reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme widze ze twoja Ninka tez ma dł włoski...nie masz problemu z ich rozczesywaniem??
Ja zawsze kupowałam szampon Garniera dla dzieci i nie było problemu teraz mam Jonsona z odzywka ale jest masakryczny jak dla nas...moze polecisz jakis spray ułatwiający rozczesywanie??

reklama
Hej Wam. Właśnie popijam winko z mleczy naszej roboty:-) Taa, zaraz na serio będę tu miała miano forumowej alkoholiczki:-D U nas też ciągle leje, jak za dnia zaświeciło słonko to byłam w ciężkim szoku, ale i tak zaraz się schowało. Przed @ jestem i wszystko mnie drażni, ale nie okazuję tego, póki co, aż się sama sobie dziwię:-p W pracy było bardzo fajnie:tak: Byle do pt:-D

Aneta witaj. Sto latek dla Klaudii, a tort bardzo ładny:tak::-)
Dorotar straszne:no: Dobrze, że nic się nikomu nie stało! Teraz to strach każdej nocy usnąć..
Sali więc byle do czwartku u Was:-)
ViKamcia aż ciekawa jestem Twoich zmian na główce:-)
Witam Nowe Mamcie!:-)
Papitka byle do przodu z karmieniem:tak:

hej
dziękujemy za życzenia
ola impreza była super tak jak u Amelki były dzieci z przedszkola więc dużo roboty przy nich ale się wycwaniłam i kupiłam talerzyki, kubki i sztućce jednorazowe dla dzieci i tym samym miałam mniej mycia:-)

Vegas ja też jak jestem przed @ to bez kija nie podchodź

dziewczyny pisałyście coś kiedyś o jakiejś dziewczynie że jest trolem czy coś, o co chodzi bo nie jestem w temacie

dzisiaj idę na 13 do sklepu szwagierki na 3 godziny
miłego dnia kochane

kasiek , dorotar Może i się obróci ; ))
RenataT O Matko . :szok: Nie sądziłam że człowiek potrafi być aż taki .; // Może mała się odwróci . Dał małej 2 tyg , potem USG , jak mała dalej będzie główką w górę będzie Decydował o cesarce . Okaże się wszystko .
Papitka Uda się przejść na Cyca całkowicie :-)
Aneta Torcik śliczny ; ) i wszystkiego dobrego dla Córki . Wysłałam zaproszenie na facebooku ;)
Vegas No co , czasem można ; ) , nikt nie mówi ze alkoholiczka :-)

Pogoda widzę , wszędzie taka świetna jak u mnie :angry: brr , Słonko , za raz deszcz , wiatr , zimno . Owszem chciałam żeby było chłodniej , ale nie do aż takiego stopnia ;) A mi zapowiada się kolejny dłuugi dzień , P w pracy , mama zaraz wychodzi do pracy , i ja zostaje z internetem ; P

Miłego dnia .

Hej
Aneta troll to taka sobie dziewczyna która podaje sie pod kogoś - udaje z ejest mamusią, czasem ukradnie komus zdjecie dziecka z bloga jakiegos.... :no:
Vegas hehe ja też przed @ :-D wogóle zauwazylam ze od 3 mies mam okres co do dnia - 19ego takze mój dzien juz jutro i czuje ze sie zbliza, mam tez ochote duzo jesc ;P a potem źle sie czuje heh.. :dry:

Dzis pogoda niby lepsza...
wyjdziemy na dwór kolo 9 ;]

Vegas pierwsze słysze o winie z mleczy:szok:

Forumowa "alkoholiczka " to raczej ja moge sie nazwa hahaha... codziennie pije dwa piwa a latem jak jestem na dzialce i mamy gosci to i wiecej sie zdarza...u nas to taka "tradycja" rodzinna haha juz kiedys pisałam ze tata pije piwska(narodowy napój Niemców a mieszka tam)dziadek codziennie pił jedno dwa i dozył 9o lat i zadnej zmarszczki nie miał ,tata tez nie ma a mówia ze jest tam wit młodosci wiec cos w tym jest hihihi

Patrzyłąm własnie na pogode na onecie i z dnia na dzien ma byc coraz ładniej...dzisiaj u nas słonce i 18 stopni ma byc...zastanawiam sie czy dzisiaj jechac na dzialke czy jutro hmmm...bo takie zakupy na dwa domy mnie zrujnują ;P Nagotuje dzisiaj D jakiejs zupy zeby biedak z głodu nie padł i smigniemy na działencje;)

Ostatnia edycja:
Hej :) u mnie tez jakos tak malo wakacyjnie. Przez okno mi sie odało dojrzec paru ludzi w kurtkach. od razu ciary po plecach przeszły ;/

Sali, Vegas jakie alkoholiczki. Smakosze poprostu. ja tez czasami lubie sobie wypic. czasami zdarza sie ze mam ochote codziennie. nikt sie tu przeciez w trupa nie uchla od jednego czy dwoch piw. no chyba ze glowa taka "mocna " :)

Liza tez tak mam ze przed @ wszystko pochlaniam. a potem bol zoładka. a humor mam taki okropny wtedy ze ojej. omijac mnie wtedy trzeba na kilka metrów a i tak bedzie zle.

ide po zakupy bo w lodówie tylko swiatlo i majonez ;)

Renata ja to jestem twardy zawodnik jesli chodzi o picie...ciezko mnie upic a jeszcze nigdy film mi sie nie urwał...kołysało mnie za to lekko ostatnio jak była moja przyjaciólka z Anglii ale wiadomo było co opijac hihi

Witam

U nas pochmurno i zimno

Sali daj słonka!!!! co do picia , my z M tez wieczorkiem lubimy sobie piwko wypić

Aneta
wszystkiego najlepszego dla córci!!!

reklama
Malwina wpadaj po słonko..nie masz daleko;P
Czyli nasi męzowie maja zajebiaszcze zonki hehe...bo nie muszą ukrywac sie z piciem piwa tylko z nami pija;):-D

ANETA 100LATEK DLA CÓRCI!

Ostatnia edycja:
Do góry