reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
RENATAT właśnie tak to jest , babuleńka ustąpi a młodzi siedzą i się patrzą '' co tam baba w ciazy , czy babcia o lasce ''

MAGDAA i jak u rodziców ?

KASIEK no niestety taak to już bywa ; P Fajna spódnica , ale ja jakoś nie bardzo za spódnicami przepadam :cool:

Widze ze taka pogoda ze nawet tu cisza , jak ostatnio drukowane było tyle stron dziennie , tak dziś nie ma na co odpisywać ;P hehe

hej porannie. matko jak twardo spalam :D wypilam wczoraj na wieczor szklanke piwa i sie nawalilam :D hahahahaha super ze mnie zawodnik, nie :)

znowu duszny dzien sie zapowiada. Oskar juz na podworku. zobaczył sąsiadki wnuczke i koniec , on idzie do D i nie ma co go wolac do domu.. szaleją na hulajnogach :)

Pustki , pustki Ola . Jak Ci dobrzse ze chłodniej u Ciebie , u mnie wieczorem burza przeszła , popadało a dziś znowu duchota okroopna . ; //

RenataT hehe ; )) Zawodnik nie ma co ; )) A no u mnie też strasznie duszno już jest 30stopni w cieniu :no: A niech tam sobie dzieciaki jeżdżą na hulajnogach ; PP

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM .

U Nas znów burza w nocy ale lzejsza. i lekkie ochłodzenie. dziś w pracy i wiatrak na 3ke już ustawiony. narazie pogoda ponura a jak bedzie nie wiem.
jutro wolne. odpoczynek. bede wylegiwac sie w domu.

miłego dzionka

reklama
wow ale naskrobalyscie! :szok::szok:
w te upały razem z Amela chlodzimy sie w zimnym domku, a wieczorkiem troszeczke nad wode, byleby sie popluskac hehe. musze chyba kupic basenik amelce, bo juz wanienka jest za mala, a ona lubi polezec we wodzie :) Dzisiaj po obiedzie chce ja zabrac na basen odkryty, tylko czekam az to slonko zelzeje, i obawiam sie ze do 16 sie nigdzie nie ruszymy. Grzes cale dnie przesypia, hehe a budzi sie kiedy ja ide spac. Daje mi w kosc, a Amela sie cieszy, bo braciszek ja kopie po pleckach jak sie do mamy w nocy przytuli :)

aleksandra ​wspolczuje przezyc z malym :(

Do góry