reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas dzieki! bedzie Grześ! ;)
Aneta F
dzieki! fajnie miec parke, ale ja chcialam 2 dziewuchy :-D:-D ale najwazniejsze by Grzes byl zdrowy :-) Milej imprezki ;)
kasiek88kasiek dzieki! no bylam swiecie przekonana co do dziewczynki, ale co tam. jak wyszlam z gabinetu, wylecialam na dwor, i zaczelam wyc, ze dla chlopca nic nie mam i co ja zrobie, a pozniej wylam i mamrotalam cos o siusiaku, ze jak ja bede go myc, haha, teraz to na lajcie :-D
mili witaj! ja tez z Cz-wa :tak:

dzisiaj maz odebral wyniki moczu Amelki, wszystko ok tylko leukocyty 0-1 wyszly ale to moze byc, jestem taka szczesliwa ze nie wiem, cala noc nie moglam spac, bo sie martwilam. moj mocz i morfologia tez dobrze wyszly, wiec ok.
Grzes wazy 346g, obw glowki 177mm i obw brzuszka to 147,3mm, wszystko jest na swoim mejscu, warge gorna ma ciagla, wiec ok. krwiak mi sie wchlonal jest czysciutko, hehe, wiec nic tylko skakac ze szczescia, a Grzes to juz korzysta za mamusie :-):-)
Amelia teraz drzemkuje, pozniej idziemy na spacer, wczoraj grzesiowi opowiadala bajke o shreku i krolewnie fionie, i mowi ze kocha grzesia, grzes mieszka w brzusiu i to jej braciszek :-D:-D:-D

reklama
Ja tylko na chwilke i pewnie juz mnie nie będzie.
Młody szkudzi , jest gorąco , czekam na m. i jedziemy .
kolejne klopoty nam sie pojawiły otóż orange nie wysyłało męzowi rachunków i teraz przyszedł jeden duży ponad tysiąc złotych poszłam do niech ale oni twierdza , że wysyłali i koniec gadki , mamy to zapłacic w ciagu 7dni , chyba sobie strzepne ta kase . ;/
Musimy teraz zyczać kase i powiedziałam , żadnych więcej numerów w pier******m orange!

Tak że milego , upalnego weekendu i nie pisać za dużo :D
dorota- u mnie w zakladzie zarobisz 600zł wię ja piernicze taka robote , a mąż nie robi w zawodzie wogóle .

RENATA trochę to dziwne z tą ciążą, co do sikania ja też mam pod prześcieradłem podkład, ale Mela jak sika, to zasikane prześcieradło, kołdra, i daję pampersa jak czuję że coś może być.

MŁODA MAMUSIA ciesz się, że dziecko zdrowe a nie, że nic dla chłopca nie masz??? Swoją drogą co to znaczy, że dla chłopca nic nie masz???
Grześ??? Powiem, że ni kojarzy mi się to imię dobrze.

OLA czemu mąż w zawodzie nie zarobi, 600zł w Częstochowie???? Nie dowiary, w małych miasteczkach to się zgodzę ale w częstochowie.

Ola mojej tesciowej kilka lat temu era talk rachunki wysylala ze nie dacieraly. za dwa abonamenty i internet i tak ze 3 m-ce. w koncy internet odcieli i poblokowali telefony. zaden sms z upomnieniem nie przyszedł, ze nieuregulowany rachunek. nic. i tez twierdzili ze rachunki wysylali. Ł wtedy wyklucił sie z nimi, zeby to na raty rozlozyli. no bo gdzie tak za jednym razem 1000 zł zaplacic?

My juz po obiedzie. pekne zaraz.. ale kurczaczek taki pyszny ze nadal mam slinotok :D

i tak slonce pali.. lato w koncu. trawe bym skosila.. ale ciezko mi sie ruszyc :p

OLA u mnie jest to samo przecież salonów fryzjerskich jest jak "psów" ale nie uwierzę, że w Częstochowie zarobisz tylko 600zł (pewnie dawno nie próbowałaś), ja zaraz po szkole pracowałam w dużo mniejszym mieście niż częstochowa i wyciągałam 1500-1800zł. A pytałam czemu twierdzisz, że Twój mąż wcale w zawodzie nie zarobi??? A co robi Twój mąż w takim bądź razie???

Dorotar dlatego ja muszę mieć długą żeby w różnych butach chodzić:)

Renata hehhehe dobra Twoja reakcja na ciążę:)

Młoda mamusia
hehhe identyczne dylematy miałabym z chłopcem:p Śliczne imię:) Super że Wasze wyniki dobre:)

Ola o kurde ale Was urządzili!!! Nie można zażądać dowodu że wysłali??

dorota- no od kąd zaszlam w ciąże nie pytalam , a mój mąż jest drwalem :)
kasiek - nie wiem czy oni cos takiego maja , musimy iść cos zrobic albo na razty ale mam ich gdzieś opinie moge im wystawic .

dorotar chodzi o to ze nei mam zadnych ciuszkow ani nic, kompletnie nie przygotowywalam sie na chlopca, a oczywiscie ze sie ciesze :tak:
kasiek ja sie do tej pory zasttanawiam jak ja sobie rade dam :) ale bedzie dobrze:D no imie wpadlo mi tak w ucho, i jakos takos chyba zostanie;d

reklama
MŁODA MAMUSIA bez przesady małemu dziecku najwygodniej w bodach, śpiochach itp. a przecież nie zrobisz małemu żadnej psychicznej krzywdy jak założysz mu różowe, czy w kwiatuszki ciuszku, a potem po trochu będziesz kupować, może dostaniesz od kogoś. To nie koniec świata, że nie masz ciuchów w takim czy innym kolorze. Dla małego najważniejsze będzie by był najedzony, przebrany w czystą pieluchę i by miał kochającą rodzinkę w koło siebie.

Do góry