reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ViKamcia noo dobrze napisane z tym rzadkim widywaniem:-D Jak ja jestem w robocie a J. ma na rano do 22 to jak wraca to ja bywam stęskniona:-D Przez ten urlop to owszem, fajnie było, basen razem, opalanko, piwko się siekło razem, film obejrzało, ale czasem dla nudów się pokłóciło, a to mi już nie odpowiada:-D Mi mój J. przed chwilą postawił kolejne piwko a ja teraz drugie sączę to gdzie ja trzecie wcisnę to ja nie wiem:-p Pizzę to i ja bym zjadła:-p 2tyg temu zamówiłam dla mnie i rodziców po mojej wypłacie /J. był w robocie/ to mniam, mniam, mniam, palce lizać:-D Zazwyczaj zamawiamy ZEMSTĘ TEŚCIA:-D Czyli dużo peperoni:-)

Kamcia też dobre:D:D:D

Chyba nas ktoś jutro prześwięci że nabiłyśmy tyle stron:p:p

Vegas u nas też jest taka tylko że zemsta teściowej się zwie:p

kasiek chyba Ty nas prześwięcisz jak juz odznakę dostaniesz:-p hahahaha

ta cola dobra :sorry: piję ją na codzień ... a od święta to bym sobie piwko wypiła..
choć ostatnio mąż jak mi kupił takie słodkie truskawkowe 4% ma i smakuje dosłownie jak kompot truskawkowy takie słodziutkie to na 2 dzień wyszła mi jelitówka :-p
oczywiście z góry założone że nie od piwa bo miała ją tez reszta rodzinki ;-) ale chyba się zraził do kupowania mi piwa hehe ;-)

vegas o tak ja też nie lubię się kłócić choć czasem jest to nieuniknione
:-p

ale tym piwem tak szczujecie a u mnie już sklepy pozamykane :-(

ale przynajmniej mogę się pośmiać bo ogladam komedię fajna i az sie śmieję na głos :-p hahah a mąż gra w PS i śmieje się ze mnie :-p hahaha

ViKamcia to jak mój J. bo on też sobie gra, ale w Diablo III, i jak ja się śmieje, a mam dziwny śmiech:-p, to on się też ze mnie śmieje:-p To mamy przynajmniej wesoło:-D Ja to Colę piłam hoho, wiele, wiele lat, jakoś od czasów gimnazjum to ja już byłam uzależniona od Coli, dziennie 2L szło, aż się dziwę, że ja jeszcze żyję:sorry: A odkąd wyszłam za mąż to sporadycznie kupujemy Colę bo szkoda kasy:-D I to spowodowało, że się szybko oduczułam. Teraz nawet jak Cola jest w lodówce to może stać 5 dni, póki jej J. nie dokończy bo mi szklaneczka wystarczy:tak::-) Fuj, ja smakowego piwa bym nie mogła wypić, ble, ja w ogóle za słodyczami nie przepadam, chyba, że Rafaello to mogę w pół godziny, dosłownie zeżreć:-D, całe opakowanie:-D

Kamcia dobra dobra:p Ja tam lubię słodkie:) oj jak ja sobie życie słodzę:p

Vegas ja wszystko co słodkie:p:p

Ostatnia edycja:
vegas mój to w różne gierki gra teraz akutar jakieś auta sobie kupił ... bo nie było tego co chciał i o siedzi nad nowa płytką i dzieciakuje :-p
no ja tez mam śmieszny smiech haha i dlatego się ze mnie nabija ;-)
a rafaello nie lubię wolę ferrero rocher :-) mniamiiiii albo merci :-)
kasiek oj to to piwo by Ci napewno posmakowało.. ja lubiłe słodkie ale to w połowie juz mi było ciężko przełknąć bo naprawde sama słodycz.. nie dziwię że sie pochorowałam po nim :-p hahahaha
są tez inne smaki tego piwa mniej słodkie.. a co najlpesze sięgaja nawet 7% :-p ihhi ale lepiej wchodzą niż to :-p choć na raie odpuszczę sobie te piwka smakowe bo mi się przypomina moja choroba :-p

reklama
Oj mój jak dorwie jakąś gierkę to też jak dziecko... Pamiętam jak urodziłam to coś miał to Go odciągnąć nie mogłam:p

Do góry