reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
chodzi do pracy chodzi .... :-) na szczęscie bo pewnie by mnie wkurzał :-p hehe
no ez mam nadzieję że wydobrzeje :-)

a ja się głupia pizzy obżarłam i się ruszac nie mogę :-)

ViKamcia to tak jak ja z frytkami dzisiaj:-)
Mój miał wypadek w pracy z paluchem i dopiero we wtorek idzie do pracy, miał 2tyg na chorobowym, co się akurat pokryło z moim urlopem, co za dużo to nie zdrowo jednak:-D

A wy tu nocną produkcje macie widzę :-)

VI te biało beżowe świetne ale cena to konkretnie powala... A te pierwsze tragedyja

VEGAS a ci się gadka załączyła :laugh2: jak ja muszę iśc spac to wy produkujecie a jak mam wolne to już o 22 tu cisza jest

KasiaF ja aż się boję jak to będzie z tą produkcją tutaj jak do roboty wrócę od wtorku:-D Wtedy to ja ledwo mam czas nadrobić:-p
ViKamcia kolega go ''ciachnął'' piłką:-p Przecięte miał nieźle, ale w środę był na ściąganiu szwów /a ciachnięte miał od 2 lipca, akurat jak urlop zaczęłam:-p/ i do poniedziałku mu lekarz dał zwolnienie.
Kasiek już masz dosyć C.?:-D

KasiaF bierz piwko i produkuj z nami:p

Vegas powiem Ci że ostatnio samochody się nie psują:p:p

Ostatnia edycja:
oj vegas to współczucia dla męża :/ ale przybnajmniej razem pourlopowaliście :-)

kasiekkkk a mi kto piwko da?? cooooo ?? ! :-p

wiecie po tym co czytam tu myslę że jak ludzie się rzadziej widzą to bardziej się kochają hehe :-p

reklama
Kamcia to Ty jeszcze nie pijesz?? Szoruj do lodówki:p:p piwko.jpeg

Do góry