reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Młoda mamusia sliczną masz córę :) a te 20 zł.. no faktycznie kupa kasy.

na jagody nie pojechalam. Ł z lasu przyjechal ok 14, Oskar akurat spał. mi z nerwow sie odechcialo rowerem jechac. do tego @, jakby mi przyszlo sprawdzac a nie daj boziu zmieniac w dziczy to bym oglupiala chyba. potem zadzwonila kuzynka, czy do B-stoku przypadkiem nie jedziemy.. bo ona musi po czesci do auta. no i pojechalismy.. przy okazji zakupy zrobić bo w szafkach przeciągi były. niedawno wrocilam. pozny obiad zjadlam. bo kichy na plecy z glodu wlazły.

Ewi ja kiedyś tez sprzedawalam jagody. jak bylo lato ze pelno tego, to co z nimi robić? a tak troszke grosza wpadło. pamietam ze raz przez 1 miesiąc to ok 1500 zł zarobilam na samych jagodach. po ok 2-3 godzinki dziennie. Filip maly u mojej mamy lub z Ł. jedyny minus to rece koloru nieboszczyka. ale szczaw ratował mnie.
teraz niemam z kim dzieci zostawiac zeby tak czesto jezdzić.mama w Wawie do czwartku wieczor. Ł i tato w pracy, bracia tez mają jakies tam swoje sprawy ( praca, dziewoje, koledzy ) i lipka. No ale w niedziele o ile u tesciów jej nie spedzimy to zeby sie waliło to pojade. Pierogi tez za mną chodzą.. łoj.. opedzlowalabym.. ze slodką smietanką.

hej Mamuśki :-)
najmocniej was przepraszam ze prze tyle miesięcy milczałam ale zwaliło mi sie na głowę trochę za dużo:-(
śmierć ojca -> zajob w pracy-> umarło nam auto trzeba było kupić nowe-> bartka nowa praca-> 5 tygodni bycia matką samotną bo B w delegacji-> teraz wracam powoli do życia :sorry:

Alex zdrowy już bo było średnio miał2 przetoki przy jedynkach po tym urazie w styczniu ale już są nawiercone i nagleAlex spi w nocy :cool2:

a jak u was? widzę niektóre nowe niektóre niki znane witam sie ponownie

Dzięki dziewczynki za kciuki od razu raźniej mi było :-) a więc tak, P
ierwsze podejście za mną teorię zadałam 0 błędów, placyk też elegancko ale oblałam na mieście
wink2.gif
nie wyrobiłam się na skręcie, żeby nie najechać na linię ciągłą zahaczyłam o krawężnik i było pozamiatane, jutro z rana jadę się znowu zapisać bo dziś już kasa była zamknięta, mam nadzieję że nie będę czekać znowu 3 tygodnie
no.gif

kaamaa no ja sie teorii strasznie boje bo jazdy to nie :confused2: ale ja za dużo myśle i kombinuje ... 3 tyg to i tak szybko u nas lekko miesiąc w katowicach

Młoda mamusia : Amelka śliczna ! 20 zł , hyyym postarał sie strasznie . :no:
RenataT : Ochote robicie dziewczyny , a jagody droogie jak diabli .. ; /
clio : Witam , my się nie znamy . Fajnie że wraciłaś .
kaamaa : oj , byłam pewna że zdasz . :p Następnym razem sie uda .

I daaaalej upał pff . Chcę już iść rodzić może nie odczówała bym aż tak baaaardzo tych upałów bez brzucha.. :angry:U mnie remont dobiegł końca . Pozostało sprzątanie ale to powolutku i się jakoś zrobi . Miłego i słonecznego dnia życzę ;)) :-)

Czesc dziewczyny

Nie dam rady Was nadrobić ,

weekend poza domem, wczoraj jeszcze siostra była , dzisiaj sprzatanie , obiad i inne obowiazki czekają

Jak będę miała chwile to popołudniu Was nadrobię

reklama
hejka. Jaka Nas burza w nocy dopadła. aż spać nie dała.
ale mimo to czuję się wyspana (chociaż oczka się kleją). dziś tylko do 15 potem zmienniczka przychodzi - pierwszy raz sama bedzie. ledwo po szkoleniu, ciekawe jak sobie poradzi.

dziś jakoś czas wolno mi się toczy albo ja za szybko wszystko robię - też macie takie uczucie??

Jasio chyba sobie upodobał mój pęcherz -uwielbia na nim leżeć i chyba jako łóżeczko dla niego jest.

Do góry