reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Potwierdzam...chcialabym miec znów 20 lat ale rozum ten co teraz...ja mam zamiar bawic sie jak najdłuzej,tak jak moja mam miała 45 lat a do konca stale w domu robiła imprezy stale pełno gosci albo oni jezdzili po znajomych...mój tata jak jej nie ma juz tak nie imprezuje ale tez jest rozrywkowy i towarzyski;)

reklama
Umi dla mnie też katastrofa bo u mnie praktycznie wszystko uzależnione od prądu, woda ciepła zimna, ciepło w domu jedynie mogę sobie palnik na kuchence odpalić :-D bez użycia prądu :rofl2: to ja też szczyl bo ten sam rocznik jesteśmy ;-)

Sali to tak jak moja mama ma 42 lata a korzysta z życia bardziej niż nie jedna nastka :tak: mam nadzieję ze ja w jej wieku będę taka sama.

Kasiek dobrze prawisz, jak czytałam nie które posty miałam wrażenie że pisze to starsza pani a nie 27latka :sorry2: całe szczęście że mi jeszcze 5 lat do tego strasznego wieku zostało :-D:rofl2:

Wampi no to starsza ode mnie jestes :)

lupanie w krzyzu tez mam :D

tylko ze ja nie wyglądam na 27 lat. Ostatnio u fryzjera pewien starszy pan byl zszokowany ze Oskar do mnei mamo mowi. bo niby wyglądam na ok 18 lat. juz chyba chcial coś powiedziec o mlodych matkach, ze moze robią sobie dzieci przed 18, ale mu fryzjerka powiedziala ze ja jeszcze 7-latka w domu mam. mina jego bezcenna.
czuje sie na 18-20 lat.

Mam siostre cioteczną 32 lata ma, jej mąz tez. i kurde on wygląda jakby 40 skonczył, a ona jak 25. a jak sie wypindzy i uczesze to nawet 24 :)

Kama u nas ( po naszej czesci podlasia ) mowi sie butwinka, boćwinka. zalezy u kogo w domu.

w koncu przestało padac.rano to tak padalo ze droga za podworkiem to wygladalo jak bagno. buty prawie mi wessalo te bloto.
zeby jutro tylko pogoda dopisala. chlopcy mają zakonczenie roku i jesli bedzie deszcz to przedszkole zostaje u siebie. nie idzie do szkoly. no i kiszka. bo jak ja sie rozerwe? F ma zakonczenie zerowek, Oskar swoje zakonczenie i wedlug 1 planu wszystko razem ma byc o 9 w szkole.

Nożesz naprodukowałam się długiego posta, odpisałąm wam co nie co i jak się wpisywało to mój iteligentny internet stracił zasięg wrrr ale jestem zła, sorrki ale już nie odpiszę.

Zmarszczek i siwych włosów jeszcze na szczęście nie posiadam ;-) ale na stanie jest skleroza i coś mnie dzisiaj od rana w krzyżu łupie :-D

Mnie to jeszcze postarza fakt, że mam najstarsze dziecko z udzielających się na młodych mamach dziewczyn, bo moja malutka córeczka za 4 miesiące i 4 dni kończy już 10 lat :confused:
No Sali synek jest następny bo ma 8 lat :-) a za nim moja córka prawie 6 latka :-D
Wampi Ty to jak dziecko wyglądasz;P
Hahahaha zgadzam sie ;P az dziwne ze masz 26 jak wyglądasz na ... 15? :-D

Ja wsumie czuje sie młodo , odliczam czas do 25 lat a to juz za rok :-D az dziwnie sie czuje ;-) ale tez słyszałam ze od 30stki zaczyna sie prawdziwe zycie ;-)
Do 20 lat bym i wróciła ale z dzisiejszym rozumem :tak:

hej dziewczaynki

A ja mam 25 we wrzesniu a czuje sie tez na mniej . W sklepie to za kazdym razem prawie chca dowód ode mnie:-D

Sali Ty naprawde swietnie wyglądasz

Wampi a Tobie nigdy bym nie dała 27 lat

Paulina.oo My Chyba się nie poznaliśmy jeszcze , więc witam się Milena jestem ; )) Widze ze tez jako nieletnia urodziłaś ; ) Fajnie że sobie radzisz .
kasiek88kasiek Odpoczywam ile tylko się da ; )) Tacy lekarze, jeden mówi jedno , a inny co innego ;/
Aneta F Witaj . Śliczne dziewczynki ; )
RenataT Głosik oddany ; )) Dacie rade ; )

Produkujecie laski :-) A wam się temacik nawinął hee Ale co wy gadacie nie jesteście stare , dajcie spokój ;)
Słonko dziś świeci Ale wiatr okropny ; / Ja dzis za jakąś godzinkę zbieram się do gin , a tak mi sie nie chce , ze szooook :angry: . DObrze ze mam blisko .:-D

reklama
AnetaF ja niestety musiałam się zgodzić, ale Amelia miała już 1,5 roku, a jak się okazało, i tak cewka za wąska, i nie da rady zrobić, na szczęście bakterie w moczu ustały, i jedynie co to tylko kontrolne wizyty u nefrologa. Jutro muszę jej z rana zrobić analizę, bo 9tego ma wizyte, a nie chcę jej znowu odkładać, bo w końcu jeszcze jakiś mandat dostanę za niedopilnowanie, czy jakoś tak. Wychodzę z założenia, że jak jest wszystko ok to nie trzeba latać do lekarza z każdym problemem, nawet teraz niby wizyty u nefrologa mam co miesiąc, ale ja chodzę co 3 miechy, a badania robię jej co miesiac, wiadomo, że jakby miała jakieś bakterie to od razu się konsultuje, ale jak wszystko jest ok to po co. Co miesiac robie jej analize moczu na własną ręke, i za 3 miesiace idę ze wszystkimi badaniami do lekarza, a jak Amelia widzi tylko wejście do przychodni, to tak się drze, że trzeba ja namawiac, ze sa tam dzieci, ze to ze tamto, po namowach wejdzie, ale jak zobaczy pielegniarke to od nowa, a juz nie wspomne co sie dzieje jak widzi swoja lekarke:sorry2: kosmos normalnie, az czasami ze wstydu zaraz po wizycie wybiegam z tej przychodni, bo ludzie sie patrza jakby nie wiadomo jaka krzywde dziecku robili..

Do góry