reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena ja nie miałam rozstępów ani w pierwszej ciazy ani w trzeciej... w drugiej niestety tak, poniewaz o ciazy dowiedzialam sie późno, nie bylo nic widac do 25tc.... potem brzuch mi wystrzelił tak ze niestety nie dalo sie uniknąc :no: za szybko brzuch rósł, jesli własnie cała ciaze sobie powoli sie rozciaga mniejsze prawdopodobienstwo rozstepów a tak mialamwłasnie w pierwszej i trzeciej ciąży ;-)
malenstwo nie nie mam diety, jem wszystko ale mniejsze ilości ;-) no i pomidorki są swoje wiec i wiecej ich jadam :tak:

Z dwórku wróciliśmy ;-) teraz dzieciaki malują :tak;

reklama
LIZA no i właśnie w odchudzaniu nie chodzi o to by jeść np. tylko 2 razy dziennie ale by robić to nawet 5 razy dziennie w małych ilościach, no i przede wszystkim dużo i jeszcze raz dużo pić, ja to piję jak smok, dziewczyna u której robię się ze mnie śmieję, bo ja na 8 godzin pracy potrafię wypić nawet 4 litry wody niegazowanej plus kawa, a jeszcze w domu kawa czasem herbata i woda w domu też jak wstanę jak wrócę nim usnę to w domu praktycznie kolejna butelka wody na dzień idzie.

MŁODA MAMUSIA ale super chłopczyk, będziesz miła jak u mnie, córcia Amelka, różnica wieku w dzieciach ta sama i drugie dzieciątko chłopiec piękna parka jak się patrzy.

DOROTAR - a ja uważam inaczej wiadomo facet który próbuje zarządzać kobietą tego nie popieram to jest chore ale będąc parą a już w ogóle małżeństwem decydujemy się na MY a nie na JA osobiście nie zrobiła bym sobie irokeza przykładowo wiedząc że mój facet czegoś takiego nie lubi i tyle. Można dojść do kompromisów ale żeby w ogóle nie obchodzić się ze zdaniem swojej drugiej połowy ? chyba chodzi o to żeby podobać się sobie oczywiście jak najbardziej ale swojemu facetowi też... Po co robić coś przez co on straci mną fizyczne zainteresowanie ? to jest dopiero głupota... ale możesz mieć swoje zdanie :-)

MLODA_MAMUSIA - no to gratuluje :-)

A ja się objadłam już dosłownie do pełna i mam brzuch jak w 7 miesiącu :no: DOSŁOWNIE ! nie mogę go nawet wciągnąć :-D :-p

LIZA - ja dalej nie wiem jak ty to zrobiłaś że tak późno o ciąży się zorientowałaś :no::-D jak w tym programie ciąża z zaskoczenia czy jakoś tak :-p

Co do włosów to ja męzowi podobam sie w kazdych i nigdy nie mowił ze mam miec blond brąz czy rude itd. poza tym miala bym takie jak chce hehe

Rozstęp mam jeden 2 cm na pepkiem i tyle...nie smarowałam sie niczym...rozstępy to jak celulit kwestia genów i tego jak skóra jest podatna na rozciąganie ,balsamy nic w tym nie pomoga ale tez nie zaszkodza wiadomo;)

No i druga moja kumpelka wyleciała(prawie) teraz czekam na 3-cia która nie długo przylatuje a z nia to baaardzo dfługo sie nie widzialam;)

LIZA - ja dalej nie wiem jak ty to zrobiłaś że tak późno o ciąży się zorientowałaś :no::-D jak w tym programie ciąża z zaskoczenia czy jakoś tak :-p
Ja tez w to niedowierzam ze jak to mozna bylo nie zauwazyc... jak szlam do gina to myslalam ze moze jest z 9tc bo test zrobilam i dwie kreski byly? a tu byl 23-24tc :-D

Liza jaką dietę stosujesz?
a w sumie nie stosuje nic;-) jem wiecej warzyw, owoców, mniejsze porcje posiłków i leci w dół;-)

No zaraz dzieciaki spać ;P ide poczytac chwile i potem zajrze jeszcze pewnie :-) choc niewiadomo :-D

reklama
LIza a juz myslalam ze ja sama jestem z tym poznym dowiadywaniem sie o ciązy. Z f dowiedzialam sie w 17 tyg. 3 tyg pozniewj juz wiedzialam ze chlopczyk bedzie :) i jak mi ciąza szybko zleciala :D hahahaha

Mloda mamusia gratulacje syneczka :)

Ostatnia edycja:
Do góry