reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

eve gratuluję :-) to co, teraz trzymać kciuki, żeby chłopczyk był? ;-)

Milena tak chyba zawsze jest :-p też się bałam powiedzieć rodzicom, a teraz Zuzka to ich oczko w głowie ;-)

EWI to w takim razie miłego odpoczynku w szpitalu :-p będziesz miała USG robione?

Vi ale śliczne te buciki, bardzo mi się podobają :tak: Zuzka póki co ma jakieś tam adidaski, ale pewnie na jesień akurat jej stopa trochę urośnie, bo ile można nosić rozmiar 25 :-p ale na taką późniejszą jesień to mamy fajne buty, tyle, że 26, mam nadzieję, że będą dobre.

Moja zołza jeszcze oczywiście nie śpi. Słucha Króla Lwa póki co, może jak się skończy to zaśnie.

reklama
Kasiek dzieki Ci zapomnialam o tym ze moge edytowac:p chociaz dzis juz to robilam:p:p:-D (wlasnie edytowalam zeby cos Papitce dopisac:D )

Papitka no to faktycznie nie ma co go tak meczyc :-) I dzielny z niego chlopak:) Dobrze ze Ty nie placzesz razem z nim:) heehe Fajnie ze cyca ciaga:tak:
Dzis pewnie nie mial ochoty na spanko i chcial troche mamuske pomeczyc hihi:-D:tak::-):-p

Ostatnia edycja:
Eve ominęłam Cię Gratuluje z całego serca:)

Milena
ja też się bałam powiedzieć a miałam już 21 lat:p Moja mama jak się dowiedziała to prawie że żałoba;/ a teraz biega za nią:p:p

Ewi
też Ci życzę spokojnego pobytu i odpoczywaj:) Ciekawa jestem co tam masz w brzuszku:)

Kamcia
mega te buciki:):)

Anetka
moja też dużo siły a w samochodzie przysypiała;/

Dorotar czy ja piszę bez zrozumienia?! Powiedziałam że temat jest zamknięty za kolejne posty będą upomnienia

Ostatnia edycja:
anetka no u nas inny klimat i akurat mimo ze nie raz jest ciepło to lepiej zakładac adidaski niż sandały więc nawet na wakacje sa konieczne:-)
bo sandałek to ma kilka par :-p a trampki ma hello kitty z h&m ale jej się troszkę rozwaliły więc ma je na co dzień pod dom.. no a jednak jakieś do szkoły czy na spacery musi mieć i właśnie miała te z diodami ale musiałam oddac wiec ma teraz te :-p
co do rozmiaru hehe Vi ma 25/26 rozmiarówkę :-p te adidaski akurat ma 25,5 te hello kitty 25 a jedne z sandałek 26 :-p

Milena - Ja jak zaszłam w ciazę miałam 17 lat i jakoś to przeżyłam. A teraz nie mogę z niuniem wyjść sama na spacer bo babcia tęskni za nim i dochodzi do nas:tak:.
Magda - już sie niuniek obudził no masakra nie wiem co mu dzisiaj :szok:

magda Mam nadzieje ze nie zapomni ;)) Ja też od podstawówki w okularach , byłam u okulisty ze względu na ciąże bo czasem jakoś się zdarza że przez wadę wzroku trzeba mieć CC ( a okularkom podziękowałam w gim ;) ) i cud bo wzrok naglę się poprawił , coś tam zostało Ale okulary juz nie konieczne , chyba ze chce, a nie chce :) A dodam ze wade miałam dość sporą :)
Papitka Ja z nim też nie wiadomo jak się nie kłócę ;) Choć jak już to z mojej winy ale to te humorki od ciązy cóż poradzić ze duzo rzeczy mnie drażni :) Choć on już przesadza , stresuje się przez co po pracy lubi wypić kilka piwek , co doprowadza mnie do szału , cóż no facet zostaję ojcem jak sie dziecko urodzi dopiero :) także poczekamy miesiac i mam nadzieje ze wszystko wróci do normy , bo tak jak mówie poród blisko i chłopa stres zjada przez co trzeba sie jakoś wyładować :) Fajnie że Kubuś już ładnie cyca je :) Też mam teraz 17 lat, rocznikowo 18 ;)
Anetka , kasiek widzę że sama nie jestem ;) Tyle że ja Mam 18nastkę dopiero w grudniu . I i tak szybko poinformowałam mamę o ciąży . Gdybym wiedziała jak będzie , to bym nie zwlekała , ale kto mógł to przewidzieć ze mama tak będzie oczekiwac na wnuczkę ;)

Mam nerwy :no::no::no: P, jeszcze w pracy , jak można robić od 6 do 22 i nie wiadomo kiedy będzie , jeszcze są na jakimś montażu w Katowicach zanim skończą robotę i przyjadą , jeezusiu . A nie ma klucza i ja siedzę jak ta głuuupia :crazy:

reklama
Do góry