_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
haha się uśmiałam napisałam ze jade do kumpeli a nie idę do kąpieliVi Miłej kąpieli , No i oczywiście miłego chodzenia po sklepie za bucikami
umi to nieźle !!! ale powiem Ci ze ja w pl kupiłam sob ie kozaczki na zime i to jeszcze tej zimyu i to samo.. po 2 dniach rozkleiły mi się czubki więc poszłam zwrócić na reklamację a babka mi mówi ze może je wysłać do reklamacji i że za 2 tygodnie mi zadzwoni czy reklamację uwzględnili czy nie a ja za 4 dni wracałam już do Ie i jeszcze dodała że jak nie uwzględnią to będa buty do odbior za jakieś 4 tyg bo liczy się jeszcze czs odsyłki butów.. to ją centralnie wysmiałam ponieważ to był akurat gdzieś 7 grudzień więc sobie wyliczyłam że dostane buty dopiero po sylwestrze a mi zalezało zeby mieć te kozaczki w Ie na świeta! no i poszłam sobie od niej i przywatnie mi szewc naprawił..a ten piękny sklep to CCC oczywiście
no a tu bez problemu , dajesz buty i od razu albo wymiana na nowe albo zwrot kasy a jak nie ma innych to się dostaje właśnie gift card i możesz wrócić do sklepu kiedy sobie zechcesz i kupić inne :-) i reklamacje uwzględniaja od razu przy kasie ;-) hehe
a co lepsze :-) jak kiedyś reklamowałam zabawkę to nie miałam nawet pudełka tylko paragon i zabawkę i tez bez problemu kazali mi wymienić na nową (nawet brakowała jedna śrubka )
eve to więc oficjalnie gratuluję :-) i ciesze się ze wszystko ok
magda no to już rozumiem :-) to miałaś straszne busy hehe
anetka kupiłam buciki :-) zrobię zdjecie to wstawię .... :-)
o widać ze weekend się zaczyna bo tych już nie ma hahaha
Ostatnia edycja: