reklama
RENATAT właśnie tak to jest , babuleńka ustąpi a młodzi siedzą i się patrzą '' co tam baba w ciazy , czy babcia o lasce ''
MAGDAA i jak u rodziców ?
KASIEK no niestety taak to już bywa ; P Fajna spódnica , ale ja jakoś nie bardzo za spódnicami przepadam
Widze ze taka pogoda ze nawet tu cisza , jak ostatnio drukowane było tyle stron dziennie , tak dziś nie ma na co odpisywać ;P hehe
MAGDAA i jak u rodziców ?
KASIEK no niestety taak to już bywa ; P Fajna spódnica , ale ja jakoś nie bardzo za spódnicami przepadam
Widze ze taka pogoda ze nawet tu cisza , jak ostatnio drukowane było tyle stron dziennie , tak dziś nie ma na co odpisywać ;P hehe
aleksandra87
Fanka BB :)
Pustki widzę .
U nas dzisiaj ciut chlodniej bo pochmurzone , okna pootwierane i wietrzymy mieszkanko.
Młody wczas wstał więc idzie zaraz nadrobić spanie .
Milego
U nas dzisiaj ciut chlodniej bo pochmurzone , okna pootwierane i wietrzymy mieszkanko.
Młody wczas wstał więc idzie zaraz nadrobić spanie .
Milego
hej porannie. matko jak twardo spalam wypilam wczoraj na wieczor szklanke piwa i sie nawalilam hahahahaha super ze mnie zawodnik, nie
znowu duszny dzien sie zapowiada. Oskar juz na podworku. zobaczył sąsiadki wnuczke i koniec , on idzie do D i nie ma co go wolac do domu.. szaleją na hulajnogach
znowu duszny dzien sie zapowiada. Oskar juz na podworku. zobaczył sąsiadki wnuczke i koniec , on idzie do D i nie ma co go wolac do domu.. szaleją na hulajnogach
Pustki , pustki Ola . Jak Ci dobrzse ze chłodniej u Ciebie , u mnie wieczorem burza przeszła , popadało a dziś znowu duchota okroopna . ; //
RenataT hehe ; )) Zawodnik nie ma co ; )) A no u mnie też strasznie duszno już jest 30stopni w cieniu A niech tam sobie dzieciaki jeżdżą na hulajnogach ; PP
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM .
RenataT hehe ; )) Zawodnik nie ma co ; )) A no u mnie też strasznie duszno już jest 30stopni w cieniu A niech tam sobie dzieciaki jeżdżą na hulajnogach ; PP
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM .
M
malenstwo20
Gość
U Nas znów burza w nocy ale lzejsza. i lekkie ochłodzenie. dziś w pracy i wiatrak na 3ke już ustawiony. narazie pogoda ponura a jak bedzie nie wiem.
jutro wolne. odpoczynek. bede wylegiwac sie w domu.
miłego dzionka
jutro wolne. odpoczynek. bede wylegiwac sie w domu.
miłego dzionka
aleksandra87
Fanka BB :)
Milenaa no jest ciut chlodniej ale i tak jakoś duszno ;/
reklama
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
wow ale naskrobalyscie!
w te upały razem z Amela chlodzimy sie w zimnym domku, a wieczorkiem troszeczke nad wode, byleby sie popluskac hehe. musze chyba kupic basenik amelce, bo juz wanienka jest za mala, a ona lubi polezec we wodzie Dzisiaj po obiedzie chce ja zabrac na basen odkryty, tylko czekam az to slonko zelzeje, i obawiam sie ze do 16 sie nigdzie nie ruszymy. Grzes cale dnie przesypia, hehe a budzi sie kiedy ja ide spac. Daje mi w kosc, a Amela sie cieszy, bo braciszek ja kopie po pleckach jak sie do mamy w nocy przytuli
aleksandra wspolczuje przezyc z malym
w te upały razem z Amela chlodzimy sie w zimnym domku, a wieczorkiem troszeczke nad wode, byleby sie popluskac hehe. musze chyba kupic basenik amelce, bo juz wanienka jest za mala, a ona lubi polezec we wodzie Dzisiaj po obiedzie chce ja zabrac na basen odkryty, tylko czekam az to slonko zelzeje, i obawiam sie ze do 16 sie nigdzie nie ruszymy. Grzes cale dnie przesypia, hehe a budzi sie kiedy ja ide spac. Daje mi w kosc, a Amela sie cieszy, bo braciszek ja kopie po pleckach jak sie do mamy w nocy przytuli
aleksandra wspolczuje przezyc z malym