reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hahahah wnet sie posikałam ...taka piosenka nawet była...."kap kap płyna łzy w łez kropelkach ja i ty"

:-d:-d:-d

Hahha ten wiersz mozna dwuznacznie zinterpretowac...kap kap=deszcz=smutek hahaha ale dzisiaj mam głupawke...siedze połowa w kuchni nogi na zew.laptop na kolanach bo sciagam neta z drugiej strony Brdy od kogos buhaha

Femme piosenka była pierwsza,ale kto wie moze napisze jeszcze jakis szlagier ...hit disco polo....to moje marzenie hehe mysle ze podołam;P

Ostatnia edycja:
dziękuję za opinie jestem wdzięczna za każdą nawet krytykę. ja pisze różne najczęściej o uczuciach i wiem że niektóre moga być do siebi podobne. mam w zeszycie ponad 200 wierszy.
i napisaną tez jedną ksiażkę zatytułowaną SIŁA MIŁOŚCI.
ale to narazie tak szufladkowo. może kiedyś coś się z nią zrobi.

Sali a ty z Bydgoszczy?? bo napisałaś że z drugiej str Brdy neta ściągasz i tak skojarzyłam

sali dobry wiersz :-p;-) też myślę, że podołasz z tekstami do disco polo :-p:-p

malenstwo popatrz na bloga umi. Tak powinien wyglądać blog :-) fajnie, przejrzyście, miło się czyta.

reklama
Malenstwo alez Ty zakrecona hahaha..przeciez pisze tez na bydgoskim forum od czasu do czasu tutaj tez pisałam kiedys jak napisałas ze burza straszna była...obudz sie!!haha

Widze ze pracujesz w kawiarence obok której moja znajoma ma stoisko z tuszami do drukarek...

Do góry