My dzisiaj po szczepieniu pierwszym. Jakoś poszło. Mały waży 5900. A ile długości to nie wiem u nas nie mierzą:-(. U nas ciągle pochmurno są małe przebłyski słonka ale tylko na chwile. Mały się na cyca obraził dzisiaj i nawet raz pociągnąć nie chcial jak go dostawiałam to sie zapierał łapkami łepek do tyłu i tyle z ciągania cyca było.
reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Renata powiem Ci dzieje się u Ciebie dzieje
AnetaF fajnie że wróciłaś Super torcik taki sam zamierzam zrobić Liza już Ci wytłumaczyła kto to troll
Papitka super że się goi Ja prałam po porodzie Cerazette.
Sali czekam na zdjęcia po remoncie
Ola a co z mieszkaniem??
Vegas Sali jak Wy alkoholiczki to ja wyjdę na imprezowiczkę
Sali heheh też kiedyś byłam dobra w te kolocki aż się wstyd przyznać;P A czemu 100 lat dla Zuzi??
Vegas i jak winko??
Milena korzystaj póki możesz
Ziupa się gotuje a mała z C na spacerku
AnetaF fajnie że wróciłaś Super torcik taki sam zamierzam zrobić Liza już Ci wytłumaczyła kto to troll
Papitka super że się goi Ja prałam po porodzie Cerazette.
Sali czekam na zdjęcia po remoncie
Ola a co z mieszkaniem??
Vegas Sali jak Wy alkoholiczki to ja wyjdę na imprezowiczkę
Sali heheh też kiedyś byłam dobra w te kolocki aż się wstyd przyznać;P A czemu 100 lat dla Zuzi??
Vegas i jak winko??
Milena korzystaj póki możesz
Ziupa się gotuje a mała z C na spacerku
aleksandra87
U nas też chlodno , mlody spi ale jak wstanie wyjdziemy trochę pochodzic po dworze .
kasiek - to ja poproszę trochę zupki.
A z mieszkankiem lepiej nie gadac poki co cisza ;/
papitka - a co lekarka poradzila na te kupki? no to uparciuszek
kasiek - to ja poproszę trochę zupki.
A z mieszkankiem lepiej nie gadac poki co cisza ;/
papitka - a co lekarka poradzila na te kupki? no to uparciuszek
sali04
Mama-to moja kariera
Kasiek ja juz z imprezami wystopowałam ale kiedys regularnie co weekend gdzies wychodziłam...nawet jak Kaje urodziłam jeszcze raz na miesiac dwa razy w miesiacu szłam ale teraz raz na 3 miesiace i to do pubu nie na dyskoteke bo sie staro czauje miedzy tymi gówniarami hehe..chyba ze ide do klubu gdzie wpuszczaja od 25 roku zycia hihi
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Liza
Kurcze ale u nas dolało
Papitka ładnie mały wazy już :-)
Sali zadrabiasz z tym imprezowaniem chyba za mnie ja nic a nic ;P nie liczac sobotniego wesela...
O i przestalo padac ale padalo chyba z 10 min tak ze szok... straszna pogoda....
Papitka ładnie mały wazy już :-)
Sali zadrabiasz z tym imprezowaniem chyba za mnie ja nic a nic ;P nie liczac sobotniego wesela...
O i przestalo padac ale padalo chyba z 10 min tak ze szok... straszna pogoda....
aleksandra87
ach pisałam juz , że tescie mają(mieli) nam kupic mieszkanie .
Ale maja zastojw robocie i sie boi wziasc kredyt no ok rozumiem ale co jak zastoj minie wezmi kredyt a za powiedzmy rok znowu zastoj bedzie , i juz bedzie mial kredyt.
droga sprawa oni czekaja na ostatnia chwile bo to co wynajmujemy jak sprzedadza to my wtedy szukamy mieszkania i kupimy (mamy miesiac na wyprowadzke) moim zdanie bez sensu jak juz mozna by bylo dawno byc na swoim .
A teraz temat to daleka sprawa jak widze nic nei wspominaja o nim M. tez jakos sie nieprzejmuje a ja cala sie trzese
Ale maja zastojw robocie i sie boi wziasc kredyt no ok rozumiem ale co jak zastoj minie wezmi kredyt a za powiedzmy rok znowu zastoj bedzie , i juz bedzie mial kredyt.
droga sprawa oni czekaja na ostatnia chwile bo to co wynajmujemy jak sprzedadza to my wtedy szukamy mieszkania i kupimy (mamy miesiac na wyprowadzke) moim zdanie bez sensu jak juz mozna by bylo dawno byc na swoim .
A teraz temat to daleka sprawa jak widze nic nei wspominaja o nim M. tez jakos sie nieprzejmuje a ja cala sie trzese
dorotar110
RENATA no proszę Cię mamy XXI wiek, żeby kogoś wysłać na przymusowe leczenie, to ta "chora" osoba musi być ubezwłasnowolniona.
Dlaczego skoro się karmi trochę tym trochę tym tabletki mają nie koniecznie dobrze działać??? Chodzi o to, że ite CAREZETTE jak i AZALIA są chyba jedynymi tabletkami dla mam karmiących a to dlatego, że są to tabsy jednoskładnikowe z jednym hormonem nie szkodliwe dla dzidzi. Można je też stosować jak się nie karmi, np. paląc papierosy. Nie wiem jak przy CAREZETTE ale przy AZALI nie ma się wcale okresu bo bierze sie je non stop bez przerwy na następne opakowanie.
ANETA F wszystkiego dobrego dla córci.
Wyślę zaproszenie.
Tutaj co jakiś czas trolle się pokazują.
PAPITKA przystawiaj tylko jak będziesz w domku i mały będzie głodny a na pewno sie przestawi na pierś, trzymaj go to jak zgłodnieje to pociągnie, kawał chłopca z niego. Jakimi szczepionkami, zwykłymi czy płatnymi szczepiłaś???.
Co do antykoncepcji jak biorę tabsy dla karmiących AZALIĘ.
SALI, no nie smaruję kiedyś takich cudów nie było i żyjemy, smaruję ich kremem na każdą pogodę.
Co do włosków ja się wtrącę, mojej Meli też się plączą i przy czesaniu pryskam jej sprey taki jaki akurat mam w domu i ja używam, raz jest to Joanny, raz inny a najlepszy jest Gliss Kur, kupiłam kiedyś parę razy specjalny dla dzieci ale się nam nie sprawdzał, no i oczywiście po umyciu główki odżywka do spłukania i najpierw włoski na mokro rozczesane z odżywką i dopiero płukanie.
VEGAS wino z mleczy?
Oj tak wczoraj to aż bałam się spać, a jak zasnełam to do 1 spałam jak zabita, nawet nie wiem jakim cudem mały znalazł się zamiast w środku łóżka jak zawsze to był z drugiej strony za mną od Melci łóżka, które jest do naszego przystawione.
OLA niestety ale jest takie przysłowie UMIESZ LICZYĆ??? LICZ NA SIEBIE.
Pogoda do bani, niech się kończą te wakacje to i ludzi w pracy przybędzie, Melcia płacze za przedszkolem i żebym do pracy nie chodziła albo, że ona ze mną będzie chodzić, dziś to tak przy moim wyjściu się rozpłakała, że ciężko mi było
Dlaczego skoro się karmi trochę tym trochę tym tabletki mają nie koniecznie dobrze działać??? Chodzi o to, że ite CAREZETTE jak i AZALIA są chyba jedynymi tabletkami dla mam karmiących a to dlatego, że są to tabsy jednoskładnikowe z jednym hormonem nie szkodliwe dla dzidzi. Można je też stosować jak się nie karmi, np. paląc papierosy. Nie wiem jak przy CAREZETTE ale przy AZALI nie ma się wcale okresu bo bierze sie je non stop bez przerwy na następne opakowanie.
ANETA F wszystkiego dobrego dla córci.
Wyślę zaproszenie.
Tutaj co jakiś czas trolle się pokazują.
PAPITKA przystawiaj tylko jak będziesz w domku i mały będzie głodny a na pewno sie przestawi na pierś, trzymaj go to jak zgłodnieje to pociągnie, kawał chłopca z niego. Jakimi szczepionkami, zwykłymi czy płatnymi szczepiłaś???.
Co do antykoncepcji jak biorę tabsy dla karmiących AZALIĘ.
SALI, no nie smaruję kiedyś takich cudów nie było i żyjemy, smaruję ich kremem na każdą pogodę.
Co do włosków ja się wtrącę, mojej Meli też się plączą i przy czesaniu pryskam jej sprey taki jaki akurat mam w domu i ja używam, raz jest to Joanny, raz inny a najlepszy jest Gliss Kur, kupiłam kiedyś parę razy specjalny dla dzieci ale się nam nie sprawdzał, no i oczywiście po umyciu główki odżywka do spłukania i najpierw włoski na mokro rozczesane z odżywką i dopiero płukanie.
VEGAS wino z mleczy?
Oj tak wczoraj to aż bałam się spać, a jak zasnełam to do 1 spałam jak zabita, nawet nie wiem jakim cudem mały znalazł się zamiast w środku łóżka jak zawsze to był z drugiej strony za mną od Melci łóżka, które jest do naszego przystawione.
OLA niestety ale jest takie przysłowie UMIESZ LICZYĆ??? LICZ NA SIEBIE.
Pogoda do bani, niech się kończą te wakacje to i ludzi w pracy przybędzie, Melcia płacze za przedszkolem i żebym do pracy nie chodziła albo, że ona ze mną będzie chodzić, dziś to tak przy moim wyjściu się rozpłakała, że ciężko mi było
reklama
pinky sky
Ole kurczę ciężka sprawa może napomknij M coś o tym że się stresujesz i w ogóle...
Sali no właśnie u mnie częściej piwo niż imprezy
Liza u mnie właśnie zaczęło padać chyba zaraz całkiem się rozpada a C z młodą na spacerze...
Dorotar u mnie Cerazzette wcale się nie sprawdziły bo miałam wręcz wieczny @
Sali no właśnie u mnie częściej piwo niż imprezy
Liza u mnie właśnie zaczęło padać chyba zaraz całkiem się rozpada a C z młodą na spacerze...
Dorotar u mnie Cerazzette wcale się nie sprawdziły bo miałam wręcz wieczny @
Ostatnia edycja: