reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziewczyny super fryzury
ola ślicznie Ci w tych loczkach
Renata super kolor chciałam taki mieć ale boję sie że nie wyjdzie i mam blond

Aneta ja kiedyś jak pomalowalam orzechowym brązem na orzechowym brązie to mi czarne wyszły :D
pozniej zaczelam malowac non stop plomienną iskrą ( czy jakos tak ) i zaczely sie robić coraz bardziej rude :).

Snoopy Ł tez mial obiekcje co do mego koloru.ze za rudy :) a mi sie marzy taki naprawde pomaranczowy :D no ale niejestem pewna czy bym sie odwarzyla wyjsc z pomaranczowymi wlosami na ulice :D chociaz :D hehe

Femme racja ze one sie szybko splukują. Jak skleroza gory nie bierze to pamietam zeby kupic sobie szampon do farbowanych brązowych wlosów i kolor wtedy dluzej jest. no ale i tak maluje co 2,5-3 m-ce. czasami robie dluzszą przerwe jak widze ze lysiec zaczynam.

Wampi .. matko ty jak dziecko wyglądasz. serio.. takie faktyczne 15 lat.

Ola fajnie wyglądasz. :)

a ja obzarlam sie placuszków ziemniaczanych. z mlodziutkich ziemniaczkow robilam z koperkiem. jeeeeezu.. jeszcze gorące chłonelam. mniam.. a teraz brzuch wywalilo.. ;/ jedyny minus

reklama
Dzięki dziewuszki :)
Witaj Mili w naszych skromnych progach ;] napisz coś więcej o sobię .
Renata wszystko zależy od farmy czasem potrafia psikusy robić :)
Wampi ty to niesamowicie mlodo wyglądasz
Femme no ja ogólnie lubie proste ale szybciej się przetłuszczaja , a takie pianka hop i znowu świeże
snoopy super w nowych domu zazdorszcze

No młody właśnie padl .
Ja siedze na kompie a M. ogląda mecz :) ach ten Ronaldo :D
w weekend wybieram się nad wodę oy pogoda dopisala.
PROSZE PRZEZ NASTEPNY TYDZIEN MALO PISAC :) NIE BEDZIE MNIE :D

Ola też tak mam, że proste szybciej mi się przetłuszczają, ja to mokrą włoszkę robię na wodę z kranu ;-)

ja robie najpierw na wodę potem podsuszam gniotąc i na piankę i jescze razgniote dłuższy efekt bo tak zaraz mi sie prostują(pusza)

AnetkaF ooo to jedna branża mój też się przymierza żeby samemu jeździć bo mają z ojcem mała firmę transportową teść ma dwa a my jednego:)

Snoopy
to jeszcze tylko miesiąc wytrzymasz:p

Femme
tam gdzie Wy mieszkanie to choćby nad morze rzut beretem:)

Umi
Magda teraz teraz do mnie jedzie:p:p

Mili
witaj:)

Ola
hehehe ciężko ciężko:p Od piątku mają zacząć się upały:)

Spakowałam się do końca i przed 20 byliśmy u rodziców, Dominika od razu pobiegła na ogród objadła się borówek malin odwiedziła wszystkie zwierzątka i biega non stop nie da jej się zatrzymać teraz cały czas z ciocią nie daje jej spokoju nas mogłoby nie być. C teraz z teściem piwkuje i meczyk oglądają:) Ja jutro z mamą lecę na targ i po sandałki do biedronki dla Domki:)

Mili witaj :-) mamy dzieciaki praktycznie w tym samym wieku i jesteśmy z tego samego rocznika ;-)

Ja teraz najcześciej prostuje włosy do dosyć krótkie mam przed scięciem często chodziłam w naturalnej fryzurze mam falowane włosy podkreslałam tylko tym:
JOANNA Styling Effect 150 g Krem Podkreślający Loki | dla niej \ Włosy \ Lakiery, Pianki, Żele JOANNA \ Stylizacja włosów | SuperKoszyk.pl™ - Sklep internetowy
jest ekstra wystraczyło tylko rozsmarować na rękę "wmasować" we włosy i loki praktycznie same się robiły :tak:i co najważniejsze nie skleja włosów i efekt bardzo trwały.

O nieeee i mi się zachciało placków!! chyba jutro zrobię na obiad placek po węgiersku bo będzie za mną chodził do nieskończoności :-p

Cześć:-) Zaraz zmykam spać, tak tylko chciałam się pokazać dla zasady byście o mnie nie zapomniały:-D 2 dni i urlop!! Jupi!! Me dziecię ostatnio zbuntowane, więc ciężko bywa, ale liczę, że jej to minie raz dwa.

Renata ładnie Ci w takim kolorze:-)
Aneta ładna rodzinka:tak:
Kasiek wypoczniesz na całego teraz:-)
Aleksandra Mały nieźle umorusany:-D Pocieszę Cię, że podobno brudne dziecko to szczęśliwe dziecko:-p:-p Włoski super:tak: A nie chciałaś takich mniejszych loczków, by gęściej było?
Sali potwierdzam, bombowo wyglądasz w obecnej fryz:-) A co Cię denerwuje w grzywie?
Magda to Ty namówiłaś Patrycję by do nas zajrzała?:happy2:

reklama
Hej
Ola niewiem czy da rade by przez tydzien mało napisac... :-D

Hania dzis ostatni dzien w szkole :tak: ehhh ale zleciało....
Miki od wczoraj biega bez pieluchy i nawet jakis takich wpadek wiekszych nie bylo, popuszczal to go wysadzalam i robil siku na nocnik :tak: oby tak dalej, na spontanie mu zdjełam majtki :-) jak cos to woła "pupa" ;-)

Do góry