reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
P6252651.jpgprosze włoszkę

Wampi Ty to jak dziecko wyglądasz;P
jak hot 15:-D

Renata boska marchewka:-D ja na fb mam jak miałam w zeszłym roku taki kolor, ale teraz mąż mi nie pozwala do niego wrócić:-p

Kurdę ja po prawie całym dniu nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego:sorry2:

Z becikowym dzisiaj załatwiałam i za mlekiem się dla małej nalatałam koniec końców kupiłam w naszym miasteczkowym sklepie bo najtaniej:-D jeszcze tylko w lidlu nie byłam:-D a jutro jedziemy do nas do domu zobaczyć co już tam zrobili, podobno naprawdę uda się nam wprowadzić z końcem lipca:-)

ALEKSANDRA - a ja Cię zdecydowanie w prostych wolę :-p

RENATA - takie kolory są super ale niestety szybko się spłukują i dużo przy nich roboty :dry: ale pasuje Ci :-)

ANETAF- witam bo się jeszcze nie znamy ;-)

co do wieku UMI Twoja znajoma ma chyba rację ja patrze na moją siostrę która po 30 dopiero zaczęła żyć ;-)

A u mnie bez zmian :-p czas leci i tyle :-D :-p o wakacjach jakiś myślę żeby z Niną się wybrać :-)

Ostatnia edycja:
Magdaa Jak mieszkasz teraz w Mielcu na podkarpaciu to mamy do siebie jakies 40 km:-p:tak:. Ja mieszkam w Dębicy. W tym tygodniu to nie dam rady bo do kuzyna jade w weekend, a jak stoisz z przyszłym weekendem?:-p Tzn 7 albo 8 lipiec ? Kurcze juz w tym tygodniu wyjeżdżasz?:baffled:

Dziewczyny super fryzurki:)

reklama
Do góry