reklama
umi2
Fanka BB :)
Snoopy ja to dziś mam ochote zastrzelic Ł. tak mnie juz wkurwił ze jesc mi sie odechcialo, a butwinki sobie nagotowalam. zastrzeglam ofkors ze kutafon ma sie do zupy nie dotykac. Skoro jestem taka be i do dupy to wara od tego co gotuje. niech go mamusie, tesciowa czy nawet obcy karmi. i co? i teraz buc udaje ze nic sie nie stalo.
a mnie nosi, bo tyle "milych " słow dziś uslyszalam ze szok. ja przez tydzien go tak nie nabluzgam co on mnie dziś.
Mamusia 1 idz do lekarza. mowie ci to ja, ta co zawsze na ostatnią chwile wszystkie sprawy zdrowotne odkladam. z zapaleniem pluc potrafie dobrych kilka dni chodzic zanim do medyka dotre a mam cale 500 m.
no ta pogoda mnie dziś dobija. kawe wypilam.. i co? i mi sie tylko po niej odbija. spac dalej sie chce.
F spi. temp. mial w szkole. ponad 38. dostal tablete, posiedzial u mojej mamy troche i go odebralam jak wrocilam z B-stoku z Oskarem. Niech te lato bedzie bo jak mi sie drugi dziewc pochoruje to ja zbankrutuje. a wyplata dopiero 8-go.
Bardzo Cię prosze o zwracanie uwagi na to jak piszesz. To jest forum ogólne, każdy ma do niego dostęp i wypadałoby stosować większą kulturę słowa. Wiadomo każdemu może się zdarzyć, ale u Ciebie zdarza się to niestety bardzo często.
snoopy witaj a no chyba że tak u mnie dziewczyny spały podobnie, w ogóle długo jadły w nocy
wampi cześć, cieszę się że jest nas tu więcej z tego samego rocznika
Renata masz rację będziemy miały o czym rozmawiać
u nas Klaudia jeszcze śpi a Amelka przyleciała do mnie do łóżka na bajkę, do szkoły nie chodzą bo Klaudia ma ospę a poza tym jutro zakończenie mają więc się nie opłaca już
Pochwalę się moimi szczęściami
wampi cześć, cieszę się że jest nas tu więcej z tego samego rocznika
Renata masz rację będziemy miały o czym rozmawiać
u nas Klaudia jeszcze śpi a Amelka przyleciała do mnie do łóżka na bajkę, do szkoły nie chodzą bo Klaudia ma ospę a poza tym jutro zakończenie mają więc się nie opłaca już
Pochwalę się moimi szczęściami
Ostatnia edycja:
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Hej dziewczyny dzięki za wsparcie.
snoopy, vegas to chyba jeszcze za wcześnie, by dzidziuś się tak wypinał.. Amelia zaczęła dopiero od ok 24tyg..
Renata mnie i mojej córki lekarz też często nie widzi, przy Amelii, to jak jest potrzeba, bo jak widzi biały kilt to wyje jakby ją ze skóry obdzierali (uraz po nieudanej cystografii mikcyjnej)
Aleksandra ja w pierwszej ciąży na 1szym usg dowiedziałam się o bliźniakach, a już pod koniec 1szego trymestru na usg pęcherzyk był już pusty. Okazało się, że Amelka wchłonęła to drugie dzieciątko, i urodziła się z wielkim pierwotniakiem na policzku, a u mnie bliźnięta są rodzinne, więc nie zdziwiłoby mnie to za bArdzo
Postanowiłam, że poczekam do jutra i skonsultuję to z lekarką, Wczoraj pod wieczór miałam ogromne zaparcie i też wyskoczyło mi jak cholera i bolało, ale pomasowałam trochę brzuch, i jest takie lekkie wypukłe. No i od dzisiaj już mam zamiar jej nie dźwigać, przynajmniej nie podnosić z podłogi do góry, ew. z kanapy czy łóżka.
Dobra koniec moich wywodów, lecę na dwór bo fajna pogoda się robi Miłego dzionka
snoopy, vegas to chyba jeszcze za wcześnie, by dzidziuś się tak wypinał.. Amelia zaczęła dopiero od ok 24tyg..
Renata mnie i mojej córki lekarz też często nie widzi, przy Amelii, to jak jest potrzeba, bo jak widzi biały kilt to wyje jakby ją ze skóry obdzierali (uraz po nieudanej cystografii mikcyjnej)
Aleksandra ja w pierwszej ciąży na 1szym usg dowiedziałam się o bliźniakach, a już pod koniec 1szego trymestru na usg pęcherzyk był już pusty. Okazało się, że Amelka wchłonęła to drugie dzieciątko, i urodziła się z wielkim pierwotniakiem na policzku, a u mnie bliźnięta są rodzinne, więc nie zdziwiłoby mnie to za bArdzo
Postanowiłam, że poczekam do jutra i skonsultuję to z lekarką, Wczoraj pod wieczór miałam ogromne zaparcie i też wyskoczyło mi jak cholera i bolało, ale pomasowałam trochę brzuch, i jest takie lekkie wypukłe. No i od dzisiaj już mam zamiar jej nie dźwigać, przynajmniej nie podnosić z podłogi do góry, ew. z kanapy czy łóżka.
Dobra koniec moich wywodów, lecę na dwór bo fajna pogoda się robi Miłego dzionka
umi2
Snoopy i ciebie też poprosze o pochamowanie się, żeby nie było że tylko jedną upominam. Szybko ci kg lecą zazdroszczę
Magdaa_ mielec? toż to rzut berete ode mnie. Kiedy się spotkamy? I skąd taka zmiana?
sali widziałam Twoją przemianę na FB, na prawdę świetnie ci w takiej fryzurze
kasiek Ci lekarze... jeden mówi tak inny inaczej i weź tu człowieku bądź mądry
anetaF witaj
edit ja sie muse pochwalić ze nam wodę odcięli dzisiaj. Tzn nie nam a całe osiedle nie ma bo rura pękła:/. Masakra jakaś myła się w resztce wody mineralnej gazowanej
Magdaa_ mielec? toż to rzut berete ode mnie. Kiedy się spotkamy? I skąd taka zmiana?
sali widziałam Twoją przemianę na FB, na prawdę świetnie ci w takiej fryzurze
kasiek Ci lekarze... jeden mówi tak inny inaczej i weź tu człowieku bądź mądry
anetaF witaj
edit ja sie muse pochwalić ze nam wodę odcięli dzisiaj. Tzn nie nam a całe osiedle nie ma bo rura pękła:/. Masakra jakaś myła się w resztce wody mineralnej gazowanej
Liza
Witam z Rana.
Aneta ja tez mam pare kg za duzo wiec z kolacji zrezygnowałam, teraz latem łatwiej schudnąc ;-)
aleksandra mój najwicej 210 zjadał ;P i to tez ciekzo mu szlo
Pogoda niby sie poprawiło troszke slonka jest ale wieje dalej ;]
Aneta ja tez mam pare kg za duzo wiec z kolacji zrezygnowałam, teraz latem łatwiej schudnąc ;-)
aleksandra mój najwicej 210 zjadał ;P i to tez ciekzo mu szlo
Pogoda niby sie poprawiło troszke slonka jest ale wieje dalej ;]
aleksandra87
Hej z rana no u nas jeszcze chlodno ale sloneczko swieci Jupiii
No dał popis z tym mlekiem , a do tego o 2 w nocy sie obudzil i wypił kolejne 210 ml ;o zadziwia mnie moje dziecko
umi - to masz przegwizdane ;/ a u mnie za to spisuja dzisiaj wodę
Aneta - no rodzinka wypasiona
Mloda mausia no to rzeczywiście wszystko jest mozliwe uważajcie na sibie
snoopy az tak nie chuda oj nie nie , chciala bym z 4kg zrzucic szczegolnie z ud ;/
No dał popis z tym mlekiem , a do tego o 2 w nocy sie obudzil i wypił kolejne 210 ml ;o zadziwia mnie moje dziecko
umi - to masz przegwizdane ;/ a u mnie za to spisuja dzisiaj wodę
Aneta - no rodzinka wypasiona
Mloda mausia no to rzeczywiście wszystko jest mozliwe uważajcie na sibie
snoopy az tak nie chuda oj nie nie , chciala bym z 4kg zrzucic szczegolnie z ud ;/
Ostatnia edycja:
sali04
Mama-to moja kariera
Umi dziekuje,lepiej sie czuje z grzywką ale ile przy niej roboty;/ no nic moze za jakis czas znowu zapuszcze hehe.
Renata u was sie mówi "butwinka"?? Kojarzy mi sie ze zbutwiałym jajem hahaha...Botwinka juz lepiej brzmi hihi
Wczorajsze wyjscie sie udało...szłam na pieszo o polnocy do domu co chwile jakis samochód trąbił ,taka atrakcja żywej duszy nie było na ulicy tylko ja ,ale nikt podwieźc nie miał zamiaru hehehe zartuje ofc,na szczescie cała i zdrowa dotarłam do domu
Renata u was sie mówi "butwinka"?? Kojarzy mi sie ze zbutwiałym jajem hahaha...Botwinka juz lepiej brzmi hihi
Wczorajsze wyjscie sie udało...szłam na pieszo o polnocy do domu co chwile jakis samochód trąbił ,taka atrakcja żywej duszy nie było na ulicy tylko ja ,ale nikt podwieźc nie miał zamiaru hehehe zartuje ofc,na szczescie cała i zdrowa dotarłam do domu
reklama
pinky sky
Młoda mamusia zdrówka dla malutkiej i trzymam kciuki za USG A ty co byś wolała oczywiście oprócz tego żeby było zdrowe bo to najważniejsze
Byłaś u lekarza??
Paulina nic tylko dobrze skóra zdarta i zaczęło się mazać więc poszliśmy do lekarza już teraz to strupek się robi a wręcz strup
Snoopy wiem wiem zaraz śladu nie będzie zresztą jak pojadę do domu to przyłożę aloes to jeszcze szybciej się zagoi Hehheh to ważna decyzja Kiedy dokładnie się wyprowadzacie??
Szybko Ci zlecą kg Przy takim hardcorze
Renata zdrówka dla dzieciaczków
Vegas kochana Martynka i najlepszego dla mamy UPAŁY!!!
Ola ona nie ma gipsu tylko nóżkę zabandażowaną W ogóle pierwszy lekarz przepisał gotowe opatrunki które wyglądały jak wata szklana... A ten drugi mówi co to jest i już chciał mnie opierniczać z czego ja opatrunek robię to mówię że sama ale to miała przepisane. A ten że nie trzeba w domu to nich lata bez na dwór tylko i jak buty zakłada i to z samej gazy!!!!!! Cholender a C wydał 30 zł na te opatrunki.... HAhahah świetna fota
Aneta witaj śliczną masz rodzinkę Jeszce Ty się pokaż
Umi daj spokój już nic nie chce mi się gadać na tych lekarzy;/
Taka pogoda że nic mi się nie chce!!! Zupa jest Jutro już nie przepuszczĘ uciekam do rodziców;p
Byłaś u lekarza??
Paulina nic tylko dobrze skóra zdarta i zaczęło się mazać więc poszliśmy do lekarza już teraz to strupek się robi a wręcz strup
Snoopy wiem wiem zaraz śladu nie będzie zresztą jak pojadę do domu to przyłożę aloes to jeszcze szybciej się zagoi Hehheh to ważna decyzja Kiedy dokładnie się wyprowadzacie??
Szybko Ci zlecą kg Przy takim hardcorze
Renata zdrówka dla dzieciaczków
Vegas kochana Martynka i najlepszego dla mamy UPAŁY!!!
Ola ona nie ma gipsu tylko nóżkę zabandażowaną W ogóle pierwszy lekarz przepisał gotowe opatrunki które wyglądały jak wata szklana... A ten drugi mówi co to jest i już chciał mnie opierniczać z czego ja opatrunek robię to mówię że sama ale to miała przepisane. A ten że nie trzeba w domu to nich lata bez na dwór tylko i jak buty zakłada i to z samej gazy!!!!!! Cholender a C wydał 30 zł na te opatrunki.... HAhahah świetna fota
Aneta witaj śliczną masz rodzinkę Jeszce Ty się pokaż
Umi daj spokój już nic nie chce mi się gadać na tych lekarzy;/
Taka pogoda że nic mi się nie chce!!! Zupa jest Jutro już nie przepuszczĘ uciekam do rodziców;p