reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Femm ja dobrze wiem skąd jest Malenstwo kiedys nawet pisałysmy o tym,ale zapomniała bo ma głowe w chmurach hihi

Malenstwo alez Ty zakrecona hahaha..przeciez pisze tez na bydgoskim forum od czasu do czasu tutaj tez pisałam kiedys jak napisałas ze burza straszna była...obudz sie!!haha

Widze ze pracujesz w kawiarence obok której moja znajoma ma stoisko z tuszami do drukarek...
no zakręcona jestem ;p
tak tam pracuje ale ost miesiac.

Kurde jak mi net wolno chodzi.. zaraz mnie coś strzeli.. wchodzi 10 min na jedną strone..;/

Malenstwo u mnie dziś sie nie otwiera twoj blog.

Sali boski wiersz. :) ja tez kiedyś mialam taki etap :D hahaha... i mowisz tekst do piosenki disco polo?? mmmmm.. probuj probuj :D hahahaha.. bedzie naszym hitem :)

ide bo mnie coś trafi..

Co do włosów dzieci i rozczesywania ich sie nie wypowiadam bo mam Kubusia i to malutkiego wiec raczej rozczesywać nie mam co. A do moich włosów używam kosmetyków ''ziaja'' są niedrogie i mi pasują uważam że są dobre wszystkiego z tej firmy używam. :-D
Malestwo- z deczka za kolorowo a napoezji sie nie znam. :-) No ale poczytałam.
Muszę sie zapisać do gina a są długie terminy oczekiwania i żeby mi przepisał te tabsy nie wiem jak mi to z głowy wyleciało że nie zapytałam tak mnie zagadała no.:zawstydzona/y:
Jutro znowu z małym na pobranie krwi poszłam dzisiaj odebrać wyniki bo byliśmy na szczepieniu i tak przy okazji czekałam do tego dnia a sie okazało że są tylko wyniki żelaza bo na morfologie za mało krwi pobrali:angry: i znowu muszę iść malucha kłóć mogłam odebrać te wyniki w poniedziałek jak przyszły od razu to by było z głowy i na dzsiaj były by wszystkie wyniki. Wredna pani dr stwierdziła ze mały blady i ma mało żelaza a niunio mieści sie w górnych granicach normy hihi.

Hej:-) Widzę gorące tematy:-p Ja to uważam, że jak mam dziecko to się stosuje dla niego dziecięce szampony, mydełka, płyny do kąpieli, na dorosłość ma czas:-p Zresztą dla dzieci to mają inny skład, pod dzieci właśnie. A jak są upały to rzeczą normalną w świecie jest smarowanie dzieciakom ciałka, buzi zwłaszcza!, bo słońce jest niebezpieczne dla takich Brzdąców, ot co. My używany z filrem 50, Martynka ma bardzo jasną karnację, a że lubi pultać się w basenie, to i 3x ją smarujemy. Dodam, że i tak ma ślad od ''krzyża'' z kostiumu, więc nie ma żartów. Oczywiście czapki i kapelusiki nosi.

Dorotar podziwiam Twoje podejście do spraw kremów:sorry: Tu do cholery chodzi o zdrowie DZIECI, nie Twoje. Ty to tam sobie rób co chcesz ze swoją skórą. Miało być delikatnie, nie wiem jak mi wyszło, ale sympatią może i Cię darzę, ale czasem wymiatasz:sorry:
Sali uuu to nieźle z tą fryzjerką co tak załatwiła Lasce włosy, hehe. Bidulka:-)
Anetka Femme jak miałam długie włosy to mnie kusiła ta Wasza szczotka bo miałam strasznie zniszczone końcówki, przez co kołtuniły mi się włosy, ale jak mam teraz krótkie to są extra:-)
Maleństwo zatrułaś a może Bobaskowi nie zasmakowało jedzonko:-)
Eve masz potwierdzoną ciążę już? Bo zeświruję z ciekawości?:-D
Papitka nie poddawaj się z cycem:tak:

Widzę, że o wierszach mowa. Ja nie lubię wierszy:-p Mam swój blog, ale to pamiętnik, z okresu przed ciążą, po ciążę, aż do dziś, jest co wspominać, notatki robię na bieżąco:-) I właśnie takie blogi lubię najbardziej:-)

Hej dziewuszki:)
Nie bylo mnie od wczoraj, bo mnie kuzynka T namowila na paznokietki i tak wieczorek wczoraj zlecial.. Nie robilam na tipsie tylko zelem troszke przedluzone..
A dzis od rana sie dowiedzialam ze gosci sie spodziewamy i byla jakas 1 godz na pelne ogarniecie chatki.. ale szybko poszlo:)
I jakos nam dzionek zlecial w milym towarzystwie..

Dzis tesciowka cisnienie mi podniosla.. Ahh ona to jest najmadrzejsza na swiecie kobieta.. Jestesmy wedle jej gustu i uznania za mlodzi na dziecko.. bo dziecko to nie zabawka i do tego sa to koszty.. brr.. ona wszystko wiecznie przelicza na zlotowki.. I oczywiscie nie powiedziala przy mnie tego bo ja bym jej powiedziala kilka milym slow, poniewaz juz od dawna jestem u kresu wytrzymalosci przez nia.. A na dodatek jestem taka ze jak ktos mi cos powie nawet co mnie zaboli to przelkne to.. ale mam zal i uraze w sercu i zbieram sobie wszystko do kupy w swoim mozdzku i nadchodzi dzien kiedy to sie wszystko wylewa.. i wtedy nie jest zbyt kolorowo.. Wiec kochana mamusia T napisala mu ze chce z nim na osobnosci pogadac.. Jak ona mu to powiedziala to ON ja tylko zjechal za wtracanie sie ciagle.. Ciesze sie ze nie stoi za mamusia murem tylko za mna.. Nawet jak jego slodka rodzinka mnie objezdzala to ON ciagle za mna.. Kilkakrotnie tez mowilam mu ze moi rodzice w ogole nie ingeruja w nasze zycie a ona wiecznie na strazy stoi..
Moi jak sie dowiedzieli o ciazy to najpierw szoookk:szok: bo jestem najstarsza z rodzenstwa i niedlugo skoncze 21 lat.. a pozniej to juz planowac nawet sobie wszystko zaczeli, zaczela sie dyskusja o plec. Moje rodzenstwo w 7-niebie( a mam ich 4 urwiskow). T tato sie ucieszyl(on to w ogole rowny gosc) Ona ponoc tez.. a jak sie dowiedziala ze poronilam to skwitowala: Coz widocznie nie jest wam pisane bycie rodzicami.. najlepszy wiek to 25 lat, teraz trzeba zarabiac kase i odkladac.. szlak mjie trafia jak slysze slowo pieniadze od niej.. A tajemnicy zadnej nie umie dochowac.. powiedzialam jej kilka rzeczy samej prawdy o pewnej osobie.. to od razu to wypaplala i na dodatek dopowiedziala i wyszlam na najgorsza sz***e i s**e.. W sumie co sie dziwic ona wlasne dzieci sprzedaje..
Fajnie ze jestescie tu kobitki i mozna z siebie pewne rzeczy wyrzucic.. Bo z T rozmwiam o wszystkim ale wiadomo ze kobieta kobiecie tak inaczej jest:) Sorka ze sie tak rozpisalam.. ale musialam.. Mojej mamie moglabym tez powiedziec, w sumie mowie jej duzo rzeczy ale nie wszystko bo ona wystarczajaco ma zmartwien...:)
Koncze swa opowiesc jak z filmu:)

A i jeszcze jedno.. chociaz dobrze Was nie znam.. ale mimo to dziekuje ze jestescie:-):-) :*

P.S na szczescie zanim wysle tak dluga tresc zwsze kopiuje tak jak dzis.. bo mnie wylogowalo automatycznie.. Uff

magda0109 - Współczuje teściowej. Jasne że trzeba się wygadać po to tu jesteśmy :-D. Ja mam 18 lat i 6 tygodniowego synka i jakoś leci i nikt nie narzeka że za wcześnie, że się pospieszyłam. Jest to się trzeba cieszyć.

Mój niunio :*
563486_456188187747185_225408072_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Papitka- On jest cudowny ten Twoj synus.. I jak na moje oko jest bardzo do ciebie podobny.. Ahh niachhh... Uwielbiam takie cudenka malenkie.. Mam nadzieje ze nam sie udaa..
Buzial dla maluszka:*

Do góry