reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka dziewczynki nie nadrobie....

Pierwsze koty za płoty mój Tymek zakonczył pierwsza klase z super wynikami;)Oby tak dalej;)

Kaja miala zapalenie gardł ,a teraz mnie cos drapie ale złego licho nie bierze hihi.

Upał niemiłosierny ale nie narzekajmy jak typowi polacy którym nigdy nie dogodzisz;pp

Mi "letko" odbiło i robie generalne porzadki w ten upał bo nie długo jedziemy na całe wakacje na dzialke,biore mimo ze sie poce przez upał to dodatkowo sobie to z potęgowałam L-karnityna hehe...

Uciekam bo dopiero dzieci pokój ogarnęłam z praniem dywanu łacznie;)

reklama
Vegasa ojoj to dom pełen dzieci:) Wesoło i głośno:p:p

Renata
co się będziesz się rozdrabniała wskakuj do chłopaków;P

Papitka
to chociaż miałaś spokój jak mały tak spał:)

Młoda mamusia
w sumie racja teraz powinnaś skupić się na na ogarnięciu tego wszystkiego i na dzieciaczkach... Ciekawe czy będzie miał z czego Ci płacić.

Maleństwo hehhe moja Dominika miała non stop czkawkę i brzuch mi skakał potem jak się urodziła też ledwo odsłoniłam jej kawałek ciałka to czkawka hahah teraz też się czasami zdarza:p

Dorotar
jakoś mi tak umknął:p

Sali gratulacje dla Tymka i zdrówka dla Kai:) To całe wakacje tam będziecie siedzieć?? Spory domek chyba macie:)

młoda mamusia : Dzieciaczki z tobą na pewno będą szczęśliwe . Dobrze ze mozesz liczyć na swoich rodziców .
Kasiek88kasiek : No ciężka sprawa . ; // ale wieczorem wczoraj burza była i dzis fajniej .
Vegas : widze ze szykują sie wakacje pełna parą, będzie ci wesoło z dzieciakami . Udanej wycieczki do zagrody życze ;P
Sali : gratulacje dla Tymka . miłego sprzatania ;P

A mi dziś llepiej bo chlodniej uff .. Dzis ciąg dalszy remontu , a juz mam go dość . ; // Moj brzuszek coraz większy , i cięzko mi robic co kolwiiek a tu non stop trzeba coś sprzatac ; ( pf . Oby dziś to dokonczyli . :angry:
Miłego dnia życze wszystkim .

Kasiek a dlaczego musi byc spory zeby siedziec całe wakacje?;P Jak dla mnie mogłaby byc to nawet altanka,wazne ze na swiezym powietrzu;)

Ogólnie to jest całoroczny dom,tata nie raz spi tam latem jak przyjezdza na weekend lub urlop..a brat ogólnie mieszkał tam cały rok ale teraz mieszka w Berlinie a tutaj jest od czasu do czasu głownie latem;)

Ostatnia edycja:
Maleństwo hehhe moja Dominika miała non stop czkawkę i brzuch mi skakał potem jak się urodziła też ledwo odsłoniłam jej kawałek ciałka to czkawka hahah teraz też się czasami zdarza:p

u mnie po obiadku złapał ledwo zasnęłam na drzemce to zaczął najpierw fikać a potem czkawka. bo to nie było jak kopniaki ani ruchy tylko jak czkawka...

Hejkka.
Młodamamusia jejku, drugie dziecko w drodze a ojciec taki niepoważny. Współczuję. dobrze że masz wsparcie w rodzicach.
Renatat oj jagódki jak ja bym chiął pójść do lasku i sobie podzbierac. ach. za czasów wakacyjnych kiedy jeszcze się uczyłam dzień w dzień z samego rańca chodziłam z mamą na jagody z takim dużym koszem. ile to się zarobiło. ho ho ho.
Dorotar Fajne zdjęcia, a maż też golaskowy?:-D:-D:-D.
Kamaa trzymam dzisiaj kciuki.:tak:.
Sali gratulacje dla Tymka. i oby ciebie nie wzięło.

EWI no mąż golaskowy ale nie do końca, he he, gaciory miał.

Ach jagódki, ale bym zjadła pierożków z jagodami, mniam.

mloda mamusia ojjj duzo przeszlas i przechodzisz.... pozazdroscic tak łatwego nastawienia do tego :tak: najwazniejsze ze rodzców masz oki :tak:

MŁODA MAMUSIA przyznam, że przerąbane miałaś z tym swoim mężem.
Super, że tato chce Ci mieszkanie zrobić.

Młoda mamusia[/B] w sumie racja teraz powinnaś skupić się na na ogarnięciu tego wszystkiego i na dzieciaczkach... Ciekawe czy będzie miał z czego Ci płacić.

młoda mamusia : Dzieciaczki z tobą na pewno będą szczęśliwe . Dobrze ze mozesz liczyć na swoich rodziców .

Hejkka.
Młodamamusia jejku, drugie dziecko w drodze a ojciec taki niepoważny. Współczuję. dobrze że masz wsparcie w rodzicach.

No gdyby nie rodzice to nie wiem co bym zrobila. A o alimenty sie nie boje, bo jak nie bedzie mi placil, to pojde do komornika, a jak komornik nic nie wyciagnie to zostaje mi fundusz alimentacyjny. On zachowuje sie jakby mial 16 lat a nie 26, dzisiaj mi zadzwonil, ze zostawil mi na tydzien 20zl u swojej matki, a on jedzie na caly tydzien do roboty do Lodzi. Hehe nie wiem co za te 20 zl zrobie, ale oki. Dobre i to. No ojciec chce mi zaplacic za radce prawnego, zbeym szla sie dowiedziec wszystkiego co i jak, co robic, napisac pozew, i tyle, w koncu potrzebuje kogos madrego, sama sobie pozwu nie napisze.

Dzisiaj Grzes tak fika, ze az mi caly brzuch skacze, a Amelia sie tylko cieszy. Polozyla glowe na brzuchu dostala kilka kopniakow, i smiala sie, ze grzes ja pokopal, hehe, a pozniej opowiadala mu bajke o shreku i fionie :)

Nie wiem czy dobrze robie w tym watku, ale wrzuce kilka fotek Amelki :)

Zdjęcie0024.jpgZdjęcie0130.jpgZdjęcie0202.jpg dwa pierwsze zdjecia sa z zeszlych wakacji - jesieni, a na ost juz moja dwulatka :)

DOROTAR A w lato to sie liczy jako ubrany :-D
Nie zjadloby sie takich pierogow, ale najpierw trzeba uzbierac lub kupic
Moj S pojechal do sklepu to kazal mu kupic krowki bo ostatnio caly czas chodza za mna.

reklama
kasiek88kaasiek - No troszkę i ja w dzień pospałam dzięki temu.
Malenstwo - Mój Kuba teżmiał czkawke w brzuchu i teraz tez ją często ma jak sie go troszke odkryje ;D

Do góry