reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mili - na pewno zdalaś ! :) O proszę ja jestem z Cz-wy mieszkasz w sumienie daleko :) a z jakiej dzilnicy pochodzisz:)

pochodzę ze starego błeszna.
Zdałam maturę, a w tym roku zdawałam tylko angielski ponieważ rok temu zdałam ustne i pisemny polski i matematykę. Z angielskim miałam problem.
Jutro przyjeżdża do nas męża brat z żoną i synkiem, który jest od Kacperka 4miesiące starszy więc pewnie mnie nie będzie.

reklama
MŁODA MAMUSIA no widzisz i sytuacje ciuszkową masz już ogarniętą.

KASIEK haha ale Domka ma pomysły, ale moja Amelka kiedys tatę w piwnicy zamkneła i mówi, ze tata jest w więzieniu i uciekła się bawić na zjezdzalnie, ha ha.
Co do opieki nad chłopcem to też jak byłam w ciąży z Kacprem to nie wiedziałam jak dam radę np. przebierać ale było normalnie.

EWI u nas przedszkole czynne tylko w lipcu w sierpniu urlopy ale moja chodzić niestety nie będzie.

Młoda mamusia
przynajmniej będziesz miała na swój sposób oryginalne bo teraz się nie słyszy tego imienia często chyba mogę się mylić ale dawno nie słyszałam żeby rodzice nazywali tak chłopców jak ja się rodziłam było więcej Grzesiów:) Oj ja też bym cały czas myślała że nie dam rady z chłopcem ale pewnie to takie złudzenie:)
No, tego imienia praktycznie w ogóle u małych chłopców nie słychać, ale mnie urzekło :)
Młoda z tego co pamietam jak szwagier mial sprawe o ojcostwo to matka dziecka po ok 5 m-cach otrzymala wyrok i alimenty, od okresu urodzenia dziecka. chyba tez zalezy d wielkosci sądu, od dlugosci terminów rozpraw.
No chyba tak, właśnie boję się, że tak długo będę czekać, bo chciałabym załatwić alimenty na amelkę przed porodem, a tak to po porodzie muszę założyć kolejną sprawę....

Młoda mamusia1
a po cóż Ci wiadomości nt alimentów, skoro chyba masz Ukochanego u boku, prawda? Grześ to imię nie w moim typie, ale to Wam się ma oczywiście podobać, hehe:-)
Oj z tym ukochanym mogę się kłocić, on jest tylko męzem na papierku, bo tak to mnie i dzieci ma gdzies. A poza tym mieszkamy osobno, i na dodatek daje mi dobrowolne alimenty 200zl co miesiac, bo uwaza ze wiecej mi nie potrzebne, a ja jestem bez zadnego dochodu, jedyne co to w sierpniu dostane za zwolnienie z zusu,a tak to nic, o i jeszcze rodzinne. kMusze cos z tym zrobic, bo glupia ludzilam sie nadzieja, ze on sie moze jeszcze zmieni, ale juz zrozumialam, ze nie mam na co czekac. w poniedzialek bede pisac pozew, i chce juz miec to z glowy, jeszcze mamy kredyt do splacenia co razem wzielismy, i on nawet nie mysli, zeby chociaz pomoc mi splacac go... a tak to chociaz mysle, ze jak bede miala ksero pozwu, albo jakis papier z sadu, to jakos zalatwie chociaz na 2 miesiace, zbey mi zawiesili ten kredyt....
MŁODA MAMUSIA no widzisz i sytuacje ciuszkową masz już ogarniętą.
No przynajmniej tyle :) dzisiaj z mama pojechalysmy do ulubionego lumpka, i tam kupilam praktycznie nowe 4 bodziaki z kr rekawem i jeden bialy pajacyk za 5zl, wiec zbiera sie troche tego :p

dobra, dziewczyny ja lece schlodzic sie w wodzie, jest tak goraco, ze nie mozna na dworze ani chwili wytrzymac....ufff

Hej
Mam wreszcie wolną chwilke:-D
Dziękuję za komentarze do zdjęć Kubunia. U nas wszystko dobrze. Robi sie z niego mały cwaniaczek wszystkich w domu rozstawia po kątach hihi, ale jest słodziutki. U mnie po porodzie się już wszystko unormowało. Prawie całe dnie mam zapełnione rano ogarnianie a po południu spacery.
Nie wiecie może co z Blaneczką?? Bo pisałam do niej na gg ale nie ma jej ostatnio pisała dzień po urodzeniu Kubusia. I widziałam że tutaj też dała znać o Małym i już chyba się nie odezwała.

Witajcie w ten gorący dzien :szok: :p

Papitka z tego co pamiętam to Blaneczka byla trollem :nerd:
No i chwilka i Kubuś bedzie mial miesiąc :-)

Hania ma 37,8 :p niewiem od czego... pospała w poludnie z Mikim dałam jej czopka i przeszlo chyba, ale teraz na brzuszek narzeka... :dry:

Cześć wam ;) jestem tu nowa - wiadomości o mnie oczywiście zgodnie z regulaminem są na swoim miejscu .

Widzę , że nie tylko w moim mieście jest strasznie gorąco - ja się roztapiam . A jesteśmy świeżo po ''3 dniówkach'' więc to dla nas szok - ja mam zatkane od rana uszy i nos . MASAKRA ! Zazdroszczę mamom które dziś leżą sobie nad wodą lub nad morzem .

Papitkaa u nas minęło już 2 lata , a wydaje mi się jak by to były 2 miesiące :))
w ogóle to gratuluje 'wielkiego' mężczyzny :) :**

Dzieci Poznań

dziekujemy wszystkim glosującym i nadal prosimy :)

matko jaka duchota. w nocy to nawet wiatrak nie pomagał.

Estera witaj.

Papitka. ja to sie dziwie ze ten czas tak szybko pedzi. niedawno Filipka rodzilam a juz on we wrzesniu do 1 klasy idzie. dzieci takie dyze, a ja nadal taka młoda :D

Mialam dziś jechac na jagodzy z ł i chlopcami. ale jarmark w Kiermusach wiec ruch samochodowy bedzie wielki.

reklama
Oj tak szybko ten czas mija.
U nas niby zapowiadali ponad 35 stopni ale chyba się pomylili, może się jeszcze rozkręci. Mam nadzieje że nie bo z małym najdalej pod blok dzisiaj wyjde jak tak będzie.

Do góry