reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Helloł

Aneta witaj sliczne masz córeczki :-)

Kasiek ​ sklerozę to i ja mam i to mega zaawansowaną :rofl2:

Umi współczuje braku wody u mnie wczoraj co chwila prądu nie było a jak nie ma prądu to i wody też nie :baffled:

Vegas mnie też strasznie rozczulają takie słowa Julka mówi kocham i wymienia mamę tatę i JULCIE :-D to mnie rozwala najbardziej ;-)

Sali ja też z Podlasia i u Nas mówi się botwinka może Renacie klawisze się pomerdały.

U Nas od rana znowu padało, teraz wyszło słoneczko jest może dla Nas jakaś nadzieja... dobra trzeba ruszyć tyłek i zaczać sprzątać jutro moja babcia pilnuje Julkę to musi być glanc ;-)

E:

E tam nie przesadzajcie z tym wiekiem mój J 19 marca skończył 27 i wcale staro nie wygląda a i staro się nie czuje, po 50tce będzie można narzekać bierzcie przykład z Sali :-)

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny..jeśli chodzi o skleroze łupaniu w krzyżu to cos o tym wiem ,ale ja juz mam prawo narzekac...zmarszczek i siwych włosów na szczescie nie mam a jzu powinny sie pojawic z tego co słyszałam hahaha

Kama mój w grudniu konczy 36 a tez nie wygląda i sie nie czuje,kazdy mysli ze ma 33 hehe...o sobie to nie wspomne,choc zarty zartami ale jednak widze ze sie postarzałam chyba przez to ze przytyłam,ale cóz nie narzekam wazne ze zdrowa jestem hehe

Ostatnia edycja:
ola87 ale czyścioch:-D
sali siwe włosy to kwestia genów moja mama od 30stki siwieje:sorry2::-p. Ciesz się że ty tak nie masz:tak: tylko pozazdrościć
kaamaa wiesz? dla mnie brak prądu to kataklizm. Teraz to jeszcze ujdzie ale w zimie to masakra:no:

Ha to ze mnie młody szczyl:-p:-D

Ja pitole ale gadka o starości hahahahahahah jak Sali ma się staro czuć jak nie jest stara jak się będzie zbliżała do 50 to może może tak powiedzieć:p Ale 30 to siła wieku tak samo jak Wy dziewczyny 27 no proszę Was staruszki hehehe
Ja mam kupla co ma 44 notabene mój były szef a pomysły na zabawę ma lepsze niż my w przedziale 21-27:p I on zawsze mówi że ma tyle lat co ja :)

Boze dziekuje dziewczyny....czuje sie jak bym miala 40 a Wy mnie odmładzacie ale uwieżcie 32 lata to nie katastrofa haha...ja patrze na moja szwagierke która ma 42 lata a wyglada na 35 i ja biore z niej przykład i pocieszam sie ze 42 lata to nie katastrofa;P

Ja mam sąsiada co ma 21 lat i chodze do niego na imprezy i jego znajomi cały czas mysleli ze ja mam 27 lat wiec wiadomo na ile sie czujesz na tyle wyglądasz;P

Co do wieku, moja znajoma lat około 74;-), twierdzi, że najpiękniejszy wiek to taki miedzy 30-50 rokiem życia i najbardziej chciałaby się do tamtych lat wrócić. Na pytanie czego nie chce mieć znowu 20 stwierdziła, że to głupi wiek. Człowiek najlepiej bawi się mając 30 lat i więcej:-p

reklama
Do góry