reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

magdaa_ Komu teraz pieniądze nie sa potrzebne . hehe :crazy: Kązdy cierpliwie czeka na przelewy ; p Tak to jest z tymi imieninami wszedzie co innego piszą .
kasiek88kasiek ładne , ładne są . ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Magda w sumie to nie ma znaczenia ja Katarzyny obchodzę te najpopularniejsze 25 listopada a wcześniej jest 25 października i 4, 15 września:p Dominiki jest 2 razy 6 czerwca i 6 lipca w lipcu chyba popularniejsze:p

Ja chce jechać na wakacje do Kołobrzegu i czekam i czekam a kasiory ni ma :) ale dziś myślę że moglby już dojść . Nie znam się ale zaksięgowanie ma znaczenie od kwoty przelewu czy np 500 zl dojdzie szybciej niz 7 tys ?

A ja w tym roku nigdzie sie nie wybieram . Miałam jechać do Władysławowa , ale za długo sie jedzie ;))
Wydaje mi sie ze tpo bez znaczenia jaka kwota :p

Witam

Ale pogoda senna, my juz po zakupach i pozniej dzsiaj obiad bedzie

Co do imienin ja chyba mam 7 lipca a Zuzi nawet nie wiem , nie przywiązuje do tego wagi:no: oo sprawdziłam ma 3 dni po urodzinach

Magdaa mysle ze nie ma znaczenia , jak kasa jest zaksiegowana z rana to jeszcze tego dnia powinna byc kasa , jesli pozniej to na drugi dzien. Najlepiej jest z mbanku do mbanku bo jest od razu:-)

Malwina ogólnie mBank to jeszcze księguje o 18:40ostatnie przelewy wiec najlepszy wedlug mnie bank ;-) juz od 3 lat mam na nim konto i nie narzekam ;-)
Magda nie nie ma znaczenia jaka kwota :tak:
Papitka ale synuś rosnie :-) juz 3 tygodnie ma :szok: jak sobie radzisz???

Miki spi od 11:30, ja ciuchy poskładałam ;P obiad gotowy tylko ziemniaki wstawic i kotlety usmazyc ;-) Chyba po Hanie bede jechac jeszcze o 13 ;P ehhh... kurcze a w niedziele rodzice imieniy swoje wyprawiaja;P zapomniałam... ojciec ma jutro imieniny a mama ma 5eg lipca imieniny i 6ego urodziny - robią jedna impreze... :p ehhhhh ciekawe co mąz na to bo pewnie tez zapomniał :pPP

reklama
MILI witaj.

SNOOPY, RENATA co do włosów i czy by mi miała facet zabraniać farbować na jakiś kolor czy coś?? W życiu, to moje włosy i ja nimi ,żądze, jak mnie kocha to nich mnie kocha tak samo w rudych jak i czarnych,

KASIEK u nas już dziś ciepła a niby jutro ma być jeszcze bardziej gorąco, ciekawe jak długo.

Właśnie piękna pogoda, ja w pracy, rano troszkę roboty było, teraz siedzę, czas na bb, może potem coś się ruszy-oby. Dziś Melcia ostatni dzień przedszkolu, jutro przed pracą jeszcze do przedszkola muszę podjechać zabrać wszystkie rzeczy nasze do domku.

VEGAS ile masz urlopu???? Wyjeżdzacie gdzieś???

MILENA współczuję tego brzucha na same upały, kiedy masz termin?? Dziewczyna u której pracuję też w ciąży, brzuch już spory w październiku ma rodzić, nogi jej puchną.

OLA ja tam w pierwszą ciążę w czerwcu zaszłam więc upałów nie odczułam, ale w zeszłym roku w lipcu i sierpniu byłam w 4-5 miesiącu ciąży więc już odczułam, upały ciężka sprawa.

LIZA dopiero za miesiąc będziecie mieć swoje warzywka??? U nas już marchewka, buraczki jest, zaraz fasolkę będziemy rwać-pychota z bułeczką.

MAGDA współczuję takiego przetłuszczania włosów, ja jakbym miała myć głowe codziennie to chyba z siebie bym wyszła.

KASIEK ja sobie ostatnio nie sukienkę ale spódnicę taką długaśną kupiłam, fakt że właśnie po ziemi mi się szargała ale mamusia krawcowa zdziałała cuda i jest miodzio.
Fajne sandałki.
A ja choruję na to pareo z Biedronki, bo można z niego sukienkę zrobić, jak w sobotę jeszcze będzie to sobie kupię, w sumie u mnie w mieście 5 Biedronek to gdzieś znajdę napewno.

Dziewczyny jeśli mowa o przelewach z US to US ma 3 miesiące od daty złożenia rozliczenia na wypłacenie pieniążków.
Ja składałam na początku kwietnia przed świętami wielkanocnymi i chyba 13 czerwca dostałam zwrot na konto.

PAPITKA ale Kubuś jest śliczny.

Do góry