reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

przy zmianie na modyfikowane kupka może sie zmienic jest twardsza jak pamiętam sama karmiłam nanem i zmieniłam bo nan jest ciężkim mlekiem podobno . Nie dawaj koperkowej herbatki ona nie pomaga bardziej szkodzi , lepiej rumianek .

reklama
Hejka

Ja też uważam jak VEGAS w obecnych czasach studenci niestety ale często nie mają pracy (bo lata poświęcili na nauke niewyrabiając praktyki) albo pracują w zupełnie innym zawodzie... Mam wieeeele takich przypadków w koło siebie... A mój M jest z zawodu cukiernikiem i jak na nasze gorzowskie realia jako cukiernik zarabia sporo, bo ze znajomych cukierników to nie mają tyle co on... Poza tym ja uważam że jakby nie patrzec, bułki, ciasta człowiek zawsze będzie jadł... A ja? jedno z najlepszych liceów w mieście skończyłam, mature mam studia zaczęłam, ale niestety na ich skończenie czasu nie znalazłam już poza tym administracja okazała się nie moim powołaniem, jak bym zawodówke zrobiła to bym chociaż zawód miała, a tak tylko papierek że matura zdana... Ale cały czas wierzę w siebie że jeszcze studia zaczne... Moja siostra zrobiła technikum plastyczne, studia w zupełnie innym kierunku a pracuje już wogóle w innej bajce... Teraz nie wiadomo co warto się wyuczac bo zanim się skończy studia to zmienią się zapotrzebowania rynku

VEGAS mała wygląda świetnie w tej fryzurce...

VI o witaj, to będziemy razem nadrabiac zaległości, bo mi też się troche ich porobiło. Dobrze że już zdrówko lepiej a kilka zębów naraz to lepiej bach za jednym zamachem i z głowy...

DOROTAR relax...

A ja dziś dzień dietetycznie spędziłam a teraz i żołądek burczy, zaleje go wodą :-D zjadłam dziś tylko kalmara w curry i wypiłam kawe, mam nadzieje że szybko się nie poddam

A mojemu M coś w plecach walnęło a dzisiaj jeszcze trawe kosił i jak z pracy przyjechałam to podnieśc się nie mógł:szok::-( Wysmarowałam go końską maścią i sie grzeje...

kasiaF moze i tak , z tym że kjak moim wychodza dwójkami to zero bólu i wogóle jakby nic sie nie działo , a jednak 4 w tym samym czasie to ciśnie po dziasełkach :/
więc dla mnie lepiej jakby wychodziły po 2 ;-) no ale ma już wszystkie 4 i niech tylko będzie spokój :-)

dorotar a Ty jak tam z pracą stoisz? już coś masz na stałe czy nadal poszukujesZ??

ehh myslałam ż ejelitówka się skończyła a jednak nie :/

KasiaF no właśnie, sama mam dylemat czy iść na studia czy lepiej do pracy /bo obecną mam do końca sierpnia/, ale raczej wybiorę pracę bo wtedy wcześniej wyniesiemy się stąd na swoje:tak: Ooo mamy mężów z tej samej specjalizacji:-) Zawsze co urodziny to są pyszne, nie kupione, torty:-)
ViKamcia wreszcie tyłeczek do nas ruszyłaś:-D Ząbkowanie nie fajna sprawa, ale jak już te 4 naraz jej wyszły to już może lżej będzie, albo chociaż na jakiś czas:-p

papitka - jesli chodzi o mleko jako1 dawałam bebilon a jak przychodzilam na 2 bebiko nie byłożadnego problemu z kupkami . Na zatwardzenie woda przegotowana jest dobra , jabłuszko .
Do picia wlaśnie rumianek i ja dawałam uspokajającą , koperek tylko jak byl zagazowany ale też żadko , jak pisąłm odradzam

Vegas ale ja wiem że teraz jej dwa razy tak będą przeszkadzać bo Twoja to jeszcze spokojna a moja to skręcona jak śruba to teraz taka długość że dobrego kucyka nie zrobię a to przy jedzieniu będą wchodzić i się sklejać po za tym z jednej stromy ma mega krótko z drugiej dłużej eeeeee tam... Po za tym tyle zapuszczania:p

Kamcia ja tęskniłam:)

KAsiaF
mojemu tez coś walneło i jest masakra a nic ciężkiego nie wrzucał

Co do studiów nie będę się kłócić bo macie rację chociaż powiem Wam że też zależy jak to podchodzi i co z tym robi mamy np. znajomego który tylko w książkach zrobił maklera potem jeszcze jakiś papier co ma chyba tylko ze 300 osób w Polsce i powiem Wam że nie ma źle... Ale nie o to się rozchodzi. Ja się cieszę że miałam ta możliwość pójścia na studia i tego też zasmakować zresztą gdyby nie te studia nie impereza gdzie poznałam C to i męża by nie było i Domki:p:p

Hej
Ola a czemu tak odradzasz koperek? ja podawałam dzieciakom wode koperkową na gazy :tak: rumianek jest mocno uczulający i nie dawałabym dziecku :no:
kasiek hehe no odrosną te włoski... ;-)
Kamcia witaj, wspolczuje ząbkowania:tak:
Papitka teraz jak chcesz zmienic to wiele zalezy od tego czy dziecko bedzie je piło no i od kwestii inansowej :tak: jezeli stac cie na cos droższego to kupujesz ;-) ja kupowałam Bebiko w biedronie wpierw za 500g bylo 16,99, a od nowego roku jest 18,99 ;] ale to juz 500g a nie 250:tak: ;-)

U mnie Mikołajowi zostały górne piąteczki:-) takze juz z górki;-)
Idziemy zaraz na dwór :tak: pogoda jak narazie znośna i az chce sie wyjść tak wczesnie bo jest czym oddychac :-)

reklama
hej :) ale duszno w nocy było. cala mokra sie obudzilam.

Vikamcia witaj spowrotem.jelitówy i wychodzących zebów nie zazdroszcze. ja nadal pamietam jakie koncerty z tego powodu Oskar urządzał. F bez objawowo..a ten nadrabiał za brata. cierpiał strasznie..

Papitka w kwestii mleka to raczej nie pomoge. F na cycu był non stop, a o pił wszystko co bylo płynne. bez zadnych skutków ubocznych.

ide.. musze bank zaliczyc i zakupy zrobic..

Do góry