reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
dzisiaj jestem wieczorem bo mój mąż nie zjechał na noc do domu - jest w Krakowie

wampi dzięki za zaproszenia i za życzenia dla Klaudii

anetka u nas też straszyli trąbą ale była zwykła burza i mam nadzieję że więcej nie będzie bo ja się boję burzy w nocy zwłaszcza jak sama jestem

dorotar ja z prezentami zawsze mam problem może z wyjątkiem prezentów dla moich dziewczyn

magda a ja kiedyś kupiłam pomysł na chłopski garnek rzuciłam gdzieś do szuflady i do tej pory nie ugotowałam:no:

ola udanego weekendu

Vikamcia z moimi dziadkami to już nie jest taka prosta sprawa bo od dawna śpia w innych pokojach a wspólne zdjecie to maja chyba tylko ze ślubu, a jaki to sklep, fajne te butki

Umi adiddasy nie po trawie :szok:

eve gratuluję

reklama
milena a no mam :-p widac mi się skrzynka przycięła i wiadomośc nie doszła an czas:-p
pamietam jak kiedyś zdjęcie to samo co masz na głównym na forum wstawiałaś :-)
a w jakim miescie albo części Ie siostra mieszka?? ja na zachodzie :-)
anetaF kurde.. hmmm to moze jakąś ładną stojącą rzecz do salonu ??? żeby mieli wspólnie...
zaraz coś się poszuka...
a sklep to life style sports :-) ale w pl to musisz w adidasie szukac bo to adidasa butki

Ostatnia edycja:
Vi a No dobrą pamięć masz , dokładnie to wrzucałam tutaj ; PP Siostra w mieście ''Lucan'' ;P , miałam też się do Irlandii zbierać ,ale jakoś wole w PL na razie siedzieć ,.

P. już w Olkuszu ; )) ZA jakieś pół godziny mam nadzieje że będzie .

edit.
Późno już . Słodkich snów , i miłego dnia jutro kochane ; **
Idę lulać ; )

Ostatnia edycja:
milena mam pamięc mam,... haha chyba przez ta "dupcię pupcię" heheh :-p
a moze się do niej na wakacje kiedyś wybierzesz to się spotkamy :-) fajnie by było :-) ja do Lucan mam daleko ale tu są dobre drogi więc bez problemu mogłabym pojechac :-)

AnetaF z takich praktycznych to znalazłam takie:

KOC MIKROFIBRA HAFT PREZENT ŚLUB ROCZNICA URODZINY (2483712169) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
[URL="http://allegro.pl/prezent-jubileusz-rocznice-slubu-rocznica-20-25-30-i2442542086.html"]Prezent Jubileusz Rocznice ślubu Rocznica 20 25 30 (2442542086) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/URL]
RĘCZNIKI Z HAFTEM PREZENT ŚLUB ŚLUBNY ROCZNICA (2471550539) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Grawerowane kieliszki, prezent na ślub, rocznicę (2437505775) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Grawerowany wazon na podziękowania dla rodziców.TB (2462188507) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu mozna wybrac dowolny napis i uzgodnić ze sprzedawcą więc na rocznicę mogłoby być :-)
no a z takich do postawienia w salnie coś takiego:
PREZENT PAMIĄTKA NA ROCZNICĘ ŚLUBU! JUBILEUSZ! (2444351044) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ROCZNICA ŚLUBU STATUETKA PODŚWIETLANA PREZENT KRK (2494319591) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - mi się bardzo to podoba własnie :-)
tylko do czegokolwiek musiałabyś zamówić kuriera no i żeby się streścili z robieniem (a da się bo ja też na chrzciny chrześniaka zamawiałam na ostatnią chwile (tak szybko się o chrzcie dowiedziałam) to nawet szatkę mi przywieźli na 2 dzien od zamówienia :-p
wiec jak dobrze zagadasz to na sobotę bedziesz mieć w domu towar :-) za pobraniem oczywiście ;-) bo inaczej nie zdązysz

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:)

Mam nadzieje,ze mnie pamietacie;-) postaram sie znowu wciagnac w tematy,witam wszystkie nowe mamy:-) U nas troche zmian,za 2 tyg moze uda nam sie wyprowadzic i w koncu byc na swoim wiec trzymajcie kciuki mocno... Ja zdałam mature,dostałam na studia,na filologie angielska i to na 28 miejscu na 100 przyjetych:) jutro ide potwierdzic i doniesc zdjecia ktore dzisiaj robilam,nie mam pewnosci co prawda czy pojde wogole bo to zalezy od mamy M czy przejdzie na emeryture i zajmie sie malym,jesli nie to pojde za rok:] wizja studiow troche mnie stresuje i przeraza,bo teraz siedze z malym cale dnie a tak to mnie pol dnia nie bedzie... Mam schizy,ze maly o mnie zapomni,przestanie kochac itd i ze strace duzo,dlatego zastanawiam sie co lepsze,odchowac go ten rok jeszcze czy isc na studia... Adaś na szczescie zdrowy,cały dzień biega,śpi tylko raz i zaczynam już podejrzewać u niego ADHD:-) i ma juz 10 zebow. Jedynie okazalo sie,ze ma uczulenie na koty,a w domu mamy 2:dry: co tez przyspieszylo nasza wyprowadzke. Na poczatek to moze tyle wystarczy;]

Dobrej nocy:)

A maluch wygląda teraz tak S7300021.jpgDSC02158.jpg

Papitka a czy to cos nie od tych szczepioneczek Kubusia? W sumie to tam nie wiem ale tak mi one wpadly na mysl:) Mam nadzieje ze nocka przeleci wam spokojnie i Kuba da sie wyspac:)
Aneta F ja w sumie za tym nie przepadam, nic specjalnego.. ale T uwielbia to;) wiec niech chlopak je:)

Burzowata my sie nie znamy, wiec witam witam:-) Alergia to cos okropnego...blehh.. sama ja mam i tragedia poprostu.. w sumie teraz to chyba co drugaa osoba ma alergie na cos.. Synek na pewno o tobie nie zapomni;) ale na pewno bedzie tesknil i pierwsze wyjscia beda ciezkie, placzliwie i trudne dla obojga:) P.S. Slodki ten twoj synus, taki blondzio:):-):-D:tak:

Ja cos ostatnio cierpie na bezsennosc;/ masakra jakas.. Kawy pic nie moge bo siedze sobie pozniej do 2-3 raz sie zdarzylo do 4 nad rane:p hehe myslalam ze mnie cos trafi.. :no::wściekła/y:

witam się rano

Vi jestem pod wrażeniem, będę dzwonić i zobaczę może uda się coś kupić:happy2:

burzowata ja tu jestem od niedawna więc znać sie nie mogłyśmy wcześniej więc witam, ja też studiuję filologię angielską i został mi rok do zrobienia licencjatu a synuś super i jeszcze w dodatku z Kielc jesteś ja tam dojeżdżam na uczelnię

magda no właśnie dlatego jeszcze tego nie robiłam bo wygląd mnie nie zachęca a ja jestem wzrokowcem, a ja jestem straszny śpioch

u nas dzisiaj trochę ładniej ale wieje, Amelka śpi rozwalona u mnie na łóżku, przyszła w nocy nawet nie wiem o której, zaraz zrobię zdjęcie to Wam wrzucę

Zdjęcie0497.jpg

Ostatnia edycja:
Hej
EVE GRATKI!!! :-)
ANETA o widzisz Vi podsuneła ile linków :-) napewno cos sie uda bys na jutro miała :) ale mała sie rozwaliła :D hehehe
Milenaaa no to facet twoj nie moze do domu dojechac hehe :p :)
Kamcia super butki :-)
KASIAF no to faktycznie mialas przejscia ze sloncem... lepiej dmuchac na zimne :tak:

Kurcze wyszłam po wode ale jak wieje i jak zimy wiatr! :szok: :pPPP

reklama
Do góry