reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MAGDAA_ Co do przelewów . One zawsze wolnoo idą ; P

A co do włosów to musze myć codziennie :sorry:na drugi dzien juz są okropne , nie da sie z nimi nic zrobić .

reklama
Vegas oj bardzo:) Ty też bo zaraz urlop masz:)

Renata
zdrówka:)

Liza
heheh pupa:)

Milena
super wiesz skleroza nie boli:p

Młoda mamusia
biedna... My ostatnio też byliśmy u ortopedy niby koślawe kolanka;/

Magda
BOSKO!!! A Ty kiedy?? A Łucja nie ma imienin w dniu moich urodzin?? Chciałam Łucja na bierzmowaniu wziąć

Oj dziewczyny jak mi dobrze.............................. .
Dominika od rana lata już była na malinach mojej siostrze nie daje spokoju:p A ja sobie siedzę i odpoczywam poleciałam z mamą do biedronki i kupiłam Dominice sandałki o takie super są Na 10 stronie z serduszkami Gazetka promocyjna Biedronka od 25-06-2012 do 04-07-2012 • Okazjum.pl
Potem przez targ się przelaciałyśmy i znalazłam sukienkę co rok temu na nie chorowałam taką długą do ziemi tylko nie mogłam znaleźć szargającej się a tu jest:D W niedziele jest większy to znowu zobaczę i chyba kupię:)
Koleżanka dzwoniła że zrzutka była bo synek innej 24 czerwca skończył roczek a u nas w paczce dziewczyn jest tak że jak jakieś maleństwo się rodzi to dostaje prezent taki wypasiony a potem na roczek no i po południu idziemy do Filipka Domiśka będzie miała się z kim bawić bo ta koleżanka co dzwoniła ma równiutko rok starszą córkę Wiki:)

Hej
W ogóle nie mam czasu nawet żeby usiąść na chwile i was poczytać. Dawno mnie tu nie było. Kuba rośnie robi się ciężki i zaczyna łobuzować i pokazywać swoje humorki :-D.

A to Kubuś aktualnie;D
Zdjęcie0405.jpgZdjęcie0406.jpg

Magda na prawdę aż sprawdziłam i w czerwcu jest tylko 25 , 9 są ale lipca

Papitka śliczny niunio!!!! Jak tam radzisz sobie??

Ostatnia edycja:
Kasiek czekaj ja zaraz sprawdze ;D

Aktualizacja :)

Kasiek imieniny Łucji są dwa razy w roku 4 marca i 9 lipca więc wychodzi że ma 9 lipca

kasiek88kasiek No tyle dobrze że nie boli hehe ;-) . No świtne te sandałki . Ostatnio w biedronce co jakiś czas idzie coś ciekawego znajść , no i taniej niż w innych sklepach . :-) Udanego popołudnia życze

magdaa_ Oj no tak to już jest ; )) Koniec miesiąca czas się ciągnie bo większość na 10ty czeka :crazy: Ja zresztą też i musze iść na ostatnie zakupy dla małej ..

Papitkaa Śliczniutki Kubuś .; )))

O imieniny Łucji chodzi ?? Bo się zgubiłam ;P
Łucja imieniny obchodzi:
4 marca,
25 marca,
25 czerwca,
6 lipca,
9 lipca,
16 września,
13 grudnia.

Ostatnia edycja:
reklama
To ja już nie wiem na każdej stronie jest inaczej. Więc Łucja urodziła się 10 marca pierwsze imieniny po jej urodzinach wypadają w takim razie 25 marca więc ma 25 marca

Do góry