reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny ja tylko na chwilke potrzebuje szybkiej pomocy chodzi o busy z walii do pl macie moze jakies namiary a moze wasi znajomi prosze dajcie cos :) ja teraz za bardzo nie mam czasu wczoraj padalam na twarz bo wiki sie pieklila a jutro przychodzi polozna wiec mam sprzatanie w domu napiszcie mi na priv jak cos ogarniecie blagam ;) pozdrawiam z dzis slonecznego wiespolka ;)

reklama
Też najpierw rozczesuję dół :tak:

Sali a klientka zapłaciła za farbowanie?? Ja bym za cholere nie zapłaciła jakby przez nią musieli mi tyle włosów obciąć.
W Anglii za niecałe 10 funtów.

ANETKA nie powiedziałam, że do kremów z filtrem jestem negatywnie nastawiona, Ameli nie smarowałam i teraz też jakoś małego nie, ale tak jak napisała SALI młody centralnie na słońce nie jest wystawiany, prawda jest taka, że w cieniu i powietrzem tez można się opalić, a że miał smoka to wyszło to że wygląda śmiesznie bo ma policzki morelkowe i biały pysiak od smoczka.

SALI jakby miała takie włosy jak ta klientka i by mi coś takiego zrobili-wrrrr na pewno nie obyłoby się bez awantury i na pewno bym nie zapłaciła a jeszcze jakby wiele gadała to w dzisiejszych czasach za spierniczenie fryzury można nawet fryzjera do sądu podać, no szok współczuję babce. A koleżanka-fryzjerka-bez komentarza, a doczytałam za darmo ale ia tak nie źle.

Ostatnia edycja:
Anetka tam włosy za darmo się robiło...my sie szkoliłysmy(niektóre od podstaw uczyły)klientki nic nie płaciły...przychodziły na własne odpowiedzialnosc;)

Dorotar nie wierze ze w cieniu zrobił mu sie slad od smoczka a jak na słoncu to na pewno nie był chwile bo taki slad sie nie robi chwile...ehh ja juz nic nie pisze bo mnie zatkało...

Co do tej babki to ta kolezanka podobno była juz fryzjerką takze tym bardziej byłam w szoku ze cos takiego zrobiła...ja to bym zadyme pewnie zrobiła hehe

Sali o matko ale dała z tymi włosami... Mi spierniczyła ślubną bo praktykantka mi robiła na próbnej inna mi robiła tak na odwal a lepiej się trzymała... Potem zamiast każde pasmo wziąść na piankę i spikać lakierem to to ta tak na sucho i jak mi kończyła drugą stronę to ta pierwsza już się prawie wyprostowała jak zobaczyła to jej szefowa to myślałam że wybuchnie... Sama mi od początku zrobiła a miała tylko upinać... I zapłaciłam tylko 30 zł bo taka wkurzona siedziałam na tym fotelu że szok... Wyszłam to zaczęłam rzucać ku... W sumie za dwie fryzury 60zł zapłaciłyśmy ze starszą... A praktykantka pewnie ciepło miała... Ale włosy się utrzymały w końcu

reklama
Matko jaka gorąca dyskusja na temat włosów.
ja w tym temacie mało wiem o dzieciecych włosach. chlopców mam.. krotkowłosych :) wiec problemu z rozczesywaniem brak. a moje krotkie wiec luz. a kiedyś? za dlugich czasów? odzyweczka jakas i bylo ok.. bo sie strasznie lamały.

Dorota co do Ubezwlasnowolnienia. Owszem mozna w ten sposób ale tu trzeba aby ten ubezwlasnowolniony był np chory psychicznie. A z takim alkoholikiem? jesli stwarza zagrozenie sobie i inyym? to co? przyglądac sie i liczyc na to ze nastepnym razem znowu ktoś dym wczesnie poczuje? Sadownie tylko to wszystko trzeba.Ale da sie.

Okropna pogoda.. a zimnica jak w pazdzierniku..;/

Do góry