reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Matko dziewczyny ja sie topie.. jak wiaterek powieje to jest luzik, znosnie, ale u mnie na podworku z 3 stron jak nie budynek to grzewka, z czwartej str ulica. nic nie wieje. w taki skwar to mozna oglupiec. OSKar spalił sie na czerwono. myslam ze tak jak wczesniej bedzie ze jak ostyggnie to i opalenizna gdzies zniknie. no ale wczoraj przeholował ze sloneczkiem. dobrze ze ani go nie swedzi, ani nie piecze.
ja juz wyglądam jak pieczony skwar. tylko niebieskie oczy sie odznaczają :)

w nocy i jutro ma padac. ni niefajnie, bo jutro jedziemy na mazury do tesciów i chcialam z chlopakami nad jeziorko sie pomoczyc :)

reklama
Hej Baby
biggrin.gif
Kurcze, trochę mnie tu nie było, zważywszy na to, że dziennie tu zaglądałam to te 2.5 dnia bez forum to sporo
laugh.gif
Głównie przez to, że ciągle net nam zanikał
sorry2.gif
No i J. też mnie wkurza bo ma to zwolnienie i wieczorami on woli bym do wyrka wskakiwała a nie na necie siedziała
p.gif
Chryste
p.gif

Dziennie ukropy, murzynka już ze mnie, w to mi graj
laugh.gif
I basenik dla ochłody, mm. No i gwarno bo dzieciaków trochę
p.gif
Ale jest spoczko. Tak więc Ola udaje się urlop póki co:-)

Ola w ogóle smutne, że Maluszek Twój tak się męczył, no ale już jest OK, to dobrze. Zawsze ubolewam jak małe dzieci chorują.
Renata może jutro akurat pogoda Wam się uda:-)
Sali to bycz się dalej:-D
Kasiek Domka świetnie wygląda w krótkich włosach a na upały tylko lepiej jej będzie:tak:
Papitka to miałyście ''szczęście'' trafić na taką doktorkę:baffled: Następnym razem trafi się na pewno lepsza:tak:

Vegas - Muszę małego sama przepisać bo wszystkie noworodki do niej dają bo pacjentów nie ma bo nikt do niej nie chce i trzeba samemu bo jak sama nie zainterweniuje to będą do niej zapisywać ;/

RenataT Ja to przed słońcem uciekam . ; )) No dobrze ze go nie piecze . U mnie w nocy tez buurza i to okroopna ale tylko z 30 min . I jak wyjazd na mazury ??

dorotar110
Nikogo nie ma ;/ Ciszaa , jak trzeba było nadrabiać nie wiadomo ile tak teraz nikt nie pisze .

Zobacz załącznik 481214Macie mój brzuuchol .. :-)

Hej. Kolejny upalny dzionek, faktycznie super mi się wkomponował urlop w takie dni:-) Bratowa z bratem i bratanicą niedawno od nas pojechali, zostawili nam bratanków /lat 6/, w środę zjeżdża tu bratowa z bratanicą, tłoczno u nas ostatnio:-D Ale wakacje są głównie dla dzieciaków, więc niech coś z nich mają:tak: U nas ogród, placyk zabaw na ogrodzie, baseny, a oni w kamienicy by się zanudzili.

Milena fajny duży brzuszek:tak: Chciałoby się:-D

Zazwyczaj jak są upały to na forum mniejszy tłok, tak samo w weekendy. Może akurat od jutra coś się tu ruszy bo kilka osób z pracy pisze na forum;-)

Witam niedzielnie ;P
Rano bylo dzis super chlodno ;P ale teraz znow upał, burza przeszla bokiem grzmiało nieźle ;P
tych upałów mam juz dość... ;P

Nocnikowanie trwa, w sumie Miki odpampersowany :-) na dzien biega w majtkach siku ląduje juz zawsze w nocniku :) gorzej z kupą ;P bo ma wpadki.... :pPP ale za to w nocy pampers zazwyczaj suchy, w dzien na drzemke mu juz nie zakladam bo sie nie zasikuje :) mądry chlopak :tak: oby tak dalej

Liza no to extra, brawo dla Mikusia, mądry chłopak:tak: Jak Hania bez jej ukochanej szkoły sobie radzi?:-D

Vegas tez sie cieszę :-) nie myslałam ze Miki majac 2 lata i miesiac bedzie juz taki ogarnięty :-D i w sumie prawie bez pampersa :-D
A Hania.... juz mi jęczy kiedy do szkoły pójdzie... :dry: no normalnie niewiem czy da rade do września :-D, ale bedzie musiała :-) ;-)

reklama
Hej. powrocilam :) Wypad nad jezioro zaliczony :) chlopcy szczesliwi. Chociaz ja kilka razy prawie zeszlam na zawal. Filip strachu przed wodą niema, wchodził jak dla niego gleboko. tylko glowa mu wystawala. i jak powiedzial do mnie ze on nogami dna nie czuje to dla mnie juz dosc było. dodam ze ja plywac nie umiem.A do tego mam schize na punktcie wody .. ( kiedyś sie topilam jak mialam 6-7 lat, i 3 lata temu utopił sie moj 23-letni brat.) Ł w tym czasie poplynął wgłąb jez. Roś. a F chciAL ZA tatą. Potem Oskar zaczał skakac i sie chlapac i tak nim zachwiało ze padł pod wode. a ja? ja durna zamiast szarpnąć go do gory to zaczelam wiszczec i sie trząsc.. Oskar z wody wyszedł, ani łzy ani nic, tylko troche ponarzekał ze on wlosy zamoczył. a ja blada z przerazenia. no nie dla mnie wyprawy nad wode z chlopcami. musi byc ktoś trzezwo myslący i umiejący plywac z nami.. ale poza tym bylo ok. chlopcy sie wymoczyli. oczywiscie odjezdzalismy to był ryk, bo malo..

Po za tym goraco jak w piekle nadal. U tesciow troszke chlodniej bo lasy wkoło, a nas? niema gdzie sie schowac.. wiatrak na full tylko troche ratuje.

Do góry