reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

LIZA Też od jakiegoś czasu jestem w mbanku i nie narzekam ;)) Także miłej imprezki w weekend .; PP

dorotar110 termin mam na końcówkę sierpnia . Całe wakacjee ehh . U mnie z nogami w miare ok , ale i tak ciężko .

Właśnie tak zapytam z ciekawości o rozstępy . Kiedy u was zaczynały sie pojawiać i gdzie najczęściej ??

Ostatnia edycja:
reklama
Papitka super :-) to czekamy na informacje po bilnasie :-)
dorotar nom dla mnie w sam raz choc późno w tym roku wsialismy, ale my siejemy tak by zime towar przetrwał dla nas ;-)

Ja weszłam na wage dzis i jestem happy :-) w miesiąc schudłam 4,5kg <jupi> :-)
Jeszcze troszke i bede zadowolona całkowicie ;-)

Dobra jade po Hanie :-) :*

Ostatnia edycja:
Ja juz po zakonczeniu roku w szkole i p-lu. padam. niby tylko 1,5 godzinki, ale bieganie miedzy budynkami to juz nie dla mnie. jeszcze upał i wiatr. noz jak tepylki mi do oczu nalazly i do nosa, to wylam, smarkalam i kaszlalam na zmiane.

no ale juz po wszystkim.
F nabiegał sie z kwiatkami za nauczycielkami co z nim dodatkowe zajecia mialy. ofkors banany na ich twarzach i jak twierdzily zaskoczenie wielkie, bo przeciez to ich praca. a F dumny jak paw :D

Dorota, mi Ł tez nie moze nic zabronić. jak chce to niech gada do woli. ale on wie, ze to moja glowa, wlosy tez i jak bede miala taką ochote to i sie na lyso ogole i wytatuuje. i jego sprzeciwy nic nie dadzą. kiedyś probował zmienic moj styl ubierania. Bo spodnice to powinnam i dekolty w domu dla niego tylko nakladac, a do ludzi, dlugie spodnie i golfy. No ale kilka razy coś tam pogderał, potem dotarlo do niego ze skoro ja go nie zmieniam, nie ubieram wedlug swojego widzimisie, to i lepiej dla niego zeby on tego nie robił.ze puki mloda jestem i mam jeszcze znosne cialo to bede ubierac sie tak jak mi wygodnie i w czym dobrze sie czuje. rzecz jasna nie swiece tylkiem i biustem, ale chlop wie swoje i juz.

Papitka slicznego masz syneczka :)

Liza heheh to macie uroczystości:)

Dorotar
to ta biała co masz na FB?? To ona się nie szarga po ziemi a moja ma się szargać. Ja już o tej spódnicy z miesiąc temu pisałam ale nie widziałam nigdzie i zastanawiałam się czy na allegro zamówić. Ale mi się takie podobają DŁUGA MAXI SPÓDNICA Z DZIANINY KOLORY rozm. S/M/L (2424594517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko muszę doczytać z jakiego to materiału bo z różnych są:) A sukienkę i tak kupię:)

Milena mi rozstępy zrobiły się na cyckach na samym początku jak mi urosły i były takie fioletowe pręgi i tylko tam

DOROTAR - a mi się wydaje że nie koniecznie jest tak jak piszesz z tymi włosami ... ja np bym nie chciała żeby K sobie włosy zapuścił i na czerwono zrobił kochała bym go ale nie podobało by mi się to i by mnie odrzucało więc czemu facet nie może mieć zdania na temat kobiety i jej włosów ? skoro nie lubi rudych kobiet przykładowo i bardzo mu się to nie podoba to kobieta może sobie odpuścić akurat to ;-)

MILENAAA - u mnie na szczęście brak jedynie jeden koło pępka :-p ale to zauważyłam dopiero po porodzie ;-) ale zazwyczaj w ostatnich 2 miesiącach chyba wychodzi z tego co po koleżankach wiem ;-)

LIZA - to gratuluje ładny wynik :-)

MAGDAA - ja do Kołobrzegu na sunrisa się wybieram w lipcu :-p świetna miejscowość :-)

PAPITKA - ślicznego masz synka !

RENATAT - to i tak nie farbujesz często ja jak miałam taki kolor to po 3 tygodniach już musiałam :dry: więc się na inny przerzuciłam :-p

ALEKSANDRA - najważniejsze żebyś ty się dobrze czuła :-)

WAMPI - wyglądasz młodziej ale bez przesady że 15 :-p widać że jesteś kobietą nie dziewczynką :-)

Ja standardowo w pracy ...

Femme na brzuchu masz racje zazwyczaj na koniec siostra C to mówiła że normalnie czuła jak jej skóra pękała na brzuchu a było to we wrześniu a syna urodziła 1 listopada. Ja na szczęście tylko na tych cyckach mam i na pupie ale ich nawet w stroju kąpielowym nie widać... Ale coś mi się wydaje że w drugiej ciąży popękam na brzuchu;/

Dziewczyny wszystkie nie mamy "teoretycznie" tyle lat ile w dowodzie tylko tyle na ile wyglądamy lub sie czujemy.
chociaż ja ostatnio czuję jakbym była po 50. Ból krzyża i pleców. i czasem zmęczenie i senność.
zawsze mi nie wierzyli w mój wiek. odmładzali mnie 4-5lat. teraz dzięki ciąży to wygladam na swój wiek a nawet niektórzy mówią że mam 23lata. a tu w grudniu zaledwie 21.

Wampi ten avatar to Twoje zdjęcie?? naprawdę młodziutko bardzo wygladasz.

Renata śliczny kolorek

Aleksandra super loczki zawsze takie chciałam mieć albo całkiem prostę ale u mnie to tylko fale nie ujarzmione.

mili17190 witam

Papitka Śliczny Kubuś co u Cb?? tęskniliśmy.

Liza gratuluję. a po jakiejś diecie czy cóś??

Ja własnie na brzuszkku nic ... Ale pupa , okropne .. Ale moze to dobrze ze tam a nie w widocznym miejscu ; )
U mnie dziśremont zaczynają ;//

MILENAAA - dużo się smaruj natłuszczaj nawilżaj bo jak już Ci wyskakują to niedobrze najgorszy okres przed Tobą jeszcze przede wszystkim kremy kremy kremy ;-)
]
KASIEK - mnie na szczęście nie chwyciło ale czuje że w drugiej będę miała mniej szczęścia bo mam jakąś strasznie suchą skórę :dry:

reklama
MILENA mi rozstępy wyszły w pierwszej ciąży ale nie pamiętam w którym miesiącu, kilka na brzuchu i na wewnętrznej stronie ud.

KASIEK tak ta co na fb, no nie szarga się bo napisałam, że się szargała ale mama mi zaradziła i mi ją trochę skróciła. Nie chciałam by się szargała bo raz, że ja niska a dwa to zaraz by się z niej śmieć zrobił.

FEMME a niech sobie zapuszcza i robi na czerwono.
Zdanie może facet mieć ale włosy moje i robię taki kolor jak mi się podoba, najważniejsze bym sama w tym dobrze się czuła.
A najbardziej dla mnie chore jest bo jest w takich sytuacjach to już chore, że facet wręcz żadzi włosami albo ubiorem kobiety, że ona tak czy siak ma sie ubrać albo, że ona np. włosów nie może obciąć ani zafarbować itp. no chore jak nic.
Tak to można dziecko pilnować a nie dorosłą kobietą, a zresztą nawet dzieciom należy się swoje zdanie, no może nie w kwestii farbowania, ale dzieci tez maja swoje zdanie.
Czasami na rozstępy nic nie pomaga.

Do góry