reklama
aleksandra87
Fanka BB :)
jak hot 15Wampi Ty to jak dziecko wyglądasz;P
Renata boska marchewka ja na fb mam jak miałam w zeszłym roku taki kolor, ale teraz mąż mi nie pozwala do niego wrócić
Kurdę ja po prawie całym dniu nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego
Z becikowym dzisiaj załatwiałam i za mlekiem się dla małej nalatałam koniec końców kupiłam w naszym miasteczkowym sklepie bo najtaniej jeszcze tylko w lidlu nie byłam a jutro jedziemy do nas do domu zobaczyć co już tam zrobili, podobno naprawdę uda się nam wprowadzić z końcem lipca:-)
femme fatal
Mama Ninki :)
ALEKSANDRA - a ja Cię zdecydowanie w prostych wolę
RENATA - takie kolory są super ale niestety szybko się spłukują i dużo przy nich roboty ale pasuje Ci :-)
ANETAF- witam bo się jeszcze nie znamy ;-)
co do wieku UMI Twoja znajoma ma chyba rację ja patrze na moją siostrę która po 30 dopiero zaczęła żyć ;-)
A u mnie bez zmian czas leci i tyle o wakacjach jakiś myślę żeby z Niną się wybrać :-)
RENATA - takie kolory są super ale niestety szybko się spłukują i dużo przy nich roboty ale pasuje Ci :-)
ANETAF- witam bo się jeszcze nie znamy ;-)
co do wieku UMI Twoja znajoma ma chyba rację ja patrze na moją siostrę która po 30 dopiero zaczęła żyć ;-)
A u mnie bez zmian czas leci i tyle o wakacjach jakiś myślę żeby z Niną się wybrać :-)
Ostatnia edycja:
Liza
Dziewczyny super fryzurki :-)
wampi kurcze ty sciemniasz;P nastolatka z Ciebie a nie ;P pokaz zdjecia dzieci bo nie wierze hahahahahahaha ;-)
wampi kurcze ty sciemniasz;P nastolatka z Ciebie a nie ;P pokaz zdjecia dzieci bo nie wierze hahahahahahaha ;-)
umi2
Magdaa Jak mieszkasz teraz w Mielcu na podkarpaciu to mamy do siebie jakies 40 km. Ja mieszkam w Dębicy. W tym tygodniu to nie dam rady bo do kuzyna jade w weekend, a jak stoisz z przyszłym weekendem? Tzn 7 albo 8 lipiec ? Kurcze juz w tym tygodniu wyjeżdżasz?
Dziewczyny super fryzurki
Dziewczyny super fryzurki
reklama