reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
vegas my mamy 42" tv ale teraz zyczeniem męza jest 42"3d powiedziałam że mowy nie ma..
to mi oswiadczył kochany żeby lepiej mi sie komedie oglądało i horrory moje to ten ... wielki wsadzimy do sypialni buahahahahaha
wysmiałam go .. a 3d do salonu :-) i od razu DVD 3d chce kupić no i pod nowa plejke szykować żeby ta 3d ładnie mu współdziałała z tv ..... a i jeszcze do tego google mu się marzą , ja to nie jestem za tymi cudami... ale on ... :/
no to dopiero będzie wydatek jak mnie przekabaci i to zrealizujemy ...
i jeszcze wyobrazam sobie takiego kolosa w sypialni .. treaz mam mały telewizorek żeby mnie"usypiał" a on chce mi go wymienic a najlepsze że jeszcze ten mały wstawić do Vi.. gdzie absolutnie się nie zgodziłam wredna matka nie będzie dziecku oczu psuć ;-)
co do słodyczy to też jestem za wyjadaniem dzieciom haha
kasiek ja też psuję kompy ale zganiam na niego hahaha
to mi oswiadczył kochany żeby lepiej mi sie komedie oglądało i horrory moje to ten ... wielki wsadzimy do sypialni buahahahahaha
wysmiałam go .. a 3d do salonu :-) i od razu DVD 3d chce kupić no i pod nowa plejke szykować żeby ta 3d ładnie mu współdziałała z tv ..... a i jeszcze do tego google mu się marzą , ja to nie jestem za tymi cudami... ale on ... :/
no to dopiero będzie wydatek jak mnie przekabaci i to zrealizujemy ...
i jeszcze wyobrazam sobie takiego kolosa w sypialni .. treaz mam mały telewizorek żeby mnie"usypiał" a on chce mi go wymienic a najlepsze że jeszcze ten mały wstawić do Vi.. gdzie absolutnie się nie zgodziłam wredna matka nie będzie dziecku oczu psuć ;-)
co do słodyczy to też jestem za wyjadaniem dzieciom haha
kasiek ja też psuję kompy ale zganiam na niego hahaha
Ostatnia edycja:
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ViKamcia no my mamy 42'' 3D, ale mimo, że mamy okulary 3D to z nich ani razu nie skorzystaliśmy a dziadówy aż 180zł kosztowały! J. mówi, że trza drugie dokupić to będzie sens oglądania takich filmów. OK, ale ten tv i te bryle mamy od roku a on nic w tym kier. nie robi To chyba najgorsze - mieć taki wypas a z niego nie korzystać
Vegas
Kasiek hehe, ciężko stwierdzić jak je raz miałam na oczach przez moment Masakra, zaraz wywalę J. z domu, tyle kasy i w dupsko poszło Ale pewnie sobie w końcu te okulary drugie kupimy. Raz kiedyś oglądałam baję 3D, ale to były okularki na jedno oko czerwone, na drugie chyba niebieskie?, ale to co innego, ja chcę spożytkować nasz tv
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
kasiek może nie tyle że gadżeciaż ale on ma bzika na punkcie plejki
więc jak się dowiedział że ma być nowa w 3d to chce cały sprzęt do niej dostosować a u nas jest taka promocja że akurat jak się dvd kupi 3d to okulary 2 pary są gratis to chciałby skorzystać a dvd też jest nam nowe potrzebne choc mi to bez różnicy czy to bedzie 3d czy nie ...
vegas to fajnie ż emacie 3d my jak nasz kupowaliśmy to niestety jednak jeszcze 3d nie było telewizorów... dopiero chyba po 2 latach weszły :/ vegas bo te 3 d to właśnie sa takie czerwono niebieske :-) są jeszcze fajne zielono różowe :-)
więc jak się dowiedział że ma być nowa w 3d to chce cały sprzęt do niej dostosować a u nas jest taka promocja że akurat jak się dvd kupi 3d to okulary 2 pary są gratis to chciałby skorzystać a dvd też jest nam nowe potrzebne choc mi to bez różnicy czy to bedzie 3d czy nie ...
vegas to fajnie ż emacie 3d my jak nasz kupowaliśmy to niestety jednak jeszcze 3d nie było telewizorów... dopiero chyba po 2 latach weszły :/ vegas bo te 3 d to właśnie sa takie czerwono niebieske :-) są jeszcze fajne zielono różowe :-)
Ostatnia edycja:
Vegas
ViKamcia te ''bibułkowe'' jak ja to nazywam to są dobre do bajek, ale jak J. kupował ten tv 3d to go zachęcali do okulkarów 3d i ma, za 180zł kurdeeeee, ale wyglądają jak zwykłe przeciwsłoneczne, ale na 3d jest super, raz sprawdziłam J. woli gry od tv, ja wolę neta od tv, więc nasz super tv 3d stoi sobie i kurz ściąga. Przez ten rok co go mamy to oczywiście oglądało się filmy, ale nie 3d
HejkaJuż po pracy... pogoda dziś fatalna... tak ma byc u nas do końca lipca :-(
RENATA ja mam pytanko, skoro dzidzia pływa w woach, to jak wody mogą odejśc z łożyskiem które odchodzi w ostatniej fazie porodu? Wiem że każdy poród inny dlatego pytam bo w szoku jestem
Kasia jak zaczelam rodzić Oskara to mialam tylko skorcze.od razu takie sline. krzyzowe. troszke mi sie sączyly wody, i powoli odchodził czop. skorcze sie rozkrecały , rozwarcia nie było, wody nie odchodził, ale lekarka po uslyszeniu mojej historii z pierwszym porodem, niedotlenieniu Filipa, jego autyzmem, stwierdzila ze podajemy oksytocyne na rozkrecenie rozwarcia. no i sie rpozwarlam, kilka parc, Oskar na swiecie. ZPotem kolejne parcie zeby łozysko urodzić i dopiero poplynely wowy i wyciągneli łozysko. Ale tych wód było jak to lekarka okreslila "niepełny kupek". Pozniej sie okazalo, ze zaginela moja karta ciązy w której było napisane ze malowodzie mam. i zanim ją znalzli to ja wypis ze szpitala mialam.;/ naszczescie Oskar nie mial skutków ubocznych tego małowodzia.
Vegas no bez tabsów. swego czasu bralam. ale ginekolozka przestala mi przepisywac. dala inne po ktorych moje samopoczucie porownywac by lo mozna do samobojców.Odstawilam i narazie nic nie biore.
Jezu moje zatoki.calą noc z bolem nad oczami.
dobrze ze chociaz upału niema.
reklama
Vegas rafaello , mniaaaam .
ViKamcia Tak jak Vegas mówi okulary do tv 3d wygladają jak zwykłe przeciwsłoneczne .
Co do gier i naszych facetów . Jak grają to przynajmniej ich nie słychać ; P hehe mój też ma tam jakieś gierki w które gra dzień w dzień . Jak na złość mam teraz jednego laptopa i wiecznie zajęty jak chce wejść na bb , bo ma grę na facebooku ( gra bez sensu ) i non stop siedzi i gra . A jakiś czas temu kupił xboxa czy jak to sie tam pisze i to nawet odstawił dla tej durnej gry na facebooku .
Telewizor . W jednym pokoju stoi 3d który ogólnie za 3d nie służy , choć okulary są . A w salonie stoi tv 52 cale który żadko kiedy jest włączony ; D tylko ozdoba hehe .
A ja dziś siedzę cały dzień i będę się nudzić . P w robocie dziś do 14 , potem idzie do rodziców pomagać bratu w remoncie , wiec przyjdzie na 21 jak nie później , bo chca dziś skończyć . pogoda nie ładna , mama już chyba zrezygnowała całkiem z wakacji nad morzem ;/ , ale co się jej dziwić jak pogoda akurat teraz się popsuła , przyjdzie o 15 z pracy to bedzie decydować czy jadą . Ok , ja myykam zrobić pranie .
wpadne tu za jakiś czas ( bo nie mam innego zajecia prócz pranie ) Choć wy pisaliście do późna to dziś cisza będzie.
Miłego dnia .
ViKamcia Tak jak Vegas mówi okulary do tv 3d wygladają jak zwykłe przeciwsłoneczne .
Co do gier i naszych facetów . Jak grają to przynajmniej ich nie słychać ; P hehe mój też ma tam jakieś gierki w które gra dzień w dzień . Jak na złość mam teraz jednego laptopa i wiecznie zajęty jak chce wejść na bb , bo ma grę na facebooku ( gra bez sensu ) i non stop siedzi i gra . A jakiś czas temu kupił xboxa czy jak to sie tam pisze i to nawet odstawił dla tej durnej gry na facebooku .
Telewizor . W jednym pokoju stoi 3d który ogólnie za 3d nie służy , choć okulary są . A w salonie stoi tv 52 cale który żadko kiedy jest włączony ; D tylko ozdoba hehe .
A ja dziś siedzę cały dzień i będę się nudzić . P w robocie dziś do 14 , potem idzie do rodziców pomagać bratu w remoncie , wiec przyjdzie na 21 jak nie później , bo chca dziś skończyć . pogoda nie ładna , mama już chyba zrezygnowała całkiem z wakacji nad morzem ;/ , ale co się jej dziwić jak pogoda akurat teraz się popsuła , przyjdzie o 15 z pracy to bedzie decydować czy jadą . Ok , ja myykam zrobić pranie .
wpadne tu za jakiś czas ( bo nie mam innego zajecia prócz pranie ) Choć wy pisaliście do późna to dziś cisza będzie.
Miłego dnia .