reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek a Twój tez na plejce gra??
haha mój jak pamiętam kupił jedna grę assasin i były rózne rebusy jako klucze do rozwiązywania.. oczywiscie ten sie główkował jak szyfr odgadnąć a ja na BB .. ale luknęłam co on się tak wkurza 2 sekundy i mówię "14723" i ten wpisał i bingo :-p haha
i później do kazdej zagadki mnie wołał i mu wszystkie rozwiązywałam :-p a tam były też historyczne jakieś.. takie fajne nawet wię wkręciłam :-p
a takie bezpłciowe gdzie nie ma zahadek czy łamigłówek to mnie nie ciekawią :-p

reklama
Kamcia nie on na kompie bo nie mamy ps ale też go wcina chociaż kiedyś też dorwaliśmy jakąś gierke to razem na zmianę młuciliśm:p

ViKamcia mój też lubi gry. Też grał w tę co Ty napisałaś /ja tam nie mam głowy do nazw:-p/, ale ogólnie miał wszystkie możliwe konsole i ostatnia mu się zrąbała ps3 i bialoli do dziś nad tym i niestety musi grać na kompie. Kupił sobie za 200zł Diablo III, oj ile ja bym za to miała ubrań:sorry: Mersi to ja jedynie lubię orzechowe:-p Ferrero jadłam raz w życiu i tyle pamiętam, że dobre było:-D Ale Rafaello to jest to co Marzenki kochają najbardziej ze słodyczy;D

Kasiek hehehe, ja ostatnio /he, w czerwcu:-p/ byłam cała happy jak mnie szef poczęstował Rafaello:-D Bo normalnie musiałabym wydać na nie /pudełko/ 11zł a to jednak dużo jak na chwilę rozkoszy bo ja to na moment mam to cudo:-D

Vegas wiesz że ja nawet nie wiem ile to kosztuje bo moja mama jest pielęgniarką i zawsze coś tam dostawała w podziękowaniu i u nas multum słodyczy zawsze było

vegas no 11 zł to jeszcze nie tak dużo :-p
dobrze że Ci szef dał jednego :-) merci tez nie każde lubię , jem rzadko ale wiem ze jest kilka "kolorów" które mi smakują :-p jakoś wole ferrero :-)
mojemu też się 3 psuje ale on teraz chce kupić PS jakąś nową chyba 3d ma być albo cos takiego.. ma pod koniec roku dopiero wyjść na rynek to będzie wydatek na nówkę :-p
kasiek mój to do kompa dostepu nie ma :-p hahahah jak mieliśmy 2 to mógł sobie grac ale jak się oba popsuły to kupiłam sobie swój i nie ma mi dotykac bo ja twierdze że mi popsuje :-p

Ostatnia edycja:
ViKamcia kurcze a my przez to, że J. sobie kupił w zeszłe lato ps3 to musieliśmy kupować nowy tv - zaraz sobie J. wybrał 42'' i 3D ofc. Bo mój stary tv, dziadulek śliczny, nie odpalał mu gry:-p No i J. pociupał parę miechów w gry przez ten tv i bach - konsola zepsuta. Był paragon, miał dać na reklamację - paragon leżał ciągle w tym samym miejscu - i nie ma go. Szukaliśmy go z miesiąc. Nic. Przepadło. Naprawa ps3 to koszt ok 200zł. Tak więc J. na razie zadowala się grą na kompie, ale to Diablo III to nieźle go wciąga:tak:

reklama
Vegas dobra u mnie jest w czym wybierać zawsze jak pojadę to mama mi coś daje ztych wymienionych:p Pilnuje żeby tata nie zjadł bo to dla mnie;P

Kamcia
ot wydatek Ci się szykuje u nas to zawsze jestem ja tą co psuje kompy

Do góry