reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Sali to ta Tangle Teezer są jeszcze filmiki na youtube to sobie możesz wpisać:)

Dorotar dobrze jeśli tak uważasz. Ja myślę że po to są kosmetyki dla dzieci żeby były dla dzieci ale każda matka wie co dla dzieci jest najlepsze.

reklama
KASIEK no są ale jak juz napisałam nie pomagały to musiałam inaczej zadziałać, a co do tej magicznej szczotki właśnie wczoraj program o niej oglądałam jak się nie myle było to na TV4 i jednak nie jest taka rewelacyjna jak ją zachwalacie, kobitka włosy do ramion czesała i mówiła, że jednak szarpie a co dopiero włosy dziecka prawie do pasa.

dorotar nie raz podcinałam, dla mnie to nie problem :no: poza tym po co miałam jakoś bardzo skrócić skoro spray wszystko załatwił i problemu nie ma.
Ja nie wierzę, że jakikolwiek DOŚWIADCZONY fryzjer powie, że nie widzi nic przeciwko, żeby dzieci używały kosmetyków dla dorosłych :eek: tego mi nie wmówisz. Kosmetyki nie są złe, pewnie, że nie, ale wtedy, kiedy przeznaczone są dla dzieci.
Już więcej na ten temat chyba nie będę się wypowiadać. To Twoje dzieci, robisz to co uważasz za słuszne, w razie czego Ty będziesz się martwić o włosy czy skórę swoich dzieci.

Nie używałaś, to nie mów. Też miałam długie strasznie plączące się włosy i ta szczotka mi je uratowała :p inną mogłabym się czesać pół godziny a i tak dokładnie nie rozczesałam. A tą dwie minutki i włosy rozczesane i gładkie.

A tak poza tym to witam :-) bo dawno mnie tu nie było.
Witam wszystkie nowe mamuśki, których jeszcze nie poznałam. Miło, że jest nas tu coraz więcej ;-)

Anetka witamy po przerwie;)

Dorotar tak jak jeszcze moge [przezyc te odzywki tak tego ze nie smarujesz dzieci krememi z filtrami i pozwalasz 6 miesiecznemu dziecku tak sie opalic i wystawiac go na słonce bez ochrony to nie moge przezyc...no wybacz ale skoro dla ciebie autorytetem jest szefowa to moze bedzie tez nia pediatra i powie ci co nie co o szkodliwosci promieni uv!

Szczotka jest rewelacyjna i nikt mi nie powie że nie DOROTAR a co w tej telewizji na tym teście spodziewali się że w ogóle nic czuć nie będą ? skoro ma rozczesać włosy to logiczne że musi w pewnych momentach trochę pociągnąć ale ogólnie biorąc pod uwagę czesanie zwykłą szczotką a tą to jest niebo a ziemia też mi było szkoda kasy ale jednak kupiłam i nie żałuje ani złotówki bo bym już dawno ścięła Ninie włosy gdyby nie ta szczotka ...

Co do reszty nie chce mi się rozpisywać dziewczyny wszystko już napisały ;-)

Tak w ogóle to witam ... podczytuje was ale jakoś tak wbić się nie mogę ...

hejka.

Widzę że tamat poplątanych włosów.
z doświadczenia wiem jak kuzynce młodszej (5lat ) czesałam włosy to i zwykła szczotka może pomóc ważne czesac od koncówek i potem iść coraz wyzej wtedy kołtuny sie nie robią.
kosmetyki dla dorosłych do włosów dzieciom można myślę używać ale w ograniczeniu.

wczoraj się zatrułam klopsami z biedronki lub frytkami. spędziłam trochę czasu w toalecie, a zasnęłam dopiero po północy. i budziłam się co dwie godziny. ale rano już wszystko dobrze było.

dziś dobrze się czuję. dziś od 15 w pracy.

SALI Qzwa a gdzie jest powiedziane, ze ja wystawiam młode centralnie na słońce, a myśl i przeżywaj sobie co chcesz. Nie mam ochoty dyskutować o tym.

Dorota powtarzam nie unoś się dziewczyny chcą dobrze nikt Ci niczego nie zarzuca będziesz robiła co uważasz za słuszne i myślę że już wszystko w tej dyskusji zostało powiedziane:) Trochę luzu:)

femme zgadzam się z Tobą, Zuzia to juz tylko tą szczotką chce się czesać :tak:

malenstwo to dobrze, że już lepiej się czujesz.

dorotar a moge o jedno jeszcze tylko zapytać? Dlaczego jesteś tak negatywnie do tych kremów z filtrem nastawiona? Przecież to chwilka i dziecko posmarowane a i drogie też przecież nie jest. Nie rozumiem w czym rzecz...

reklama
Czytałam o tych szczotkach i widzialam tez na tvn style u Pani Gadzet ostatnio ,hmm cena zabójcza 40 zł ciekawe w Angli po ile są?..Ja poki co zwykła szczotka bede rozczesywac a ze od koncówek zaczynac Malenstwo to wiem;-)
Pamietam ze jak byłam na kursie to przyszła klientka na pasemka z włosami do pasa a wyszła z włosami do polowy pleców ,kumpela własnie rozczesywała jej z góry do dołu juz po farbowaniu i zrobiła jej taki kołtun ze 4 ososby próbowały rozczesac...wyszła zapłakana...i co sie dziwic ehhh.Kumpela nie mogła dojsc do siebie po tym...

Do góry