reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar super fotki najlepszy Kacperek i jego uśmiech w wózku:) Na ostatnim to Twój mąż tak??

Maleństwo to czekamy na wieści z USG i fotkę;)

Kamma ja już trzymam &&&&&&&&&&

Liza
strasznie współczuję;/

Milena biedna Ty w te upały;/

Młoda mamusia
no kurde jaki cham!!! Długo się znaliście przed ślubem?? W sumie to nie ważne ale jak on Cie traktował i teraz jak okazało się że w drugiej ciąży jesteś... Teściowa też niczego sobie!!! Szczęście że Ty masz wspaniałych rodziców i Ci pomogą i nawet swój kąt będziesz miała:) zakładasz sprawę o rozwód??

Dzisiaj u mnie duszno i się w końcu przepękło :p Leje chyba burze od 19:p Domiśka zmęczona bo a to u siebie w pontonie potem do mojej koleżanki to ze zjeżdżalni z jej Wikunią szalały:)

reklama
Hej
biggrin.gif
Dzisiaj rodzinne kąpanie w dużym basenie na ogrodzie mieliśmy, ależ super było i znowu mnie opaliło, jak ja to kocham!
biggrin.gif
Został u nas na wakacje, póki co, Kacper, jeden z bratanków /we wrześniu skończy 6 lat/, świetnie dogadują się z Martynką. We wtorek albo w środę dojedzie bratowa z Jasiem /bliźniakiem Kacpra/ i Magdą /we wrześniu 3l/. Mam urlop to mogą być
p.gif
Jutro idziemy do Zagrody Żubrów naszej Pszczyńskiej. Ostatnio tam byłam z J. 4 lata temu, a z Martynką moja mama była rok temu, ale z pewnością z jutrzejszej wizyty więcej zrozumie
wink2.gif
Grzmiało przed godziną a teraz cisza:-p

Młoda mamusia1 :szok: w ciężkim szoku jestem jakie Ty masz życie, kurcze.. przykre.. Mąż, póki co, wykazuje może jakąś chęć, że chce z Wami być? Wie o drugim Bąbelku? Trzymaj się..;* Masz dla kogo:tak: I fajnie, że rodzice tak Ci pomagają.
Dorotar fajne fotki, szkoda, że powiększyć się nie da. Nie ma to jak woda w te upalne dni.
Kaamaa trzymam mocno kciuki!
Liza masakra:no: Współczuję tacie..
Estera witaj. Same Amelki na naszym wątku:-D
Femme Tobie to się chyba nudzi w tej pracy, że tak te filmy męczysz:-p Ale nie dziwię się:-p A w ogóle masz Ty sporo klientów w ciągu tyg? Bo teraz to chyba większość ludzi ściąga filmy.

hej.

chlopcy wczoraj w basenie sie wyszaleli. maly mamy. takie typowo dziecioy ( na wiekszy miejsca brak ) ale dla nich starczy. jak tak sie chlapali to sama chcialam z tylkiem do nich wejsc :D ale ze centrum, ktoś z obcych by mogł zobaczyc.. wolalam tego drastycznego widoku ludziom oszczedzić :D

a wczoraj ok 17 taka burza przeszla ze drzewa kladło. balam sie ze mi hustawka odleci. wody napadalo ze na podworku do kostek bylo. połgodziny po burzy tylko jedna nedzna kaluzka zostala.pradu do 21 nie bylo. i zasiegu w t-mobile.

Mloda Mamusia no to mialas ( masz ) przejscia. mą faktycznie...dupek, zeby gorzej nie napisac.

Liza rozumiem twego tate. wczoraj mi warzywo ten wiatr pokladl. ogorki juz takie duze mialam.. a zla jak osa bylam.

przypominam sie z głosikami :)

http://www.dziecipoznan.pl/news-4242-konkurs_lato_w_obiektywie

Ostatnia edycja:
Młoda mamusia - Trzeba być silnym, a ty masz dla kogo mieć tą siłę:tak:.
Dorotar - Super fotki. Fajnie macie.
RenataT - hii trzeba byłowłazić i sie nie martwić.:-D

U mnie całą nockę lało i burza była ale krótko. Mam nadzieje że będzie dzisiaj pogoda w miarę do wyjścia bo wczoraj cały dzień w domu przesiedzieliśmy, Kuba cały czas spał biedny aż cały mokry był, budził sie tylko na jedzenie i pić. Normalnie przez tą pogode przy butli zasypiał.

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny! Napisalam mega dlugiego posta ale mi go wcielo ;/

Mialysmy dzisiaj z Amelia jechac do Tranowskich gor na baseny, ale niestety nie pojedziemy, bo dostalismy telefon, ze rodzinka z borow tucholskich wpada dzisiaj, a moje 2 kuzynki zostaja na wakacje :)

renata a jak trzeba bylo wskakiwac! :D;]

malenstwo20 - Wkurzają mnie tacy ludzie. Co ona sobie myślała w ogóle. No trudno sie mówi. Nie nadrobiłam nic z tego miesiąca wiec... jak tam maleństwo w brzusiu i jak ty się czujesz, pewnie upały dają się odczuć?:-D

tak, robią swoje. :-)
ale jakoś daję radę. większość czasu w domu chłodnym dzieki wiatrakowi...

W brzusiu Jasio wesoło fika. a wczoraj pod wieczór jakby czkawkę złapał i zdrzemnąć mi się dał tylko pół godzinki w ciągu dnia ale zawsze coś.

Młodammausia to dupek, takiego to więzienie, alimenty czy kastracja to za mało...:wściekła/y: Współczuję... a myślałaś o rozwodzie?? napewno to ciężka decyzja ale może najlepsza?? żeby przez jego Kredyty dla mamusi Ci nie zrobił problemów... tulam 3mam kciuki by było lepiej... Zasługujesz na kogoś lepszego... I podziwiam za siłę...(bo napewno jesteś silna że to wytrzymujesz).

Kasiek jak mi da zdjecie to wstwaię napewno

Od rana upał już okolo 8 rano 21 stopni termometr na dworze pokazywał. :szok: Masakra.
wiatrak już uruchomiony...
Jasio wesoło skacze.. a ja w pracy...

miłego dzionka

malenstwo o rozwodzie jeszcze nie myslalam, ale o separacji tak. Najpierw niech płaci mi alimenty, a pozniej bede myslec, chce sie teraz spokojnie zajac dziecmi, a nie po sadach sie wloczyc. A poza tym status na facebooku ' rozwodka' jeszcze mi nie potrzebny :-D:-D :p

mloda mamusia ojjj duzo przeszlas i przechodzisz.... pozazdroscic tak łatwego nastawienia do tego :tak: najwazniejsze ze rodzców masz oki :tak:

Kurcze ale upał znów :szok:
Ja juz mam dosc takiej pogody... :no:

MŁODA MAMUSIA przyznam, że przerąbane miałaś z tym swoim mężem.
Super, że tato chce Ci mieszkanie zrobić.

KASIEK tak to mój mąż, nie widziałaś mojego męża???

VEGAS ach zazdroszczę tego basenu na ogrodzie, my też chcemy ale na chwilę obecną nie możemy sobie pozwolić, w sumie mogłabym kupić basen w Biedronce za 100zł ale to bez sensu bo do większe basenu musi być pąpka, mieliśmy 2 i 3 lata temu taki jak w Biedronce są ale bez pompki to koszmar był co 2-3 dni mycie basenu i wymienianie wody, a wiadomo, że jak pompka jest to tak naprawdę jak się raz wodę wleje to praktycznie cały sezon może być ta woda.

Ale wczoraj upał, ledwo się wytrzymało, prawie na golasa w spaliśmy w nocy, ale jak po 21 zaczeło padać to od razu powietrze się zmieniło, takie świeże. Dziś w pracy, rano byłam odebrać dowód rejestracyjny, miałam to w piątek zrobić ale skleroza. Mały kiepsko spał prze tą duchotę, Mela po 4 rano się przebudziła i się pyta czy już jest jasno i czy nie musi już spać, ale powiedziałam, że jeszcze trzeba spać i zasneła na szczęście.

reklama
matko jak duszno u nas. slonca niema, bo chmury zaslaniają, niebo takie ciezkie sie wydaje, jakby zaraz lunąć mialo.

do tego brzuch i nerki mi bolą. @ dostalam. jak wracalam z opieki. no ale ciuchlaqnd zdązylam zaliczyc :D puki sie bol nie rozkrecił. :) dwie pary spodenek sobie znalazłam. ciesze sie jak glupia. bo po schudnieciu okazalo sie ze ze dwie pary wyjsciowych spodenek mam.

F mnie maltretuje psychicznie ze musi kupic sobie korki. bo on w pilke nie ma jak grac. najpierw problemem był brak ochraniaczy. ochraniacze mu wyjelam z szafki, okazalo sie ze on nie ma bramki. i w co ma gole strzelac? bramke zbilam z listewek. w sobote zaczął jeczec ze on przeciez butów niema. trampki nie mogą byc, bo trampki to są na wycieczki rowerowe i na hulajnoge. no oslabia mnie to dziecie.

Ł dziś wolne w pracy ma. moze mnie na jagody zawiezie. lub na grzyby. i chlopcó. wylazą sie po lesie, to nie bedą tak jeczec ze nudno, ze bajke, ze loda..

Do góry