Młoda mamusia przynajmniej będziesz miała na swój sposób oryginalne bo teraz się nie słyszy tego imienia często chyba mogę się mylić ale dawno nie słyszałam żeby rodzice nazywali tak chłopców jak ja się rodziłam było więcej Grzesiów
Oj ja też bym cały czas myślała że nie dam rady z chłopcem ale pewnie to takie złudzenie
No, tego imienia praktycznie w ogóle u małych chłopców nie słychać, ale mnie urzekło
Młoda z tego co pamietam jak szwagier mial sprawe o ojcostwo to matka dziecka po ok 5 m-cach otrzymala wyrok i alimenty, od okresu urodzenia dziecka. chyba tez zalezy d wielkosci sądu, od dlugosci terminów rozpraw.
No chyba tak, właśnie boję się, że tak długo będę czekać, bo chciałabym załatwić alimenty na amelkę przed porodem, a tak to po porodzie muszę założyć kolejną sprawę....
Młoda mamusia1 a po cóż Ci wiadomości nt alimentów, skoro chyba masz Ukochanego u boku, prawda? Grześ to imię nie w moim typie, ale to Wam się ma oczywiście podobać, hehe:-)
Oj z tym ukochanym mogę się kłocić, on jest tylko męzem na papierku, bo tak to mnie i dzieci ma gdzies. A poza tym mieszkamy osobno, i na dodatek daje mi dobrowolne alimenty 200zl co miesiac, bo uwaza ze wiecej mi nie potrzebne, a ja jestem bez zadnego dochodu, jedyne co to w sierpniu dostane za zwolnienie z zusu,a tak to nic, o i jeszcze rodzinne. kMusze cos z tym zrobic, bo glupia ludzilam sie nadzieja, ze on sie moze jeszcze zmieni, ale juz zrozumialam, ze nie mam na co czekac. w poniedzialek bede pisac pozew, i chce juz miec to z glowy, jeszcze mamy kredyt do splacenia co razem wzielismy, i on nawet nie mysli, zeby chociaz pomoc mi splacac go... a tak to chociaz mysle, ze jak bede miala ksero pozwu, albo jakis papier z sadu, to jakos zalatwie chociaz na 2 miesiace, zbey mi zawiesili ten kredyt....
MŁODA MAMUSIA no widzisz i sytuacje ciuszkową masz już ogarniętą.
No przynajmniej tyle
dzisiaj z mama pojechalysmy do ulubionego lumpka, i tam kupilam praktycznie nowe 4 bodziaki z kr rekawem i jeden bialy pajacyk za 5zl, wiec zbiera sie troche tego
dobra, dziewczyny ja lece schlodzic sie w wodzie, jest tak goraco, ze nie mozna na dworze ani chwili wytrzymac....ufff