reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka ja własnie mam koło pracy dentystkę na NFZ i ja do niej chodzę, ale jakoś nie wiem nie chce żeby młody do niej szedł, po pierwsze że nie po drodze mi, a po drugie że jakoś nie bardzo mi ona pasuje do dzieci. Napisałam juz na forum regionalnym i wczoraj widziałam jedną odpowiedź, no ale akurat za daleko:no:. Jeszcze bede szperać bo kogoś wybrać muszę.
kasiek u was też takie ciepło i wiatr jednoczesnie jak u nas?:sorry:
wampi zaległosci z 2 tyg to pewnie tylko 50 stron jak nie lepiej:-p:-D
malwina oby, bo się chyba załamie:no:

reklama
umi myślę, że najlepiej byłoby wybrać typowo dziecięcego dentystę, to na pewno będzie miał podejście do dzieci.

anetka no własnie o ile u nas jest dziecięcy, własnie takiego szukam no zobaczymy w sumie mam sporo czasu to powinnam coś znaleźć:tak:

Witajcie kochane .
U mnie Pogoda nie ciekawa , słońce ale wiatr taki że dajcie spokój . Zrobiłam dziś pranie ciuszków dla malucha , i boje się że ten wiatr mi je porwie hehe . I dochodzę do wniosku że chyba najwyższa pora zaczynać pakowanie torby do szpitala , bo przecież to tylko miesiąc , albo aż . No nie wiem , wole być ubezpieczona ; ))
Przechodzę kryzys z P. brr w zasadzie w ogóle ze sobą nie rozmawiamy , bo rozmowa kończy się kłótnią . Poszedł do pracy i za pewne pojechali na montaż będzie później , przyjdzie , zje i siądzie przed tv . Wykańcza mnie już on . :no:

Magda
współczucie , takie są już niektóre babska ;// skąd ona może wiedzieć kiedy wy jesteście gotowi na bobasa ?? , to sprawa indywidualna , i nie powinna się tak w to ingerować bo to wasza decyzja , no i wasze pieniądze skoro liczy złotówki ... Dokładnie kobieta z kobieta to inaczej . Lepiej tu się wyżalić niż do Męża ... Uda się zaciążyć, kciuki .
Papitka Kubuś słoodziutki ; ) Już chce takiego małego smyyka .
Aneta Przykro . ale nie pomogę z prezentem .
Milego dnia dziewczynki .

RENATA nie nie jest wszystko takie proste jak się wydaje, żeby alkoholika leczyć, przymusem i sądownie też raczej nie, jeżeli alkoholik nie zrozumie, że ma problem i sam nie podda się na leczenie to nawet nakaz sądowy nic nie zdziała, bo co z tego jak wyjdzie po leczeniu i będzie tak samo jak było. Myślisz, ze wszystko jest tylko "albo białe albo czarne".

VEGAS tak samo jak w waszym wychowaniu wiele jest dla mnie nie do przyjęcia, tak i w moim może być. TRUDNO może i wymiatam ale moja sprawa.

PAPITKA super, że z cycem wam idzie.
Śliczna fotka.

MAGDA, gadaj gadaj choć pamiętaj, że czasami za szczerość możesz "oberwać":no:

ANETA F niestety z prezentem nie pomogę, ja nie długo mam 30 męża i też nie wiem co kupić mu.

UMI a młody pójdzie chętnie do dentysty??? Bo moja Mela też ma dziurkę w jednym ząbku ale jak wspominam o dentyście to masakra.
Uważaj bo nie którzy Ci wmówią, że jednak wystawiasz młodego na słońce i to jeszcze w porze obiadowej bez smarowania???? Ale czasami ktoś lepiej wie co robisz:-D

NO I OKAZAŁO SIĘ, ŻE NIE TYLKO JA JEDNA JESTEM TA "ZŁA" MATKA, KTÓRA ROBI DZIECIOM PRZEOGROMNĄ BO NIE SMARUJE ICH KREMEM Z FILTREM.

MILENA pokój torbę bo niem się obejrzysz a będziesz do szpitala z bólami pędzić:-)

dorotar a Amelka była już u dentysty, że tak nie chce? Powinnaś się z nią wybrać, żeby na następne ząbki przypadkiem nie przeszło.
A umi przecież smaruje, więc o co chodzi? Chyba nie myślisz, że mi np. chodziło o to, że jak idę do sklepu z Zuzią to ją smaruję. Ale na dłużej jak idzie na podwórko, jak jedzie na działkę na cały dzień, jak jest na plaży, jak u mojej mamy na wsi byłyśmy cały dzień na podwórku to też wtedy posmarowana. Z tego co zauważyłam, to nikt nie napisał, że W OGÓLE nie smaruje swoich dzieci, tylko Ty. ;-)

Anetka551- mieszkamy sami w UK, sami sie utrzymujemy a Ona w PL... ale ona jest taka marudna i natretna ze szookk.. jak widze na skype ze dzwoni a T jest to ja wychodze, jesli go nie ma a ona dzwoni nie odbieram. Ona nas poprostu zazyna tym gadaniem. Dzwoni codziennie na skype, a jak nas nie ma to dzwonila wczesniej do kuzynki T z ktora mieszkamy ale poprosilismy szwagra T zeby jej usunal kontakt, po co ma komus jeszcze truc..;/ Jak to nie pomaga dzwoni na telefon a pozniej placze jak to ona duzo za tel placi ;/ Do niej nic nie dociera, zadne argumenty.. A w ogole to ona juz sobie powoli planuje jak to bedzie jak wrocimy z UK bo nie planujemy tu siedziec zbyt dlugo..(oczywiscie moj T juz jest w pelni uswiadomiony ze nigdy w zyciu z nia nie bede mieszkac) nawet podczas naszego krotkiego pobytu w PL w maju probowala nas wykorzystywac i za kazdym razem gdy jechalismy do mnie pytala po co jedziemy i czemu spimy u mnie;/ szkoda ze nie zauwazyla ze ja tez mam jednak rodzine.. w pierwszy dzien gdy bylismy w PL byla juz awantura bo T jej powiedzial pare slow bo ona swoje i swoje. Powiedzialam ze nie przyjechalam wysluchwiac zali mamusi bo codziennie to na skype mam i jak tak ma byc to ja poprosze o zawiezienie mnie do mojego domku i widzimy sie w dzien wyjazdu;) poskutkowala moja grosba(mieszkamy jedynie 16 km od sibie takze spoko) Chcemy dzidzie + 2 latka i spadamy:) tak teskno ze masakra..

Wlasnie sie szykuje do sklepu po kapustke bo dzis T na obiadzio chce "Pomysl na Chlopki Garnek" uwielbia to; w PL nawet sam to sobie gotowal:)
O pogodzie nie bede sie rozczulac bo to nie ma sensu zbyt wielkiego ciagle to samo.. zimno i co godzine ulewa.. Ehh.. Brak slonca= gorszy humor zawsze, a jak chociaz troche jest to i geba sie cieszy jakos wiecej:)
Milego dzionka!:-);-);-)

milego weekendu , wybywam do poniedzialku
smile.png

magda to ja naprawdę nie rozumiem o co jej chodzi :sorry: skoro chcecie dziecko i stać Was na nie, to ona może sobie tylko pomarudzić. Trzymam kciuki, żeby okres nie przyszedł ;-):-p
Boloński garnek też jest bardzo dobry :tak:

Ola to Tobie też życzę udanego weekendu, gdziekolwiek wybywasz :-p

reklama
femme :-D hehe
maleństwo ja też kiedyś pisałam wierszyki .. mam takie 2 zeszyty w tej twardej oprawie zapisane mojej "poezji" :-p
mam też kilka własnych piosenek na koncie haha i dużo takich przeróbek typu podkład bajm a słowa wymyslone..
lubiłam kiedyś dużo pisać o miłości i wogóle.. szkoeda tylko własnie że w wiekszości były to rymowanki a może 1/3 takie prawdziwe wiersze :-p hehe z wiekiem uważam że prawdziwą poezją byłoby pisanie wierszów mniej zrozumiałych bez rymu oddających to co w sercu a nie to co się rymuje :-p
ale ogólnie wierszyki piszesz fajne :-)
sali wczoraj miałam już pisać ale po przeczytaniu twojego "kap kap" tak zaczęłam sie śmiać że się poryczałąm i przy okazji obudziłam Emmę :-p i musiałam iść ją uśpić haha haha i niestety nie skończyłam mojego pisania :-p
Vegas też miałąm bloga swoijego ale zlikwidowali stronkę i blogi przepadły :/ a pisałam go 5 lat :-(
magda nie odpisałas mi czemu zmieniłaś sobie nick ? no i czemu zniknęłaś na tak długo bo nie pamiętam szczerze... poza tym teścioowej to Ci współczuję :/ zawsze możesz się nam wyżalić i napisać co Ci lezy ... i dobrze że Twój chłopak stoi za toba murem :-)
papitka śliczne zdjecie :-)
AnetaF gdybyś wcześńiej napisała to moze vy się coś z allegro znalazło.. mi sie podobają szklane pozytywki z wyrytym zdjęciem albo coś podobnego..
mozesz też jesli masz ich wspólne zdjęcie jakoś ładnie w programie do zdjęc obramować lub dodac jakiś napis i powiekszyć kupić antyramę i wstawić żeby powiesili sobie na ściane :-) no sama nie wiem :-) i to też zalezy od dziadków bo moi np lubią coś praktycznego do domu co im się przyda :-)
ojej anetka .. no mam nadzieję że was burza ominie bo az mi dreszcze przechodza na samą myśl...

zmywam się do kumpeli :-)
i kupić Vice buty nowe , ponieważ ostatnie które jej kupiłam niestety przestały działać :/ znaczy kupiłam jej świecące z diodami i diody po 2 tygodniach już nie świeciły a nie mieli takich samych na stanie sklepu więc dali mi gift card na tą samą kwotę no i teraz kupię jej moze jakieś z nowej dostawy :-) jak będą ładne :-p

Ostatnia edycja:
Do góry