reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar no Dominika będzie kim zechce ja jej nie zabronię mogę ewentualnie podpowiedzieć albo doradzić. Chciała bym żeby była ambitna i realizowała swoje plany i marzenia i nie musiała liczyć każdego grosza nie mówię że fryzjerki tak mają ale chciałabym żeby się nie musiała męczyć ze znalezieniem super pracy

reklama
Hej Laski. Ale się uśmiałam z afery fryzjerek:-p Ja też uważam, że każdy ma prawo być kim chce, ja tam do fryzjerek nic nie mam. A czy zarabiają marne grosze to ja nie mam pojęcia. Mój facet - bo tak mowa była o cukiernikach, jest z wyuczenia cukiernikiem, teraz pracuje w firmie z kasetonami i innymi budowlanymi materiałami, i zarabia świetnie, aż się wierzyć czasem nie chce, że jest po zawodówce, no ale takie czasy, że prędzej po zawodówce znajdzie się robotę niż po studiach. Nie wiem czemu tak jest. No ale życie.

U nas dzisiaj akurat lajtowo i relaksacyjnie. Dzieci szaleją, opalać się nie było jak bo słonko ciągle się chowało za chmury.

Kasiek wydaje mi się, że za dużą wagę przywiązujesz do włosów Domci, wyluzuj:-D Ona z pewnością ma łatwiej w krótkich:tak:
Dorotar ja wiem, że długie włosy można spiąć. Ale np. moja córa woli mieć rozpuszczone:-p No i w bobie świetnie wygląda:tak: Więc i ja zadowolona, i ona:tak::-)
Sali ja też nie lubię duperelków na pazurkach, wolę jednym kolorkiem przejechać i są OK:tak: Ja przez ten urlop staram się nie zapuszczać, ale i tak różnie z tymi pazurami bywa:-D
Malwina oj tam, oj tam, opalisz się i rozstępów wcale nie widać, ja tak mam:tak:

Vegas jaka afera???

Twoja córcia nie ma az takich dł włosków wiec jej jeszcze wygodnie w takich...Kai to sie plącza wchodza na oczy do buzi wiec musi miec zwiazane..szczególnie teraz latem;)

Ja sie Kasiek nie dziwie ze taka wage przywiązuje do włosów ja bym sie tez zalamała jakby Kaja tyle obcieła...ma do polowy pleców włosy wiec bym nie mogła przezyc.

Dorotar tak jestem fryzjerką z zawodu ale nie pracowałam nigdy w zawodzie,jakos mnie az tak to nie kreci,obcinam włosy koleżankom i sąsiadkom wystarczy...jestem juz za daleko w tyle zeby teraz isc pracowac w zawodzie w porzadnym salonie,byłam kiedys na kursie w Gabrielu i tam sie podszkoliłam po szkole w któej ***** nas nauczyli...na tym kursie przez dwa miesiace nauczyłam sie wiecej niz po 3 latach w szkole hehe

Mielismy dwa tygodnie modelowania dwa tygodnie cięcia dwa tygodnie farbowania i dwa tygodnie psychologii ,uczyli nas Włosi ale tez polka Ewa Pieczarka teraz pracuje u Jagi Hupało i czesze dla Vivy i TVN i Maciej Wróblewski(mega przystojny ,jak go zobaczyłysmy to co druga zakochana haha wpiszcie w google to zobaczycie ,co wieczór miałysmy zwierzenia w jego pokoju haha) pracuje przy wiekszych projektach w TV;)
Baaardzo miło to wspominam;)Zajebiści ludzie!!

Ciagle Edit robie bo mi sie cos przypomni hehe
Vegas nie prawda...rozstepy to jak blizna nie opalisz ich!
Kumpela ma na brzuchu i ona jest brazowa a rozstepy białe!

Ostatnia edycja:
Sali no ''afera'':-) Wymiana zdań:-) Przeca jakiś szczególnych afer na forum nie mamy:-) Ja tak nazywam gorętszą wymianę zdań:-)
Masz rację, Domka Kasiek miała nawet długie te włoski, ale myślę, że nie ma też co płakać nad ''rozlanym mlekiem'', co nie? Martynka też miała swego czasu włosy do ramion, ale sama poprosiła by jej ściąć bo jej ''za bardzo fruwają włosy'' a spiąć nie chciała;-)

Teraz ma takie

Ostatnia edycja:
No co Ty jaka ostrzejsza...kazdy napisał co mysli ,no bez jaj haha

No Martynka blondyneczka to ma delikatne włoski ,widac;)

Super ma kolorek włosów ,chcialabym taki ...i zawsze chcialam zeby moja córeczka była blondynką nie wyszło hehe

Ostatnia edycja:
O Chryste, Sali, OK, niech będzie, że była lekka dyskusja:-D Znasz mnie trochę to powinnaś wiedzieć jakie mam nastawienie do wszystkiego:sorry::-p Ja jako mała dziewczynka też miałam jaśniutkie włoski a teraz to jedynie muszę się pofarbować bo mi ściemniały:-p

witam witam :-)
ktoś za mną tęsknił?? :-p
niestety miałam popsytego kompa..
a do tego zbiegło się z tym ząbkowanie Emki wyszły jej 4 czwórki praktycznie na raz... 3 w jeden dzień i ostatbnia kolejnego .. a wychodziły ok tygodnia więc miałam koncert w domu , póxniej chwila spokoju i dopadła nas jelitówka :/
oj masakra nr 2...
ja chyba przeszłam ją najgorzej z caej rodzink a zaś Emma najlepiej bo tylko 2 razy zwymiotowała.. poza tym Vi i D tak średnio...
no ale już mam nadzieję po wsyztskim :/

co tam u was??
mam tyle do nadrabiania ze nawet sie za to nie bioorę :no:
po łebkach poczytam żebyym wiedziała co jest grane :-)

przejrzałam wątek..
odniose się tylko tematu włosów..
super pościnałyście dziewczyny
i się i tak cieszcie bo ja zawsze chciałam żeby moje miały długie włosy i co ? Viki się tak kręcą że ledwo jej do ramion sięgają :sorry: a chciałam zeby miała dłuuugie :-p hehe i przede wszystkim proste żeby się nie męczyła jak ja :-p
no ale zamierzam jej ściąć tak samo .. całokiem na chłopaka :-)
żeby miała grubsze i mocniejsze , tylko najpierw musze odwiedzić fotografa ;-) hihi
no a zdjęcie aktulane też mohę wstawić jak tylko wgram wsyztsko na kompa :-) choć

musze jeszcze dojść jednej usterki poniewaz cągle mi komp muli i nie wiem czy nie bedę musiała go ponownie naprawiać :/
czy to tylko wina neta...

reklama
Mam pytanko. Czy jak karmiłyście mlekiem modyfikowanym to były problemy z kupką? Bo ja karmie nan pro 1 i przepajam i herbatką koperkową i rumiankiem i dostał kropelki Dicoflor 3x dziennie a i tak kupa ciężko idzie jak nie pomoże sie termometrem to nic nie wyjdzie taki początek zbity dość jest. Nie wiem co mam zrobić czy zmienić może mleko? Bo ile mogę go kropelkami faszerować i ile może się tak męczyć.

Do góry