reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme widze ze twoja Ninka tez ma dł włoski...nie masz problemu z ich rozczesywaniem??
Ja zawsze kupowałam szampon Garniera dla dzieci i nie było problemu teraz mam Jonsona z odzywka ale jest masakryczny jak dla nas...moze polecisz jakis spray ułatwiający rozczesywanie??

reklama
Hej Wam. Właśnie popijam winko z mleczy naszej roboty:-) Taa, zaraz na serio będę tu miała miano forumowej alkoholiczki:-D U nas też ciągle leje, jak za dnia zaświeciło słonko to byłam w ciężkim szoku, ale i tak zaraz się schowało. Przed @ jestem i wszystko mnie drażni, ale nie okazuję tego, póki co, aż się sama sobie dziwię:-p W pracy było bardzo fajnie:tak: Byle do pt:-D

Aneta witaj. Sto latek dla Klaudii, a tort bardzo ładny:tak::-)
Dorotar straszne:no: Dobrze, że nic się nikomu nie stało! Teraz to strach każdej nocy usnąć..
Sali więc byle do czwartku u Was:-)
ViKamcia aż ciekawa jestem Twoich zmian na główce:-)
Witam Nowe Mamcie!:-)
Papitka byle do przodu z karmieniem:tak:

hej
dziękujemy za życzenia
ola impreza była super tak jak u Amelki były dzieci z przedszkola więc dużo roboty przy nich ale się wycwaniłam i kupiłam talerzyki, kubki i sztućce jednorazowe dla dzieci i tym samym miałam mniej mycia:-)

Vegas ja też jak jestem przed @ to bez kija nie podchodź

dziewczyny pisałyście coś kiedyś o jakiejś dziewczynie że jest trolem czy coś, o co chodzi bo nie jestem w temacie

dzisiaj idę na 13 do sklepu szwagierki na 3 godziny
miłego dnia kochane

kasiek , dorotar Może i się obróci ; ))
RenataT O Matko . :szok: Nie sądziłam że człowiek potrafi być aż taki .; // Może mała się odwróci . Dał małej 2 tyg , potem USG , jak mała dalej będzie główką w górę będzie Decydował o cesarce . Okaże się wszystko .
Papitka Uda się przejść na Cyca całkowicie :-)
Aneta Torcik śliczny ; ) i wszystkiego dobrego dla Córki . Wysłałam zaproszenie na facebooku ;)
Vegas No co , czasem można ; ) , nikt nie mówi ze alkoholiczka :-)

Pogoda widzę , wszędzie taka świetna jak u mnie :angry: brr , Słonko , za raz deszcz , wiatr , zimno . Owszem chciałam żeby było chłodniej , ale nie do aż takiego stopnia ;) A mi zapowiada się kolejny dłuugi dzień , P w pracy , mama zaraz wychodzi do pracy , i ja zostaje z internetem ; P

Miłego dnia .

Hej
Aneta troll to taka sobie dziewczyna która podaje sie pod kogoś - udaje z ejest mamusią, czasem ukradnie komus zdjecie dziecka z bloga jakiegos.... :no:
Vegas hehe ja też przed @ :-D wogóle zauwazylam ze od 3 mies mam okres co do dnia - 19ego takze mój dzien juz jutro i czuje ze sie zbliza, mam tez ochote duzo jesc ;P a potem źle sie czuje heh.. :dry:

Dzis pogoda niby lepsza...
wyjdziemy na dwór kolo 9 ;]

Vegas pierwsze słysze o winie z mleczy:szok:

Forumowa "alkoholiczka " to raczej ja moge sie nazwa hahaha... codziennie pije dwa piwa a latem jak jestem na dzialce i mamy gosci to i wiecej sie zdarza...u nas to taka "tradycja" rodzinna haha juz kiedys pisałam ze tata pije piwska(narodowy napój Niemców a mieszka tam)dziadek codziennie pił jedno dwa i dozył 9o lat i zadnej zmarszczki nie miał ,tata tez nie ma a mówia ze jest tam wit młodosci wiec cos w tym jest hihihi

Patrzyłąm własnie na pogode na onecie i z dnia na dzien ma byc coraz ładniej...dzisiaj u nas słonce i 18 stopni ma byc...zastanawiam sie czy dzisiaj jechac na dzialke czy jutro hmmm...bo takie zakupy na dwa domy mnie zrujnują ;P Nagotuje dzisiaj D jakiejs zupy zeby biedak z głodu nie padł i smigniemy na działencje;)

Ostatnia edycja:
Hej :) u mnie tez jakos tak malo wakacyjnie. Przez okno mi sie odało dojrzec paru ludzi w kurtkach. od razu ciary po plecach przeszły ;/

Sali, Vegas jakie alkoholiczki. Smakosze poprostu. ja tez czasami lubie sobie wypic. czasami zdarza sie ze mam ochote codziennie. nikt sie tu przeciez w trupa nie uchla od jednego czy dwoch piw. no chyba ze glowa taka "mocna " :)

Liza tez tak mam ze przed @ wszystko pochlaniam. a potem bol zoładka. a humor mam taki okropny wtedy ze ojej. omijac mnie wtedy trzeba na kilka metrów a i tak bedzie zle.

ide po zakupy bo w lodówie tylko swiatlo i majonez ;)

Renata ja to jestem twardy zawodnik jesli chodzi o picie...ciezko mnie upic a jeszcze nigdy film mi sie nie urwał...kołysało mnie za to lekko ostatnio jak była moja przyjaciólka z Anglii ale wiadomo było co opijac hihi

Witam

U nas pochmurno i zimno

Sali daj słonka!!!! co do picia , my z M tez wieczorkiem lubimy sobie piwko wypić

Aneta
wszystkiego najlepszego dla córci!!!

reklama
Malwina wpadaj po słonko..nie masz daleko;P
Czyli nasi męzowie maja zajebiaszcze zonki hehe...bo nie muszą ukrywac sie z piciem piwa tylko z nami pija;):-D

ANETA 100LATEK DLA CÓRCI!

Ostatnia edycja:
Do góry