reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIZA gratki dla małego ; ))
RENATAT dobrze ze na strachu się skończyło . Fajnie że wypad się udał .
SALI hehe . Kolejna gwiazda za nożyczki się wzięła ; )) Dobrze że nie wygląda źle . .
KASIEK No ja do porodu jeszczę troszkę , ale może duzo większy nie będzie :-)
PAPITKA dojdzie do siebie brzuszek , zobaczysz . ;P

w nocy burza a Dziś 24st na dworze w cieniu ale wiaterek jak na razie chłodny , oby tak do wieczora , to wyjdę na jakiś spacer . w ogóle wpadam w szaaał , nabawię się rozstępów , a tak bardzo chciałam by mnie to omineło ;PP

reklama
MILENA śliczny domek ma Twoja córcia.

LIZA gratki dla Mikołaja.

RENATA fajnie, że wypad udany ale był Twój mąż z wami to o co chodzi, jak by wrazie coś się działo to by na pewno zadziałał. No nie wiem dla mnie siła walki o życie byłaby chyba silniejsza niż strach.

SALI oj rosną wam fryzjerki, czytałam o tym wczoraj na fb.

KASIE o to wesele udane?? My 4 sierpnia mamy wesele ale nie wiem czy pójdziemy.

KASIEK, VEGAS moja miała okres , że chciała wiecznie w rozpuszczonych chodzić ale było to na wiosnę i w ostatnią zimę, czasem ją tylko tak do przedszkola puściłam-naprawdę bardzo rzadko bo wolę jej związać, jak jej zrobię jakąś fajną fryzurkę z dużej ilości gumek lub ze 2-3 warkoczyki to tak na prawdę ze 3 dni tak chodzi ale raz w maju jak był upał zażyczyła sobie rozpuszczone no to jej pozwoliłam ale z przedszkola już odbierałam ją płaczącą bo jej było gorąco i wszystkie się kleiły więc sama stwierdziła, że już nie chce rozpuszczonych. Jak się ma długie to nie znaczy, że w nich jest gorąco bo można spiąć, związać.

Ja w pracy, upał znowu ach żyć się nie daje, jakbym siedziała na ogrodzie lub nad jakąś wodą to taki upał w sam raz ale w pracy to ciężko. U nas też podobno bardzo straszna burza była mówiła mi moja szefowa i przyjaciółka którą rano w pracy odwiedziłam a ja w wielkim szoku bo nie wiem o co chodzi, chyba twardo spałam, jak zasnełam o 22 zaraz po dzieciach tak dopiero o 5 się zbudziłam bo mały na cyca zaczął się kręcić, cudowny już tak sporo czasu potrafi przespać w nocy.Moja Mela rano dziś się popłakała bo ona nie chce by mama do pracy jechała albo jak już muszę do tej pracy jechać to ona chce ze mną.Biedna

Ostatnia edycja:
Dorotar no mam nadzieje ze nie bedzie fryzjerką hehe...zreszta nie lubi czesac ani byc czesana jak na razie...zwiazane włosy ma góra pol dnia i rozpuszcza bo nie lubi gumek spinek itp..

Ja własnie robie sobie pedicure bo sie tak zapusciłam na dzialce ze az wstyd haha

Dlaczego nie chcesz żeby nie była fryzjerką???
Ja pediciur co niedziele sobie robię, zawsze w lato mam ciut dłuższe paznokcie i lubię mieć ładne pomalowane w jakieś wzorki czy jakież dżeciki, sama zawsze sobie robię.

.

RENATA fajnie, że wypad udany ale był Twój mąż z wami to o co chodzi, jak by wrazie coś się działo to by na pewno zadziałał. No nie wiem dla mnie siła walki o życie byłaby chyba silniejsza niż strach.

tez tak zawsze mowilam.. kiedyś kiedyś.. ale wczoraj no stalam jak sparalizowana.. niewiem jakbym sie zachowala gdybym widziala topiącego sie, nawet nie moje dziecko, a obca osobe.Nie dane mi bylo byc w takiej sytuacji. i dobrze.. bo jakbym pomoc nie umiala, to bym chba wyrzuty sumienia do konca zycia miala. I chodzi mi tu tylko o wode, bo np byla kiedyś akcja ze Oskar juz siny sie robił.leciał przez rece. mial ok 3 m-cy i spał w łozeczku jak sie nagle zaczął dusic. wiedzialam co zrobić, bez zadnych nerwow. dopiero jak ochlonelam to zaczelam trząsc sie jak galareta.Kiedyś Filipa bramka przygniotla, tez zachowalam sie jak normalny czlowiek ktory widzi ze trzeba pomoc komus.a tu.. w wodzie .. no jak nie ja.

Dorotar nie chce zeby była;P
No wole zeby miala większe ambicje i poszła na studia zeby nie musiala tyrac za grosze!...zreszta sama wiesz ile teraz zarabiaja fryzjerki i jaka to cięzka praca za małe pieniądze;/

Ja paznokcie od nóg maluje na czerwono z reguły szczególnie na dzialce tutaj nie mam czasu na francuski naprzykład a wzorków i dzecików nie lubie;)

Ostatnia edycja:
Vegas ale Dominika ma identyczne włoski jak Martynka ale jednak jak się spoci i będzie szalała w przedszkolu to niechlujnie będzie wyglądać;/

KasiaF ona nawet w długich ma różki tylko może mniej widać:p Super że dzień Wam się udał oby więcej:)

Milena
no może już nie teraz maluch będzie przybierał na wadzie chociaż jeszcze 1,5 miesiąca:)

Dorotar
ja też bym nie chciała żeby była fryzjerką:p

A ja paznokcie mam non stop inne wcześniej to tylko na nogach a teraz i na rękach non stop zmieniam

A my już powróciłyśmy do rzeczywistości tylko trudno się przyzwyczaić:p

SALI to zależy od miasta i jakości salonu, w dużym mieście dobra fryzjerka może naprawdę dobrze zarobić
Zresztą czy uważasz, że fryzjerami są ludzie mało ambitni???
SALI, KASIEK a co zrobicie jak kiedyś młode przyjdzie i powie: MAMO CHCĘ BYĆ FRYZJERKĄ LUB CUKIERNIKIEM??? To tylko przykład ale będziecie im na siłę wbijaływ głowę studia.
Zresztą w dzisiejszych czasach wiele ludzi mający studia zarabiają mniej niż dobre fryzjerki.

Dorotar wyluzuj;P
NIE ZAPOMINAJ ZE JA TEZ JESTEM FRYZJERKA HAHA

Nie napisałam ze jej zabronie byc fryzjerką tylko wolalabym zeby miala większe aspiracje i bardziej ambitne plany na przyszłosc ,kazdy rodzic by sobie tego zyczył ...ale bedzie chciala byc fryzjerka wiec jej zycie jej sprawa...mi rodzice niczego nie narzucali i jestem kim jestem a tez woleliby zebym była księgowa np. haha

reklama
Do góry