reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vi Miłej kąpieli , No i oczywiście miłego chodzenia po sklepie za bucikami ;)
haha się uśmiałam :-p napisałam ze jade do kumpeli a nie idę do kąpieli :rofl2: :-D

umi to nieźle !!! ale powiem Ci ze ja w pl kupiłam sob ie kozaczki na zime i to jeszcze tej zimyu i to samo.. po 2 dniach rozkleiły mi się czubki więc poszłam zwrócić na reklamację a babka mi mówi ze może je wysłać do reklamacji i że za 2 tygodnie mi zadzwoni czy reklamację uwzględnili czy nie :eek: a ja za 4 dni wracałam już do Ie i jeszcze dodała że jak nie uwzględnią to będa buty do odbior za jakieś 4 tyg bo liczy się jeszcze czs odsyłki butów.. to ją centralnie wysmiałam ponieważ to był akurat gdzieś 7 grudzień więc sobie wyliczyłam że dostane buty dopiero po sylwestrze a mi zalezało zeby mieć te kozaczki w Ie na świeta! no i poszłam sobie od niej i przywatnie mi szewc naprawił..a ten piękny sklep to CCC oczywiście :sorry:

no a tu bez problemu , dajesz buty i od razu albo wymiana na nowe albo zwrot kasy a jak nie ma innych to się dostaje właśnie gift card i możesz wrócić do sklepu kiedy sobie zechcesz i kupić inne :-) i reklamacje uwzględniaja od razu przy kasie ;-) hehe

a co lepsze :-) jak kiedyś reklamowałam zabawkę to nie miałam nawet pudełka tylko paragon i zabawkę i tez bez problemu kazali mi wymienić na nową (nawet brakowała jedna śrubka :-p )
eve to więc oficjalnie gratuluję :-) i ciesze się ze wszystko ok
magda no to już rozumiem :-) to miałaś straszne busy :-p hehe
anetka kupiłam buciki :-) zrobię zdjecie to wstawię .... :-)

o widać ze weekend się zaczyna bo tych już nie ma :-p hahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Uważaj bo nie którzy Ci wmówią, że jednak wystawiasz młodego na słońce i to jeszcze w porze obiadowej bez smarowania???? Ale czasami ktoś lepiej wie co robisz:-D

NO I OKAZAŁO SIĘ, ŻE NIE TYLKO JA JEDNA JESTEM TA "ZŁA" MATKA, KTÓRA ROBI DZIECIOM PRZEOGROMNĄ BO NIE SMARUJE ICH KREMEM Z FILTREM.

Dorotar
zamykam temat i bez takich tekstów bo nikt Ci nie napisał że jesteś "złą" matką tylko dziewczyny dziwi takie postępowanie uważam że można to spokojnie wyjaśnić a nie reagować tak jak to robisz. Koniec tematu dla wszystkich

Eve gratulacje

Kamcia
pokazuj buciki, fajnie ze dzien fajnie zleciał.

Ha w koncu zasnęłą to ją idę do łóżeczka przełożyć.Zuzia ma ostatnio bunt i nie chce zasypiać w swoim łóżeczku

Eve Gratulacje. Spokojnej ciąży Ci życzę.

Ja nawet nie nadrabiam. Jakos tak nieprzyjemnie się zrobiło. Temat radzę skończyć:tak:

Każdy robi co chce ze swoim dsieckiem a my mozemy miec różne zdanie na ten temat.

Ja dzisiaj do szpitala pzyszłam, poleżę pewnie do niedzieli no i trochę odpocznę od dzieciaków. Ostatnio od rana do nocy sama z nimi siedzialam a S wracal ok 21 więc zero pomocy.

Kasiek ja musze tylko jedno małe zdanie...
Dorotar tak samo kiedys nie było fotelików i zyjemy...nauka i medycyna ida na przód zeby nam pomóc a nie zaszkodzic pamietaj o tym!;)

Ja spadam bo siedze na dworzu i mi pizga leciutenko sie ochłodziło...ide grac w chinczyka z Tymem hihi;)

DOBREJ NOCKI DZIEWUSZKI!!

Ostatnia edycja:
malwina już pokazuję już :-p
takie kupiłam teraz ..bo niestety tych z diodkami już nie ma w jej rozmiarze a były bardzo ładne :tak:
a wcześniej miała bardzo podobne do tych kolorystycznie ale nieco inny wzorek http://www.google.com/imgres?start=...dsp=40&ved=1t:429,r:21,s:74,i:71&tx=120&ty=56
a Emka ma takie tylko bez diod :-p a z samymi cekinami http://www.rogansshoes.com/61621/i1...ffles-Lights-Baby-Toddler-Athletic-Shoes.html
DSCF5537.jpgDSCF5541.jpgDSCF5539.jpg

Ostatnia edycja:
Vi hahahaha . A ostatnio byłam u okulisty i podobno z moimi oczami wszystko ok :) nie wiem co mi się stało hehe ... Buciki ładne .
wampi dzięki ;)

Ciemno na dworze ;/ jakoś tak nie przyjemnie . P dalej nie ma , jak dziecko się urodzi i do tej godziny będzie pracował to uduuusze :) Przecież nawet nie bedzie miał czasu przyjść do szpitala brr , wole nie myśleć .

ViKamcia slodkie te buciaszki sama bym w takich posmigala:p Kazdy ma cos z dziecka;) Jak mala byla to tez pamietam buciki z diodami, ochh co to byl za szpan, hehe;) Pozniej zaczelam sie domagac bucikow ktore stukaja, lakiereczki;) :-D:-DPamietam jak chodzilam w nich i jaka bylam szczesliwa;) Jak zrobily sie za male smutno mi bylo, bo nie moglam dostac juz takich samych, bo tamte byly przywiezione z Niemiec:):-)

:-DPapitka to Ty mialas byc z malcem na pobraniu krwi? Jesli tak to jak maluszek to zniosl?:-)

Milena miejmy nadzieje ze twoj luby nie zapomni ze nowy czlonek rodziny sie pojawil, hihi:-D
Ja tez bylam w maju o okulisty i szoook:szok: nie musze nosic okularow.. A nosilam je od 4 kl podstawowki i nawet czasem sie zapominal i szlam sie kapac w nich lub spac:p A teraz tylko mmam do tv, kompa, i jak bede autkiem kierowac:)
Na poczatku nie moglam sie przyzwyczaic i ich sciagnac;) a teraz juz spoko, nawet nie zakladam za kazdym razem jak siedze przed kompem badz tv, tylko jak sie same domagaja tego;)
Fajnie jeszcze troszke i bedziesz miec malucha obok siebie a nie w sobie:D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Magda jeśli chcesz dodać coś do poprzedniego posta to go edytuj jeśli nie minęło 60 minut od poprzedniego postu tymczasem połączę Ci posty:)

Sali powtarzam po raz ostatni że temat uznaję za zakończony:tak:

reklama
magda0109 - Tak miałam isć bo za pierwszym razem za mało krwi pobrali ale nie byłam bo wczoraj szczepienie miał trzy wkłucia i nie chce go tak codziennie męczyć tym. Jutro albo we wtorek pójdziemy. A jeśli chodzi o to jak mały to znosi to nawet dobrze płacze jak mu paluszka pielęgniarka ściska bo nie może w piąstkę rączki zagiąć. Bardziej ja wychodzę z tego pobierania spocona i ta pielęgniarka niż on tym płaczem.
Milenaaaa - Może się opamięta. Ja na szczęście ze swoim całą ciaze ani jednej kłótni nie przeszłam a tera to tylko takie chwilowe i po minucie spokój.

Mały dopiero zasnął od 8 buszował i spał raz najdłużej 30 min. A teraz pociągał cyca i to bez kapturka i zasnął przy nim cudowne uczucie jak mały chce jeść moją produkcje hihi
:-D.

Ostatnia edycja:
Do góry