reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ViKamcia z kostką? To ja nie wiem skąd mi plecy wyszły:-D Hmm a może z jelitówki jeszcze, jak Martynka miała jelitówkę to jak już coś zjadła to zaraz zwymiotowała. No u Martynki też jak rosły ''4'' i ''5'' to wszystkie możliwe naraz:tak: Ale te ostatnie, czuli 5tki, o dziwo najlepiej jej wyszły. Pocieszające to było dla mnie bo ogólnie Martynka aż do 5tek to ząbkowanie fatalnie przechodziła:-p

Ola no bo to właśnie takie buty co jedni wielbią, inni krytykują:-D Temu jak ktoś krytykował te moje buty albo patrzał dziwnie na ulicy to na prawdę śmiać mi się chciało:-p Ale mi się podobają:-):tak: A jak tam tata po rejsie?:-)

Malwina urocze!!!

Ola chociaż jakieś krótko musisz Go trzymać:p:p

Vegas ja też sobie popijam ale dla tych butów mówię nie:no:

Kaamci
a uda mu się to zaleczyć?? Super że 4 Emci już wyszły a z jelitówką współczuję;/

Kasiek a jakbyś nie popijała to byś mówiła dla butów TAK?:-D

Kurcze, ale mam polewkę przed forum, J. to się nadziwić nie może co to jedno piwko ze mną robi:-)

kasiek nie wiem zdaje mi się że z czasem tak... jak na razie od zdjęcia gipsu minęły prawie 3 miesiące .. także pewnie za jakiś czas minie...
vegas a jeszcze co do tych butów to różne sa takie własnie na korku z tenisowych i tez sa jedne co mi się podobają a inne nie np bo wyglądają dziwnie :-p więc taki fajny to trzeba trafić .. pamietam jak kiedyś one weszły w mode jakieś 8 lat temu bo jeszcze w pl wtedy mieszkałam i moja kolezanka sobie kupiła takie czerwone .. ochydne na maxa.. coś takiego tylko te boki były z materiału jak tenisówki no i bok był taki jak w tenisówkach biały z gumy ;-) nie wiem czy rozumiecie : Tenisówki na obcasie 40 (2473871099) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
o a mi się teraz np te spodobały jak szukałam poprzedniego linku choć nie wiem jakbym na nodze wyglądała np bo dużo rzeczy fajnych jest na wystawach ale jak jujż się załozy to się odkłada na miejsce ;-) : OKAZJA-40%GUESS WHITNIE2 TRAMPKI NA OBCASIE 38 HIT (2461965329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i jeszcze nie podobają mi sie buty na korku takim wąskim na dole a szerszym przy pięcie :-p

Ostatnia edycja:
Kasiek ja jedno piwko sączę godzinę, więc nie wiem czy takie mocne, pewnie wywietrzało:-D
ViKamcia drugie butki zajebiozka:-):tak: Pierwsze nie takie złe, ale wolę ten drugi rodzaj:tak:

reklama
Do góry