reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vi Miłej kąpieli , No i oczywiście miłego chodzenia po sklepie za bucikami ;)
haha się uśmiałam :-p napisałam ze jade do kumpeli a nie idę do kąpieli :rofl2: :-D

umi to nieźle !!! ale powiem Ci ze ja w pl kupiłam sob ie kozaczki na zime i to jeszcze tej zimyu i to samo.. po 2 dniach rozkleiły mi się czubki więc poszłam zwrócić na reklamację a babka mi mówi ze może je wysłać do reklamacji i że za 2 tygodnie mi zadzwoni czy reklamację uwzględnili czy nie :eek: a ja za 4 dni wracałam już do Ie i jeszcze dodała że jak nie uwzględnią to będa buty do odbior za jakieś 4 tyg bo liczy się jeszcze czs odsyłki butów.. to ją centralnie wysmiałam ponieważ to był akurat gdzieś 7 grudzień więc sobie wyliczyłam że dostane buty dopiero po sylwestrze a mi zalezało zeby mieć te kozaczki w Ie na świeta! no i poszłam sobie od niej i przywatnie mi szewc naprawił..a ten piękny sklep to CCC oczywiście :sorry:

no a tu bez problemu , dajesz buty i od razu albo wymiana na nowe albo zwrot kasy a jak nie ma innych to się dostaje właśnie gift card i możesz wrócić do sklepu kiedy sobie zechcesz i kupić inne :-) i reklamacje uwzględniaja od razu przy kasie ;-) hehe

a co lepsze :-) jak kiedyś reklamowałam zabawkę to nie miałam nawet pudełka tylko paragon i zabawkę i tez bez problemu kazali mi wymienić na nową (nawet brakowała jedna śrubka :-p )
eve to więc oficjalnie gratuluję :-) i ciesze się ze wszystko ok
magda no to już rozumiem :-) to miałaś straszne busy :-p hehe
anetka kupiłam buciki :-) zrobię zdjecie to wstawię .... :-)

o widać ze weekend się zaczyna bo tych już nie ma :-p hahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Uważaj bo nie którzy Ci wmówią, że jednak wystawiasz młodego na słońce i to jeszcze w porze obiadowej bez smarowania???? Ale czasami ktoś lepiej wie co robisz:-D

NO I OKAZAŁO SIĘ, ŻE NIE TYLKO JA JEDNA JESTEM TA "ZŁA" MATKA, KTÓRA ROBI DZIECIOM PRZEOGROMNĄ BO NIE SMARUJE ICH KREMEM Z FILTREM.

Dorotar
zamykam temat i bez takich tekstów bo nikt Ci nie napisał że jesteś "złą" matką tylko dziewczyny dziwi takie postępowanie uważam że można to spokojnie wyjaśnić a nie reagować tak jak to robisz. Koniec tematu dla wszystkich

Eve gratulacje

Kamcia
pokazuj buciki, fajnie ze dzien fajnie zleciał.

Ha w koncu zasnęłą to ją idę do łóżeczka przełożyć.Zuzia ma ostatnio bunt i nie chce zasypiać w swoim łóżeczku

Eve Gratulacje. Spokojnej ciąży Ci życzę.

Ja nawet nie nadrabiam. Jakos tak nieprzyjemnie się zrobiło. Temat radzę skończyć:tak:

Każdy robi co chce ze swoim dsieckiem a my mozemy miec różne zdanie na ten temat.

Ja dzisiaj do szpitala pzyszłam, poleżę pewnie do niedzieli no i trochę odpocznę od dzieciaków. Ostatnio od rana do nocy sama z nimi siedzialam a S wracal ok 21 więc zero pomocy.

Kasiek ja musze tylko jedno małe zdanie...
Dorotar tak samo kiedys nie było fotelików i zyjemy...nauka i medycyna ida na przód zeby nam pomóc a nie zaszkodzic pamietaj o tym!;)

Ja spadam bo siedze na dworzu i mi pizga leciutenko sie ochłodziło...ide grac w chinczyka z Tymem hihi;)

DOBREJ NOCKI DZIEWUSZKI!!

Ostatnia edycja:
malwina już pokazuję już :-p
takie kupiłam teraz ..bo niestety tych z diodkami już nie ma w jej rozmiarze a były bardzo ładne :tak:
a wcześniej miała bardzo podobne do tych kolorystycznie ale nieco inny wzorek http://www.google.com/imgres?start=...dsp=40&ved=1t:429,r:21,s:74,i:71&tx=120&ty=56
a Emka ma takie tylko bez diod :-p a z samymi cekinami http://www.rogansshoes.com/61621/i1...ffles-Lights-Baby-Toddler-Athletic-Shoes.html
DSCF5537.jpgDSCF5541.jpgDSCF5539.jpg

Ostatnia edycja:
Vi hahahaha . A ostatnio byłam u okulisty i podobno z moimi oczami wszystko ok :) nie wiem co mi się stało hehe ... Buciki ładne .
wampi dzięki ;)

Ciemno na dworze ;/ jakoś tak nie przyjemnie . P dalej nie ma , jak dziecko się urodzi i do tej godziny będzie pracował to uduuusze :) Przecież nawet nie bedzie miał czasu przyjść do szpitala brr , wole nie myśleć .

ViKamcia slodkie te buciaszki sama bym w takich posmigala:p Kazdy ma cos z dziecka;) Jak mala byla to tez pamietam buciki z diodami, ochh co to byl za szpan, hehe;) Pozniej zaczelam sie domagac bucikow ktore stukaja, lakiereczki;) :-D:-DPamietam jak chodzilam w nich i jaka bylam szczesliwa;) Jak zrobily sie za male smutno mi bylo, bo nie moglam dostac juz takich samych, bo tamte byly przywiezione z Niemiec:):-)

:-DPapitka to Ty mialas byc z malcem na pobraniu krwi? Jesli tak to jak maluszek to zniosl?:-)

Milena miejmy nadzieje ze twoj luby nie zapomni ze nowy czlonek rodziny sie pojawil, hihi:-D
Ja tez bylam w maju o okulisty i szoook:szok: nie musze nosic okularow.. A nosilam je od 4 kl podstawowki i nawet czasem sie zapominal i szlam sie kapac w nich lub spac:p A teraz tylko mmam do tv, kompa, i jak bede autkiem kierowac:)
Na poczatku nie moglam sie przyzwyczaic i ich sciagnac;) a teraz juz spoko, nawet nie zakladam za kazdym razem jak siedze przed kompem badz tv, tylko jak sie same domagaja tego;)
Fajnie jeszcze troszke i bedziesz miec malucha obok siebie a nie w sobie:D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Magda jeśli chcesz dodać coś do poprzedniego posta to go edytuj jeśli nie minęło 60 minut od poprzedniego postu tymczasem połączę Ci posty:)

Sali powtarzam po raz ostatni że temat uznaję za zakończony:tak:

reklama
magda0109 - Tak miałam isć bo za pierwszym razem za mało krwi pobrali ale nie byłam bo wczoraj szczepienie miał trzy wkłucia i nie chce go tak codziennie męczyć tym. Jutro albo we wtorek pójdziemy. A jeśli chodzi o to jak mały to znosi to nawet dobrze płacze jak mu paluszka pielęgniarka ściska bo nie może w piąstkę rączki zagiąć. Bardziej ja wychodzę z tego pobierania spocona i ta pielęgniarka niż on tym płaczem.
Milenaaaa - Może się opamięta. Ja na szczęście ze swoim całą ciaze ani jednej kłótni nie przeszłam a tera to tylko takie chwilowe i po minucie spokój.

Mały dopiero zasnął od 8 buszował i spał raz najdłużej 30 min. A teraz pociągał cyca i to bez kapturka i zasnął przy nim cudowne uczucie jak mały chce jeść moją produkcje hihi
:-D.

Ostatnia edycja:
Do góry