reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olaboga... Wszytsko juz napisałyscie wiec nie pisze :p
Dla mnie to ze dziecku naklada sie odżywke dla dorosłych to glupota! :no: tak samo krem z filtrem w takie upaly musi byc a jak juz to ja swoich nie wystawiam wogóle na dwór w godzinach 11-16 ;]

SALI :szok: ale odwaliła.... kurcze i to na swoja odpowiedzialnasc hehe ;/ zdarza sie...

Spac mi sie chce... ;P
Ale poszlam do rodziców i zwazylam sie i normalnie happy jestem ze tyle mi kg juz spadło :)

reklama
sali a no jestem niedowiarkiem :-p heheh ;-)
vegas , Liza zrobiłam zwykły balejaż pierwszy raz w zyciu :-p zrobi mi D zdjecie jakies wieczorkiem to sie pochwalę ;-)
anetka witaj :-) co do odzywek zgadzam się z Toba :tak:
moja |Vi ma kręcone włoski i uzywam jej szamponu z odzywką 2w1 i szczotkuje szczotką do włosów :-) i dzięki temu jej się nei plączą
i tez uwazam jak wy ze kosmetyki dla dzieci są dla dzieci a dla dorosłych to wiadomo ze dla dorosłych :-p
dorotar nie zadziałały a ile szamponów bądź odzywek próbowałaś dla Melci...? i czym jej czeszesz włosy??
maleństwo wspólczuję zatrucia ....
haha femme to nie wiedziałas że czesze się od dołu :-p ja czeszę od dołu od zawsze bo niestety moje włosy są skłonne do kołtunów :-p

Witam.
Papitka super e starasz się wrócić do karmienia piersią. najwazniejsza jest wytrwałość.
Lina WItaj.
doprotar
dobrze ze nic się wam nie stało i się dojżeliście ze coś jest nie tak.

Ja napisze tak o włosach jako fryzjerka powiem , że mało wiem o dziecięcych , ale w zyciu bym nie uzyła odżywki dla doroslego dziecku . Tam jest tyle różnych chemikali i wogóle że no lepiej nie gadać .
A czesanie najpierw zaczyna sie od koncy w gore stopniowo i tak problem rozczesywania rozwiązany i tak chyba Vi napisala nawet :)

A o opalanie w cieniu jest mozliwe ale nie chyba do tego stopnia :confused:

He a tok ogolnie zimno i tyle

Temat włosów , ja Dopiero urodzę córę więc nie mam doświadczenia w dziecięcych włosach. Każdy zrobi jak uważa . Choć ja osobiście , no nie odżywką dla dorosłych , bo niby odżywka , ale dziecko włosy ma delikatne ... Ciężko rozczesać , a coś dla włosów dla dzieci nie działa to podciąć , żeby córka się nie męczyła .

Na własne ryzyko , zaryzykowała dziewczyna no i cóż nie udało jej się , musieli jej obciąć włosy - zabiła byyym ;P ;-)

Nudny dzień , jakieś upławy mam brr , poczytałam trochę na ten teeemat , i wychodzi na to że to jakaś infekcja qzwa ;// :angry:
Pokłóciłam się z moim siedzi i się nawet nie odzywa , a niech siedzi bynajmniej cisza ... A ja myykam pod prysznic i na łóżko , może na jakiś film popatrzę , a chyba leci dziś jakaś komedia na polsacie i spać .. Do jutra kochane .
Miłego wieczorku , i nocki ; **

W sensie że można *******ca dostać od tych kolorów wszystkich jaskrawych jest nieczytelny i w ogóle nie poukładany taki nie ma ochoty się tego czytać bo aż oczy bolą ... zdecyduj się na jedną czcionkę i jeden kolor jak chcesz żeby było ciekawiej i kolorowo to już lepiej jakieś obrazki dodawaj

reklama
Malenstwo co do Twojej poezji to ja mam wrazenie ze jeden wiersz zbytnio nie rózni sie od drugiego...mam nadzieje ze sie nie obrazisz i doceniasz krytykę;)To jest moje zdanie ,kiedys tez mialam etap pisania wierszy napisałm 3 hehe musze je gdzies odszukac ;)

Mialam wtedy 19 lat hihi

Kap kap płyną łzy...jedna z nich przykleiła sie do szyby...zostawia smuge wypłakanych wspomnień ,których nic nie zetrze...

hahaha zwałowy,nie pamietam go dokladnie cos tam jeszcze było ;DMusze poszukac ten zeszyt w którym je zapisałm;)

Ostatnia edycja:
Do góry