reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
ale się od rana upisałam i posta mi zjadło
nadrobiłam Was od 6911 strony każdej coś odpisałam i dupa:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
mogłam sobie na kartce pisać
ale wieczorkiem może uda mi się napisać chociaż trochę z tego co miałam w poście bo oczywiście ni epamiętam nic bo mam skleroze zaawansowana

daje namiary na nk i fb tylko piszcie potem też nick z forum żebym wiedziała kto jest kto i jeśli któraś ma ochotę to wysyłajcie zaproszenia
http://www.facebook.com/photo.php?f...84067114.35193.100000086504703&type=1&theater

http://nk.pl/#profile/9156369

Ostatnia edycja:
reklama
Aneta wyslalam zaproszenie :) Vi wyssanych z palca historii nie pisze. Jakos niemam tego w zwyczaju. A ze ty niewierzysz, no trudno. strasznie przykro mi nie bedzie.Dorota a syn tego wujka, czy jakies inne jego dziecko ( o ile takie ma ) nie mogą go na przymusowe leczenie wyslac??

Ja po wizycie spoko. Wszystko się ładnie zagoiło. Troche udczułam przy badaniu miejsce naciecia no ale to dopiero 6 tygodni. Taki był zapierdziel u gin że zapomniałam sie zapytać o tabletki. Tak mi wszystko tłumaczyła i zagadała i wyleciało z głowy muszę sie zapisać do gina bliżej mnie bo po recepte nie bede musiała autobusem jeździć:-D

Lina- Witaj!!
Dorota - Dobrze że sie nic nie stało nikomu.
Milena - Może jak ładnie poprosisz to sie obróci :-D
ViKamcia - Przystawiam do obu przystawiam.
Aneta - Dobra jesteś jak tyle stron Ci sie udało nadrobić.

Mały niechętnie chce ciągać cyca bo mu cieeeeżko hihi dzisiaj tylko raz ciagał rano potem byłam w szpitalu i w tym czasie mama nakarmiła mm i śpi teraz już 6-tą godzine no masakra nigdy tego nie rozkręce a bardzo chce jeśli mam okazje że pokarm wrócił. A odciągać odciągam ale nie wiele tym laktatorem ściągnę. :-(

Ostatnia edycja:
Dzięki RenataT, sali04 i mam jeszcze od Kasi ale nie znam nicku z forum:rofl2:
Zaraz zaczne Wam znowu odpisywać ale najpierw chciałyśmy się z Klaudia podzielić tortem bo 8 miała urodziny
P7010066.jpg

Hejka

Witam wszystkie nowe mamusie!!

U mnie remont pełna parą byle do czwartku..tak planuja zakonczyc...

Vikamcia niedowiarku;PP Renata po prostu ma taki sposób opowiadania tych historii ze sie wydaja wymyslone heheh.

Dorotar własnie doczytała...dlaczego nie smarujesz dzieci kremami z filtrami????Melke jeszcze bym przezyła ale Kacperka nie! Przeciez słonce jest mega niebezpieczne...co ci szkodzi ich smarowac...przeciez to nie szkodzi a pomaga!

Aneta i ja ci wysłałam zaproszenie ;-)
wszystkiego co najlepsze dla córki :)

Ale pogoda, przed chwilą lało, a teraz slonce swieci ;P
dzieciaki ogladaja dobranocke....

Ja sie tylko chce przywitać powiedzieć że niunio ciągnie już z obu cyców:-D i ide sie szykować bo dzisiaj mija 6 tygodni połogowych i do gin muszę lecieć.

a pisałam Ci że się wkońcu uda. :-D

Witaj Lina
Anetka zaproszenia wysłane (od Joanna.......)
Liza apetyt naleśnikami robisz mniam :-)

Liza u nas caly dzien taka pogoda. jeszcze czasami wiatr jest . taki ze kwiatki mi w altanie pozwalał.

Aneta wszystkiego najlepszego dla Klaudii :) Duza dziewucha juz z niej :)

Papitka na początku ciezko idzie odciąganie. a Ze Kubus niechętnie z piersi pije. no wiesz.. jak zauwazył ze przy butli nie trzeba sie meczyc to co chlopak ma sie na wysilek skazywac. ale przystawiaj za kazdym razem. jak nie bedzie chcial to wtedy mm podasz. Moze akurat spodoba mu sie cyc :) zawsze to wygodniej. przygotowywac nie trzeba.

a co do tabletek. dla karmiących są chyba zazwyczaj Cerazette przepisują. ae jesli karmisz troche tym troche tym to one niekoniecznie muszą dzialac tak jak powinny.

dziękuję dziewczyny za zaproszenia na fb i za życzenia dla Klaudii
Renata rzeczywiście już panna się z niej robi - ja nie wiem kiedy zleciało te 6 lat
Papitka super że Kubuś łapie pierś, a na czytaniu i odpisywaniu Wam siedziałam od rana i wściekłam sie normalnie jak mi posta zjadło:angry:

Dorota współczuję nocnych przeżyć:szok:

reklama
Jeju jak mnie głowa 2 dzień boli do tego katar masakra :/
Anetko - wreszcie sie odezwalas , sto latek dla córci jak impreza ?
Papitka- superr , niech ciagnie dalej
liza - u nas tez taka doopna pogoda ...
Dorota- no przezycie straszne
Lina witam cię:) i Magde też :>
Vegas- tak czy siak czekam na platynke :D

No u mnie jak zwykle nic mlody urwis straszny no usiedzieć nie umie 2 s. , pogoda straszna w weekend Lato Filmowe ale jakos nie mam ochoty iść :/
Zaczynam sie martwić mieszkaniem stwierdzam , że na teściów nie ma co liczyć ;/

Tak na szybkensa

Do góry