reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Estera witaj :-)

Kurcze porażka... jest za gorąco! u nas na gorze na poddaszu to tak jak na dworze praktycznie kolo 27-28 stopni!!! i wiatraki chodzą dwa... :no:

reklama
Dzień dobry ;-)
Ja dzisiaj do 22 w pracy :-( sobie finału nie obejrzę ... eh :dry: no nic trza to trza :-p

PAPITKA - jeszcze niedawno nie mogłaś się doczekać kiedy urodzisz :-D ja nie mogę czas ucieka między palcami :no:

LIZA - no co ty blanka trolem była ? kiedy ja to przeoczyłam :dry: :sorry: :-p

MŁODA_MAMUSIA - :no: co za nieodpowiedzialny człowiek ... i on tak nagle czy co ? planowaliście drugie dziecko ? w ogóle po sobie nie dałaś poznać że masz tak nieciekawą sytuację ... gratuluje podejścia i wytrwałości :-)

ESTERA - witamy ;-)

A u nas duchota burza za burzą wczoraj w dzień 4 burze dzisiaj nad ranem znowu co się dzieje :no:

Witam się i ja . Gorąco, gorąco i jeszcze raz gorąco . Wytrzymać sie nie da normalnie , wiatrak chodzi a i tak ledwo siedze ; // U mnie jak mówiłam remont trwa , dziś niedziela także przerwa i całe szczęście bo bałagan strasznyyyyy ; ///
Estera
Witaj ; )
RenataT standardowo głosik oddany . ;d
Miłej słonecznej niedzieli życzę :-)​

papitka, femme Blaneczka była trollem. Zdjęcia, które dodawała, brała z bloga jakiejś innej dziewczyny.

PAPITKAA - ja nie wiem jakoś mnie to ominęło może ktoś nam wytłumaczy jak to się potoczyło bo też ciekawa jestem :-p

ANETKA - a jak to się wydało ? boże co te dziewczyny mają w głowach :no:

Młoda to nie ciekawą masz sytuację? Ale jak zachodziłaś w tą ciążę to też tak nieciekawie było??

Liza
zdrówka dla Hani:)

Estera witaj:)

Femme bo Ty wtedy do Chorwacji pojechałaś to nic nie wiesz:p

Ale cieeeeeeeeplutko:) Dzisiaj nad wodę nie pojechałyśmy bo strasznie dużo ludzi więc lipa ale jutro pewnie pojedziemy:) Domka się chlapała w pontonie ojca na podwórku ale musiałam już ją wyciągnąć bo całkiem tego strupa rozmoczyła:)

reklama
Do góry