reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Papitka 5 sieprnia mam miec @.. i chce oczywiscie zeby nie przyszla.. terazz po tym poronieniu to jak widze male dzieciatka to mam ochote je niektorym mamusiom je zwinac hehe wariatka ze mnie:p jeszcze jedna z ciotek klotek zaszla w ciaze i gdyby nie moje poronienie to bylam bym 2 tyg dalej od niej.. ona juz 13 tydz ma prawie nawet 14, i chyba bedzie dziewuszke miec a tak chciala syncia bo juz core ma:)

Magda- Będzie dobrze zobaczysz. Będę z niuniem kciuki trzymać żeby miał kolege albo koleżanke na forum już niedługo :-D. A teraz miłej nocki bo rano muszę z niuniem na krew isć papa.

hej

malwinka, sali, dorotar dziękujemy za życzenia

ola przykra sprawa z teściami i z mieszkaniem, trzymaj się jakoś, a jak mąż poprawiło mu się coś

moja Klaudia też ma długie włosy które jej się plączą zwłaszcza po umyciu i stosuję tylko spray ułatwiający czesanie dla dzieci choć nie zawsze przeważnie czeszemy pasmami ale zastanawiam sie nad tą szczotką którą polecacie - naprawdę jest dobra?

anetka witam imienniczkę

maleństwo też zawsze czeszę od dołu bo inaczej nie dałabym rady

Liza gratulację z powodu mniejszej liczby kg

Papitka
biedny Kubuś znowu go będą kłuć:no:, a śliczniutki jest

magda współczuję teściowej z moją jest różnie ale to złota kobieta, dobrze że się wygadałaś bo wtedy lżej jakoś na sercu, trzymam kciuki żeby się udało

dziewczyny pomóżcie, w niedzielę mam u moich dziadków imprezę z okazji ich 50 rocznicy ślubu i kompletnie nie wiem co kupić może Wy macie jakieś pomysły:confused:

Hej nadrobiłam ale mi sie juz pomieszalo co mialam pisac... :-D
Ale to nierozgarniecie zarzucam @ :p bo przylazła rano...

Aneta hym... nie mam pomysłu na ten prezent dla dziadków.... Dziewczyny napewno coś doradzą, a może cos takiego niestandardowego? ;-)

hejka dziewczyny.

No troche za kolorowo zmienilam na jeden kolorek w blogu.

Vegas bardzo też możliwe ze malenstwo nie smakowalo ale naszczęście jest już dobrze.

dzis mam wielkiego lenia i w dodatku w pracy.

Magda0109 jak to teściowe często trafiają się takie co się wtrącają. u mnie narazie jest ok nie wtrąca się nikt w nasze życie.

Witajcie
Ja walczę z młodym o niepicie w nocy, bo dorobiliśmy się dziurki w zębie:confused2: gdzieś po pierwszym sierpnia chce iśc z nim do dentysty bo na razie kasy nie mam, a nie wiem czy coś na NFZ znajde. Poza ty RMUa będę miec dopiero w przyszłym tygodniu eh... Mam nadzieje że przez te 2 tygodnie jakos diametralnie się ta sytuacja nie zmieni.

Co do tematu, cóz ja nie smaruje dziecka w ciągu dnia żadnym kremem z filtrem, uważam to za totalnie bez sensu jesli wiem że bedzie siedział w cieniu. Jak jest u teściowej to mają za blokiem piaskownicę i często tam chodzą bo praktycznie cały dzien jest tam cien, mogli by chodzić na plac zabaw osiedlowy bo też blisko ale tam zero cienia:no:. Tak więc ja w takie upały nie smaruje na zwykłe posiaówki w piaskownicy, co innego ten osiedlowy plac zabaw albo gdy młody jest u mojej mamy na ogrodzie, a tam tez patelnia. Co do kosmetyków ja używam głównie takich dla dzieci, ale prawda jest taka że niekiedy kosmetyki dla maluchów maja takie składy że ho ho ho... Z rozczesywaniem włosów u młodego nie mam problemu, u siebie też bo rozczesuje na mokro, poza tym mam specjalną maskę wygładzająca i dzięki niej prawie sie nie czesze:-p:-D

malenstwo20 Ja niestety na poezji się nie znam wiec nie ocenię, co do wyglądu nie widziałam go wczoraj, ale dziś mi po oczach nie daje. A juz doczytałam że pozmieniałaś kolory. Co do czcionki, ktos juz o tym pisał chyba, wybrałabym sobie na Twoim miejscu jedną i tej bym się trzymała. Jeśli cos jest ważnego to to pogrubiasz lub podkreślasz, bo tak jak sobie jechałam suwaczkiem góra dół to to zróżnicowanie biło mnie po oczach. No ale blog widze stosunkowo młody to jak bedziesz dłuzej go prowadzić to sama zobaczysz, co jest irytujące, a co może zostać.:tak:

Hej wszystkim

Zuzia dzisiaj pobudkę zrobiła o 2 w nocy bo się posiusiała. i nie chciała od razu zasnąć tylko do taty chciała isc ,

Co do kremowania ja na codzien tez nie smaruję Zuzi , jedynie jak ma dłuższy kontakt ze słońcem.

Papitka ślicznego masz synka

Umi wydaje mi sie ze przez 2 tyg nie powinno nic się stać tzn powiększyc dziurka

Liza tulam z @

Tutaj jest linka do konkursu Umi Jak herbata, to tylko ze szklanki!: Konkurs

Prosimy przeczytać wszystkie historie i głosować;-)

Magda współczuję teściowej moja też czasami przegina ale to chyba niebo a ziemia... Najważniejsze ze trzymacie się razem:)

Papitka
ślicznie:)

Umi
trzymam kciuki&&&

Wamoi fajnie że wróćiłaś

A my na dwór wychodzimy bo jednak sie super zrobiło:)

reklama
magda to teściowa widzę lubi się wtrącać. A Wy jesteście samodzielni, tzn mieszkacie sami? sami się utrzymujecie? Jeśli tak to myślę, że teściowej nic do tego kiedy zdecydujecie się na dziecko.

Papitka słodkiego masz synka :-) i z Ciebie też ładna dziewczyna.

AnetaF również witam :-) Co do prezentu to nie mam pojęcia.. ale może coś pożytecznego dla obydwu? My mojej babci i dziadkowi na 50. rocznicę kupiliśmy parowar, żeby sobie zdrowo jedli :tak:

umi Poszukaj opinii w internecie skoro to pierwsza wizyta, żeby Kacper się przypadkiem nie zraził. My na pierwszej wizycie trafiłyśmy na świetnego dentystę, Zuzia bardzo go polubiła i się do niego przyzwyczaiła a teraz już nie przyjmuję i muszę jej kogoś innego niestety szukać. Mam nadzieję, że znowu tak dobrze trafimy. Może najpierw poszukaj na NFZ a jak nikogo takiego nie znajdziesz to wtedy prywatnie.

Malwina zagłosowane :tak:

U nas chyba dzisiaj kiepsko będzie..
sorry2.gif
Policja po całym mieście jeździ i przez megafon ostrzegają przed burzami i trąbami powietrznymi
baffled5wh.gif
mam nadzieję jednak, że tylko na burzy się skończy.

Do góry