reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny!!!!Dzisiaj moja Kaja dorwała nożyczki!!!!Wycieła sobie grzywke na srodku!!!Nie ma tragedii wyglada jakby miala przedzialek hihi...D. to zauwazył i przyniósł mi pek włosów byłam tylko ciekawa gdzie je ucieła!!!ale zwała hahaha dobrze ze tylko tyle!!:-D

reklama
Sali dzięki:) Hahahahaha no to nie tylko moja ma takie genialne pomysły:p Pokaż ją:) Dobrze że nie tak dużo jak Dominika:)

Małoda
jak na basenie:) Heheh pamiętam jak byłam w ciąży to Dominika tak C kopała;)

Vegas heheh już za dużo Ci w domu J:p JA jednak wolałabym żeby miał dłuższe bo teraz to do przedszkola ani związać ani nic taką byle jaką długość mają;/

Milena jaki brzunio śliczny ja miałam taki do porodu:)

Liza
no to gratulacje!!! Kup podkład i w nocy też niech się nie kisi:p

Renata
biedna Ty ale wcale się nie dziwię Ci...

Ja wreszcie normalna jestem na weselu super było:)

Liza wiesz, ja w sumie zawsze chciałam by Martynka w wieku 2 lat sikała już na nocnik i się udało, miała 23 miesiące jak sikała i kupkała na nocnik i pampki poszły precz za dnia. A na noc chwilę potem, kwestia miesiąca. Wiele zależy i od dziecka i od tego zawzięcia;-)
Renata no jadąc nad wodę dobrze mieć kogoś kto potrafi pływać. Ale na strachu się skończyło, to dobrze. A i super, że wypad udany:tak:
Sali hehe, moja Mała też sobie już 2x ucięła parę pęków włosków, ale cieniutko to aż takiej tragedii nie ma choć czasem w miejscu nad grzywą ciężko to spiąć i jej stoi:-D
Kasiek ja się zawsze zarzekałam, że moja córa będzie miała długie włoski, ale teraz ma boba i super wygląda:) I lżej jej w te upały.

Ostatnia edycja:
Vegas no uroczo wygląda. Ale wiesz ja wolę żeby miała długie bo zawszę mogę je związać a nie jak będzie się w przedszkolu wściekać to takie glutki będą jej wisiały

Kasiek hehe, glutki, ale masz określenie:-p Uważam, że Domce super w takiej krótkiej fryz i nie ma co rozpaczać:tak: Ładna jest a ładnemu we wszystkim ładnie:tak:

Kasiek no chyba, że tak, zależy od włosów, moja córa ma proste włoski;-) Więc po każdej kąpieli czy spoceniu ma nadal proste i nie ma problemu.

Hej Ho...

Czasu ostatnio na neta mało korzystamy z pogody albo w pracy siedzę :-p Weekend wolny miałam, i rodzinnie czas spędzaliśmy... Burze co noc teraz też w odali huczy, już dziś jedna burza była a po niejgorsza duchota się zrobiła...

KASIEK powiem ci że Domka jakoś tak (nie wiem jak to określic) charakterku nabrała w takiej fryzurce ślicznie jej w takich włoskach, i z pewnością na te upały lepiej (ja to młodego musze ciąc co 3tyg :szok:)

Hehe i nie pamiętam co dalej miałam pisac, bo się młody przebudził i mi przerwał pisanie... Uciekam spac, jutro do pracy

Hej u mnie pogoda w miarę wczoraj jakoś szło wytrzymać. Nie miałam wczoraj jak napisać bo małemu gazy sie wstrzymały i pół dnia sie bidulek męczył a potem jak przeszło to na spacer poszliśmy i tak zleciała niedziela.
Milena - Śliczny brzunio. Tęsknie trochę za moim ciężarem jak patrze na tego flaka teraz, ale minął dopiero miesiąc może sie wyrobi :-D
RenataT - No to sie strachu najadłaś. Dobrze ze się wybawili w te pogody to tylko nad wode gdzieś jechać. Ja w te wakacje uziemiona i w upaly trzeba obyć sie bez wyjazdów nad wode:-p

reklama
hej Vegas, ja zwasze z kims kto umie plywac jezdze nad wode. Raz ze ja niemam prawka, a piechotą lub rowerami w taki upał to jest samobójstwo, dwa plywac nie umiem, i w razie topienia sie dziercka wątpie czy bym do wody weszla. Strach jest silniejszy.. A jeszcze jak sobie pomysle ze moj brat wlanie nie umial plywac a wskoczył ratowac kolezanke i teraz mija 3,5 roku od jego smierci to ja dziekuje..

Ale burza w nocy u nas byla. grzmoty mnie zbudziły.. i jek Oskarka " mamo daj mi nalesnika."

Liza gratulacje odpieluchowania. U nas tez szybko poszlo. w dwuch przypadkach. Obaj są z kwietnia I F l definitywnie rozstał sie z pampersem w dzien ok 2 urodzin ( nie pamietam dokladnie kiedy ) a Oskar miał 1,8 roczku.styczen mnie jakos tak nastroił. Ale F w nocy pampka mial do prawie 5 urodzin, a O mial 2,5 roku.

Do góry