaś kawka - czemu by nie ;) Fajne macie przedszkola , u nas nie ma czegoś takiego ... Fajny misio .
Burzowata My również się nie znamy ,Witam się i ja :) Synek śliczny . a co do studiów , mały nie zapomni o tobie ale będzie tęsknił .. z czasem pewnie by się unormowało . Gratuluje ;)
Aneta F Słodziutki śpioszek ; )
Liza Wrócił , dopiero koło 00;15 Ale dotarł :-)
SandraX Witam , napisz coś osobie, chętnie z dziewczynami się dowiemy czegoś więcej ;)
RenataT deszcz da się przeżyć , dobrze że bez trąby .
Dorotar No widzisz , szkoda że nie mieszkają , odwiedziła byś ich i mnie przy okazji hehe : ) Choć tu nic specjalnego nie ma :-) Mi lekarz nie da urodzić małej pośladkowo , już uprzedził ze 2 tyg czekamy potem cc ..
malenstwo Chyba mnie masz na fb . Ale wyśyłam namiar, żebym nie wyszła na nie miłą hee . ;)

A ja posiedziałam wczoraj na forum dłużej , rano poszłam do laboratorium , pochodziłam z mama po mieście , zrobiłam kalafiorową i najchętniej już bym poszła spać ; (( . Mój P. wczoraj w pracy do 00;00 , porażka 18godzin ale dziś ma wolne , choć i tak zbudziłam go rano , i wygląda jak nie wiadomo co ;) biedny ..
Moja mamuśka jutro wieczorem jedzie na przełożony urlop do Władysławowa , i tydzień zostaje z młodszą siostrą :no::no::no::no::no: nie wiem jak to będzie , wole nie myśleć ... Pogoda dziś jakaś taka ponura , niby nie zimno , ale tak ciemno ..Gdyby ktoś jeszcze chciał namiar na facebook-a mogę namiar wysłać na Priv , bo tu nie chcę wstawiać linku ;))

MIŁEGO WIECZORU KOCHANE . :-)

Ostatnia edycja:
Kasiek no litosci:-p przeciez ja nikogo nie skrytykowałam w tym poscie ani nie wspomnialam...napisałm tylko jakiego ja mam sasiada bo mi sie przypomnialo ze ja to stale w strachu...ale ok juz nawet nie napisze tych zakazanych słow masz moje słowo;-):tak:

Do mnie własnie kolezanka na grilla wpada i zostaje na noc...dawno sie nie widzialysmy wiec bedzie o czym plotkowac...takze do juterka dziewuszki;*

Aneta F aj ciebie to nigdy nie widziałam u nas na forum miło cię poznać ;) Kapuśniak na poprawe humoru mojego przyszłego męża ,co prawda mi się do ślubu nie śpieszy hehe :D
No miałam iść dalej sprzątać i się nie wylogowałam ogarnęłam wszystko ale siedzę i suwakami się bawie i zmieniłam w końcu zdjęcie Wiki na nowe najnowsze ;) Coś się przejadłam i mi wysadziło brzuch :/
Sali powiem ci szczerze ,że jak bym miała takiego sąsiada z zakazaną twarzą bałabym się o dzieci bardziej jak o siebie na szczęście u ja mieszkam w domku więc mi sąsiad nie wadzi tylko jego szczekający całe noce pies :/

Co sądzicie o tym wózku może któraś z was go miała strasznie mi się podoba ale ta rama wydaje się niewygodna :/ Chciałam go kupić ale tylko jak będzie chłopiec jak dziewczynka to odkupuje od kumpeli ;D
http://www.ebay.co.uk/itm/Stokke-Xp..._BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item3f1a062e9f

Ostatnia edycja:
kasiek , burzowata ja właśnie też wszystko zbieram .. no może poza malowankami zwykłymi :-p co nie które mam pochowane ale tak to miałabym niezłą makulaturę w domu ;-) hehe
ale te ładne obrazki i prace z przedzskola mam pochowane ładnie w takim kartoniku , razem z pamiatkami ze szpitala od uropdzenia i innymi które sie uzbierały po dordze :-) dla Emmy też mam kartonik i czeka na uzupełnienie ;-)
eve a ja zakalca lubię :-p heheh fajnie że masz taki dobry humorek
Aneta to dobrze że koleżanka Ci to załatwi na sobotę :-) takie reczniczki są fajne... ale fajnie jakby na obu było napisane to samo bo jak tylko podpisane imieniem to tak trochę bez polotu jak na rocznicę ;-)
sali ciiii :-p bo to było związane z tematem.. haha i by się ciągnęło i ciagnęło..
a tak już spokój i czysta atmosferka :-)

dobra to zmykam bo ja tu na sekuindke miałam tylko zajrzeć :-p więc nie mogę się zasiedzieć i znów uciekam na dwór :-)
tym razem z mężem bo wrócił z pracy :-)

Na prośbę piszę o sobie więcej. Na imię mam Sandra (pewnie byście się nie domyśliły:-D). Mam 21lat. Całe życie mieszkałam w Katowicach, a teraz przeprowadziłam się pod Bydgoszcz. Tam studiuję zaocznie. Od czerwca jestem mężatką.

sali Miłego plotkowania ; )) No i pysznego jedzonka z grilla :p :rofl2:
Vi posiedź z mężulkiem na polu ;))
malenstwo No widzisz , i wszyscy happy ;)
sandra, imię akurat mały problem żeby sie domyślić ;) Szczęścia w małżeństwie . No i widzę że ciężarówka ; ) gratulacje .

A mój P zmęczony , ale frytki robiii .;P mniaaaam , zjeeem sobie .; P

eve co do wózka , nie wiem ale raczej bym się nie przekonała na taki ; ) ale każdemu podoba sie co innego ;) Dużo teraz takich wózków jeździ . Ma coś fajnego w sobie , ale ja wole coś bardziej normalnego ;)

Ostatnia edycja:
reklama
HeloL:-D

Dawno mnie nie bylo ale postaram sie to zminic:)

Ostatnio wiele na glowie mialam,maly mi sie poparzyl krzewem mojzesza,chodzilismy po lekarzach chirurgach itp,pozniej dostal temp 40 stopni ale na cale szczescie jest juz wszytko dobrze:-)

Tydzien temu T mi sie oswiadczyl ,oczywiscie sie zgodzilam:) poki co jest wszytko miedzy nami dobrze wiec mozemy planowac wspolna przyszlosc:)

jutro wpada moja ciotka ,robi u nas grilla i zaprosila na niego T:) musi rodzine poznac troche:)

Do góry