Liza
Fanka BB :)
A no normalnie :-)Byłam po pierwszym porodzie od grudnia do lutego byłam na zastrzyku anty. w połowie lutego zeby miec pewność ze nie jestem w ciazy poszlam do gina zbadał mnie i dał recepty na proszki... i tak brałam proszki od lutego, okresu przy nich moze nie byc bo piersia karmiłam (cerrazette) no i okresu nie miałam ale to bylo mozliwe i tak myslałam ze przez proszki. /z Mikim brałam Azalie i nie miałam okresu przez 7mies/ no ale w czerwcu jakos tak cos mi w brzuchu sie poruszyło ;P nie bylo widac ze jestem w ciazy zaczelam gadac mezowi ze cos moze jest nie tak, ale zeby juz ruchy czuc? kuplilsmy test - dwie kreski. :-) i poszlam do gina brzucha nie bylo zadnych oznak ciazy prócz zgagi myślałam ze jest moze z8tc?. zaszłam w ciąże jakies dwa dni przed ginem, czy tam po nie dziwne ze nie bylo widac... i nigdy wiecj nie wezme zastrzyku mial dzialac 3 mies a on po 2,5 juz przestal! ;PLIZA jak to możliwe, że Ty o ciąży dowiedziałaś się dopiero w 23 tygodniu????
O karta ciąży założona 20 lipca ;P 22t2d ciąży ostatnia wizyta na 23 listopada byla a 18 urodziłam ;-)
A sie rozpisałam PPP
Ostatnia edycja: