reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas nie ze denerwuje tylko duzo roboty jest przy niej ,jest gruba a ja mam lekko kręcone włosy wiec jak prostuje to trochę wiecej czasu mi to teraz zajmuje i najlepeiej jakbym codziennie mył ,jak jej nie mialam to koka do góry zawijałam i luzik hihi.

reklama
Witam się ; ))
Popadało w nocy i dalej chłodno :-) Jak ja teraz lubię taką pogodę . Aż lepiej mi sie siedzi w domu .
Narobiliście ochoty na placki :angry: ii jutro chyba sobie zrobie :-D Bo dziś mój P uwidział sobie mielone:crazy:
Miłego dnia dziewczyny ...

Liza Byłam zanies tylko Wyniki badań z USG ; )))
kasiek88kasiek Wiem , wiem . Dziewczynka
Aneta F Popularne imie bo Ładne ;)
RenataT Świetny Kolor . Głos dzis oddany ; ))
aleksandra87 Śliczne loczki, do twarzy Ci w nich . Świetne zdjęcie .
mili17199 Witam /.
Magda Zaprosiłam na fb . ;P

Ostatnia edycja:
Milenaa u nas tez pogoda taka nieciekawa padało , ale wieże że sie poprawi :)
Sali z prosta grzywką jest zawsze więcej roboty :)
Vegas ja może i bym chciała ale potrzebuje klipsy aby takie zaje. zrobic i czasu :) a tego malo

aleksandra87 Ja z ogromnym brzuchem juz, więc mi lepiej jak chłodniej jest .. W sumie Ciepło to jakoś może wytrzymam , ale nie taka duchote jak ostatnio :angry:

OLA Chciała bym ziiime ufff ... A mi akurat dwa ostatnie miesiące ciązy przypadły na wakacje .. :p Cóż no, trzeba jakoś wytrzymać innego wyjścia nie ma .; PP

Młoda biedna Amelka musiała tyle przeżyć;/
No swoje przeżyłyśmy i mam nadzieję, że to już koniec okropności :zawstydzona/y:
młoda mamusia - to u mojej Amelki na szczęście po jednej dawce antybiotyku bakteria zniknęła i mam nadzieję nie wróci a Twojej współczuję okropnie bo wiem co to jest i jak my byłyśmy w szpitalu to ja płakałam razem z nią okropne przeżycie nie tylko dla dziecka
no moja byla truta furaginum i biseptolem, nic nie pomagalo, ale bakteria sama zeszla, mysle ze juz nie wroci! A co do plakania, to mnie wypraszali z zabiegowego, bo wylam jak wol, jak jej wenflon w glowke wbijali, na szczescie to juz za nami :zawstydzona/y:

Kurde dzwonilam do us o zwrot podatku meza, to powiedzieli ze wychodza pieniazki, mysle ze dzisiaj przyjda, bo kasa potrzebna koniec miesiaca, a wyplata 10tego... jeszcze musze amelii jakies butki ortopedyczne kupic, bo zachodzi piety do srodka, a nie chce z nia latac po ortopedach :sorry::sorry: niech ten zwrot przychodzi!!

Ostatnia edycja:
Sali nie marudz super teraz wyglądasz ;-)

No my na dworku bylismy, warzywa juz ostatni raz opieliłam o juza pieknie urosły zagaiły wiec zielsko nie bedzie rosnąć;-) za miesiac półtora bedziemy mieć juz swoje :tak: ;-)

reklama
Vegas nie bardzo rozumiem o co chodzi z Patrycja :p ONA NIE ma bardzo czasu więc nie wiem czy i kiedy się tu pojawi :)
Kasiek no i jak tam w kozienicach ;p
Umi tak niestety wyjeżdzam tylko dokladnie nie wiem kiedy :)
Sali ja tam nie widzę podobieństwa do Dereszowskiej ale w sumie ciesze się bo nie lubię jej :p

Ale produkujecie duzo :p pogubiłam się już w stronach ;D Ja czekam na przelew kasy i jakoś dojść nie moze:sorry: a w sumie by się już przydał .
Luśka ma teraz faze na film Opowieści z Narnii i Harrego Potera strasznie lubi.
A i było coś o przetluszczaniu włosów . Ja mam masakre bo od 3 kl gimnazjum myje włosy codziennie i jak nie umyje i położę się spać to mam włosy jakbym ojejem wysmarowała więc tak czy siak muszę codziennie myć :sorry:

Do góry