reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Młoda biedna Amelka musiała tyle przeżyć;/

Milena
czekamy na wieści :) Ty już wiesz co tam w brzuszku siedzi czy nie bo nie pamiętam:)

Hej ale naskrobałyście

paulina.oo - witaj

Liza -u mnie to ile jem i kiedy jest bez różnicy i czy to lato czy zima bo po drugiej ciąży nie schudłam ani kg chociaż 4 lata już minęło

ola - super zdjęcia, Kacper jest super no i pochwal się mokrą włoszką

sali04 - sama o północy:szok: ja bym się bała

kasiek - mam mało swoich zdjęć bo to ja najczęściej jestem fotografem ale coś na pewno wrzucę

wampi, kaamaa100, milenaaaa - dzięki za komplementy

młoda mamusia - to u mojej Amelki na szczęście po jednej dawce antybiotyku bakteria zniknęła i mam nadzieję nie wróci a Twojej współczuję okropnie bo wiem co to jest i jak my byłyśmy w szpitalu to ja płakałam razem z nią okropne przeżycie nie tylko dla dziecka

u nas dzisiaj świeci słoneczko ale wieje, wstawiłam pranie, obiad ugotowany i zjedzony tylko garów pełny zlew a jeszcze dzisiaj jak teściowa wróci z pracy to będziemy pierogi robić.
odebrałam dzisiaj firanki i zasłonki do nowego pokoju dziewczynek:-) jeszcze brakuje im dywaniku i za jakiś czas jak kasy uzbieramy zmieniam im meble

Vegas tak widujemy się z Parycją . No zniknęła prowadzi firme zajmuje się małym i dlatego nie ma czasu :) Macie pozdrowienia :)
sali tak mam fb Magdalena Ch | Facebook
Paulina witam :)
Aneta witamn :)
wampi witaj :)
umi2
a to gdzie Ty mieszkasz ;) nawet i dzisiaj :p
Łucja spi więc korzystam :) ja dziś byłam z Patrycją na placu zabaw :)
aa i calą noc bolał mnie brzuch wstalam o 3;40 o 5 ugotowałam zupę brokułową i poszlam spać :D świetnie :)

kasiek wlasnie spojrzalam ze z Kozienic jestes :D w tym tyg. wyprowadzam sie z mielca i będe mieszkać spowrotem u mamy :))

ANETA wita, też mam córcię Amelkę.
Ładną masz rodzinkę.

Ależ macie temat, wszystkie mimo wieku wyglądamy młodo i pięknie. Ja tam w tym roku 25 a mój K w sierpniu 30. Ale słyszałam, że właśnie życie po 30 się zaczyna.

VEGAS dzis ciut lepiej w pracy miałam trwałą i 3 panów, ale mogłoby być o wiele lepiej, ludzie chyba pieniędzy nie mają.

reklama
kasiek ja też nienawidzę ale już skonczyłam, dom można powiedzieć mam ogarnięty i mąż dzisiaj na noc zjeżdża do domu

magdaa witam

dorotar w ogóle to Amelka chyba ostatnio popularne imię

Do góry