reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej. napisałam dużo i mi net zmulił i przeglądarke zawiesił :wściekła/y:

napisze to co pamiętam....

Vikamcia jeszcze raz przepraszam. a jak sie czujesz??

butki biało-beżowe cudne...

co do słodyczy ja poproszę marci. tez zawsze bratom wyjadalam jak moje sie skonczyly jak mama kupowala..
a najbardziej cukierki pudrowe CIUT lub zwykle owocowe. nimm2 zujki kwasne lub zelki

Mój B w gry tez lubi grac. najcześciej w sims. ale też w co może zszokować Was - w imperium stylu (gra o modzie ubieranki internetowe) ale jest fajnie i ma wyczucie stylu i mody. zawsze służy mi też radą.

malenstwo Kwaśne żelki mniaaaaam .; PP \

Pogoda coś się poprawia . Oby nie było znowu za gorąco . Nudny dzień , a tu Ciszaa.

Malenstwo u mnie nie ma POLO ani MAKRO za małe miasto hehe , także szczerze nie jadłam takich cukierków , nawet nigdzie się nie spotkałam. ALe pudrowe cukierki , u nas na wage dobre ; )) A ty jak się czujesz , jak bobas ? ;P

vegas wiem ze sa przeciwsłoneczne takie ;-) ale ja to miałam w głowie cały czas takie :
b4baab7b8__okulary_3d_anaglifowe_new_desi.jpgok-hama2.jpg
bo właśnie takie u nas są w sprzedaży :-) także nie sa bibułkowe ;-) tylko całkiem zwykłe:-p
maleństwo nie szkodzi :-D hehe :* ja dobrze disiaj o dziwo :-p haha bo wczoraj coś mnie skroń bolała chyba od ciśnienia..;-) ale dziewczyny mi piwko na forum postawiły i porzeszło hahaha hahaha

Ostatnia edycja:
Renata zatoki to chyba moja największa zmora na nić nie choruję jak na zatoki;/

Milena na weekendzie zawsze trochę ciszej:p

Ola było z nami zostać to i Tobie byśmy piwko postawiły:)

Maleństwo uwielbiam żelki jak zaszłam w ciążę to tonami jadłam:p

Kamcia
mówisz lepiej Ci się zrobiło?? A mnie dzisiaj coś głowa boli;/

No jakoś tak na nic jestem sprzątam i sprzątam i sprzątnąć nie mogę;/

oj kasiek moze jakąś aspirynkę weź moze ...

ja sie czuję dobrze ale jakoś leniwy dzień taki mam :szok: nic mi się nie chce...
miały do mnie kolezanki przyjść ale nie wiem czy mam siłę z nimi siedziec choćby :sorry:

MALETWO śliczny brzuszek, ja Cie chyba nie mam na nk i fb, daj linka.

Co do butów, wszystkie fajne ale nie każde bym załorzyła, każdy ma inny styl.

Kobiety ale naprodukowałyście.
My wczoraj z nienacka grilla zrobiliśmy po 18, nażarłam się za wszystkie czasy. Dziś sporo pracy, rano przed pracą na mszy byliśmy za dzadków, małego zabrałam a Melcia z tatą w domu zostali, spali sobie, malutki też zasnął w kościele, w szoku byłam mamy nowego wikarego i w 20 minut mszę odprawił.

VI o smyczy mam takie samo zdanie co Ty.

PAPITKA ślicznie wyglądacie, próbujesz wrócić do karmienia piersią????
Bo za często nie można dziecku pomagać robić kupy na termometr bo sie przyzwyczaji.

reklama
Hej przepraszam was ale wczoraj to ja umierałam w toalecie aż teściowa się Wiki zajęła bo co chwila biegałam dziś M po nocy w pracy zajmował się małą ja odpoczęłam ogólnie wyglądam jak śmierć koszmar wszystko sobie do ust wpycham okropieństwo jeszcze mnie gardło boli :/
Co do smyczy to ja nie miałam wyjścia Wiki nie chce jeżdźić w wózku bo ona miasto zna na wylot i pieszo łazikuje kupiłam po to żeby mi nie uciekała czasem się zdarzało ,że po sklepie ją ganiałam bo uciekała teraz grzecznie chodzi za rączkę (bo ma zapięcie na rączkę) i jest super dziś zakupy marzenie M zachwycony w domu spokój teraz śpi dziecko cud :)
Maleństwo śliczny brzuszek :)
Niestety dziś na krótko bo spać mi się chce okropnie położe się koło wiki i odlece wieczorkiem będę :)

Ostatnia edycja:
Do góry