reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme fatal Smaruje czym się tylko da ; ))
Liza Ja własnie żyłam z Cichą nadzieją ze mnie rozstępy męczyć nie będą , ale no nie udało mi się niestety . ;/ Lepiej dowiedzieć się w 23-24tc niż trafić do szpitala na porodówke hehe ; ) :-D
mloda_mamusia1 Gratulacje Chłopca :-)
sali04 Mój P niestety nalega bym miała swoje naturalne blond których mam czasem dość ( na złość mu zrobiła bym czarne pff ) . No tak mówią że nie dają nic balsamy czy kremy , ale właśnie nie zaszkodzą , a ja bynajmniej jakąś nadzieje mam że choć tego mniej będzie ;O

Dzień jak co dzień . Byłam z P u jego rodziców bo babcia przyjechała pff.
I mam zaproszenie jutro na jej urodziny , a przy okazji imieniny P . Na które niechętnie niestety muszę iść , i nawet nie mogę odmówić mówiąc że źle się czuje Bo od jutra remont i mama nie chce zebym siedziała w domu bo będzie pryskać jakimś dziadostwem na pleśń w kuchni i mnie wygania żebym na ten czas poszła tam sobie posiedzieć i tego nie wdychać :angry:
Jestem wk*****a , a ten siedzi i dalej gada do mnie pfff ; // W ogóle czepia się mnie że pisząc tu nawet nie słyszę co on do mnie mówi , ale jak pije piwko to niech pije bo ja nie mogę . he

Mykam zjeść jakąś kolacje :-p I spać bo z rana muszę jechać odebrać świadectwo ukończenia praktyk ; )

reklama
Hej z wieczora
Mlody jeszcze łazi , ale już niedługo pójdzie mam nadzieję lulać .
ja jeszcze pranko robie bo na wyjazd potrzebuję czystych rzeczy Kacprowych

Ja tam rozstepy mam tylko na nogach i nie z ciąży ale wczesniej dostałam przez skoki wagowe , są jasne ale jakoś sie przyzwyczailam , z reszta m. je pokochał :D

Co do rzadzenia wlosami i ubiorem moj zawsze mowi , że ładnie wygladam co do włosów oboje jestesmy fryzjerami :> więc raczej w tej kwesti nie mamy sie co sprzeczać .

gratuluję Hot Doga :-D
Dzięki !! :-D:-D
młoda_mamusia GRATKI :-) to bedzie parka. szcześliwa? :-)
Dzięki! Oczywiście, że szczęśliwa ;-);-):-)
MŁODA MAMUSIA ale super chłopczyk, będziesz miła jak u mnie, córcia Amelka, różnica wieku w dzieciach ta sama i drugie dzieciątko chłopiec piękna parka jak się patrzy.
No właśnie hehehe, mam nadzieję, że się jakoś dzieciaki dogadają :-D
MLODA_MAMUSIA - no to gratuluje :-)
dzięki!
Mloda mamusia gratulacje syneczka :)
dzięki! Renata ja też o tej ciazy dowiedzialam sie pozno, bo ok 10tc, ale nie tak pozno jak Liza :-D:-)
mloda_mamusia1 Gratulacje Chłopca :-)
dzięki!

Mam nadzieje ze nikogo nie ominelam, jestem wyczerpana po dzisiejszych przezyciach.. dobra dziewczyny ja lece bo amelia juz marudna spiaca, obrazila sie na Klupsia Grzesia, bo nie chcial sie z nia bawic... do jutra!

OLA Ty jesteś fryzjerką też????

Kurna a u mnie ciągle coś, mały po 3 w nocy zrobił taką kupę aż przeleciało nam na prześcieradło i od tamtej pory do teraz zrobił 9 kup, każda następna była coraz brzydsza, około 5 zaczeły być ze śluzem a ostatnia którą zrobił 15 minut temu była z plamką krwi wielkości paznokcia, nie wiem co myśleć o tym, jutro pediatry nie ma dopiero w poniedziałek, no ręce opadają , mój mały bidulek.

Cześć Dziewoje:-)

Tak piszecie o włosach i zdaniu facetów nt temat. Ja jak najbardziej liczę się ze zdaniem męża bo chcę mu się podobać:-) Oczywiście nie jest tak, że jak mi powie musisz mieć krótkie włosy to ja zaraz ścinam, bo uwielbiam długie i długie mieć będę, chyba, że mi samej się znudzą to co innego. Ale od paru lat mam marzenie (?) zrobić się na jaśniutki blond czy platynę, ale z racji, że nigdy w życiu nie farbowałam włosów to nie wiem czy mi to w ogóle pasować będzie. J. się obawia, że będę co miesiąc marudzić na odrosty bo ich nie znam, a z natury łatwo mnie rozdrażnić:-p, i woli bym nie farbowała. A ja nie farbuję się tylko temu, że mi szkoda kasy, na razie tej kasy nie ma na farbowanie, w salonie fryzjerskim 90zł takie rozjaśnianie włosów /bo mam ciemny blond/. Kurcze czemu mi nie zostały jasne włosy jak wtedy gdy byłam małą dziewczynką jak Martynka?:-) Na pewno nie zafarbowałabym się na rudo bo ex J. miała rude i mi się masakrycznie źle kojarzy, a feeee. Wiem, dziecinne, śmieszne i zabawne - ale nic na to nie poradzę, że tej laski nie cierpię za samo to kim była dla J.:-D

Młoda mamusia1 gratulacje chłopczyka. Jak się będzie nazywał?:-)
Liza gratulacje spadku wagi:-)
Milena Ty pytałaś chyba o rozstępy. Ja dostałam ich w 8 miesiącu ciąży i wokół pępka. Na szczęście słabo widoczne, zwłaszcza jak jestem opalona:-)
Dorota 2 tyg urlopu mam, do 15 lipca, od jutra popołudnia, ale nigdzie nie wyjeżdżamy bo J. ma swój urlop w innym terminie. Ale nudzić się nie będę bo zamierzam towarzysko odżyć, spotkać się z koleżankami i ich Pociechami, w dodatku na tydzień wpadają do nas moi bratankowie, bratanica i bratowa, więc na nudę zapewne narzekać nie będę:-p
Sali ja też mam z natury niesforne włosy i jak już mam prostą grzywę to też muszę przy niej posiedzieć, ale cóż, być kobietą, być kobietą:-) Czasem z tej racji trza się napracować:-)
Renata to teraz będziesz szaleć z chłopaczkami w domciu:-)
Magda z Patrycją to miałam na myśli, że może Ty ją wkręciłaś w to nasze forum, jakoś jej zareklamowałaś i temu tu weszła:-D

Aleksandra hmm sporo osób mówi, że mam świetne włosy.. Ważne, że naturalne:-p Z braku kasy na takie pierdoły jak farbowanie to chyba będę do końca życia naturalną blondyną:-p

witam miałam napisać coś o sobie. Mam na imię Gosia rok temu skończyłam technikum o kierunku technik ochrony środowiska w Częstochowie tam się urodziłam i tam urodziłam synka Kacperka (ur.7 marca 2010r.). W wieku 19lat i 4miesięcy. Obecnie mieszkam we Wieluniu od roku z teściami. W tym roku zdawałam maturę z angielskiego (jutro odbieram wyniki) i mam nadzieję, że zdałam maturę oraz praktyczny egzamin zawodowy.

reklama
mili - na pewno zdalaś ! :) O proszę ja jestem z Cz-wy mieszkasz w sumienie daleko :) a z jakiej dzilnicy pochodzisz:)
vegas -ja jestem naturalna blondi ale bardzo zle sie czuje wiec nie mam wyjscia

Do góry